Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 10:02)
o man po dukros gimimo (gydytojai nėščiai 3 kartus sakė, kad tikrai bus sūnus) ilgai sapnavosi toks sapnas - pagimdau mergaitę ir klausiu gydytojo - bet juk jūs sakėt, kad tikrai bus berniukas?... o gydytoja sako - tai dar priedo gimė 1kg gaidelis su pimpaliuku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu geras sapnas......
va taip ir tikėk prognozėm, paskiau užmėto keistais sapnais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 05, 11:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu geras , gali ir paranoja įsivaryt po tokių dalykų....
nors ir labai norėčiau sužinoti, kai turėsiu lelių, kas gims, bet tikrai 100 proc netikėsiu  schmoll.gif

tai va, aš irgi tai manau smile.gif o šiaip tai yra toks būdas nustatyti kas gims - jei "netyčiukas" - mergaitė, jei planuotas - berniukas. kažkas buvo apklausą surengęs ir procentais įrodė, kad netyčiukai dažniau būna mergaitės... blush2.gif
Papildyta:
Ai, bet manau, kad čia biškį bobučių prietaras irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 15:37)
tai va, aš irgi tai manau  smile.gif o šiaip tai yra toks būdas nustatyti kas gims - jei "netyčiukas" - mergaitė, jei planuotas - berniukas. kažkas buvo apklausą surengęs ir procentais įrodė, kad netyčiukai dažniau būna mergaitės...  blush2.gif
Papildyta:
Ai, bet manau, kad čia biškį bobučių prietaras  irnesakyk.gif

Pas mus ir pas pažystmą planuoti-mergytės,o vat žinau dvi poras neplanuoti-berniukai.Šis būdas nustatyti lyčiai gryna nesąmonė.Pasakos.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 03, 17:29)
ir visus kartus vienodai tvirtino?

mano grupiokei visą nėštumą, na kada jau "matė" kas bus, sakė turėsi sūnų 100 proc nes kažkas ten jiems visiems kabaravo, na jai nesvarbu buvo kas, nes pirmas vaikas, ir taip visur, nes tyrėsi 2 miestuose. kai atėjo gimdymo diena, gimė dukra  blink.gif  tai jai buvo šokas, priėjo iki to, kad patriko visai, nes netikėjo, kad jos vaikas, galvojo,gal suklydo kur kas ir sumaišė. kadangi vyras gimdyme nedalyvavo, negalėjo patvirtint  doh.gif  tai kai suėjo kiek ten tų mėn darė kraujo tyrimą, kad bent kiek apsiramintų, nors ir panašumas į ją akivaizdus, bet buvo didelis šokas, nes ruošėsi berniukui, o čia taip.  doh.gif  aišku, ne esmė, bet jai ne dėl to,akd norėjo sūnaus, o dėl to,akd galvojo gal ne savo vaiką augina...  unsure.gif

Oi tie zmones!Visai negerai,as ir panasia istorija zinau,tik truputi kitokia-tiesiog moteris norejo berniuko,o kai suzinojo,kad gims mergaite,tai visai pabludo,niekaip su tuo susitaikyti negalejo.Bet jai ir taip su nervais negerai,daznai gydosi.As tai jauciau,kad bus berniukas,bet jei butu gimusi mergaite-tai lygiai taip pat buciau apsidziaugus,ir gydytoju prognozemis nelabai tikiu,as ju gydymo metodu tinkamumu abejoju,tai kur jau cia vaiko lyties prognozemis tiketi smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 13:37)
tai va, aš irgi tai manau  smile.gif o šiaip tai yra toks būdas nustatyti kas gims - jei "netyčiukas" - mergaitė, jei planuotas - berniukas. kažkas buvo apklausą surengęs ir procentais įrodė, kad netyčiukai dažniau būna mergaitės...  blush2.gif
Papildyta:

Ziuriu,kad mano berniukas su Jusu mergaite panasiu laiku gimes,tik 2d.skirtumas biggrin.gif .Bet turim krikstodukra-tai ji su Jusu mergyte ta pacia diena gimusi smile.gif smile.gif smile.gif .
Tai jusiske netyciuke?Musiskis -tai visiskai suplanuotas.Gal ir pasiteisina tos apklausos rezultatai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 07 05, 15:11)
Oi tie zmones!Visai negerai,as ir panasia istorija zinau,tik truputi kitokia-tiesiog moteris norejo berniuko,o kai suzinojo,kad gims mergaite,tai visai pabludo,niekaip su tuo susitaikyti negalejo.Bet jai ir taip su nervais negerai,daznai gydosi.As tai jauciau,kad bus berniukas,bet jei butu gimusi mergaite-tai lygiai taip pat buciau apsidziaugus,ir gydytoju prognozemis nelabai tikiu,as ju gydymo metodu tinkamumu abejoju,tai kur jau cia vaiko lyties prognozemis tiketi  smile.gif .
Papildyta:

Ziuriu,kad mano berniukas su Jusu mergaite panasiu laiku gimes,tik 2d.skirtumas  biggrin.gif .Bet turim krikstodukra-tai ji su Jusu mergyte ta pacia diena gimusi  smile.gif  smile.gif  smile.gif .
Tai jusiske netyciuke?Musiskis -tai visiskai suplanuotas.Gal ir pasiteisina tos apklausos rezultatai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, maniskė visiškai netyčiukė blush2.gif blush2.gif blush2.gif o draugė šį rudenį suplanavo - ir va vakar - sūnus gimė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mamai aš buvau pirmas vaikas - netyčiukas, o va jaunesnis mano broliukas - iki skrupulų suplanuotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(olicka @ 2007 07 05, 14:59)
Pas mus ir pas pažystmą planuoti-mergytės,o vat žinau dvi poras neplanuoti-berniukai.Šis būdas nustatyti lyčiai gryna nesąmonė.Pasakos.

Gal ir nesąmonė blush2.gif Aš ir pati nelabai tikiu blush2.gif Bet gal procentais paėmus - daugiau išeitų, kad netyčiukai būna mergaitės... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 15:18)
Aha, maniskė visiškai netyčiukė  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif o draugė šį rudenį suplanavo - ir va vakar - sūnus gimė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mamai aš buvau pirmas vaikas - netyčiukas, o va jaunesnis mano broliukas - iki skrupulų suplanuotas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
Gal ir nesąmonė  blush2.gif Aš ir pati nelabai tikiu  blush2.gif Bet gal procentais paėmus - daugiau išeitų, kad netyčiukai būna mergaitės...  mirksiukas.gif

ir kaipgi suplanuot a doh.gif doh.gif doh.gif
mergytes atsirado kazkokiu rusvu gleiviu g.gif gal zinot ka tai reiskia g.gif neram u kazko g.gif siandien pas gine buvau tai sake dar nepasiruose takai bet iskur vos ne kraujas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Pasiskaičiavau visais metodais, kad liepą pradėtas vaikelis gali būti mergaitė wub.gif Bandysim, na bet kad ir berniukas vistiek būtų nuostabu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 05, 15:21)
ir kaipgi suplanuot a  doh.gif  doh.gif  doh.gif
mergytes atsirado kazkokiu rusvu gleiviu  g.gif  gal zinot ka tai reiskia  g.gif  neram u kazko  g.gif  siandien pas gine buvau tai sake dar nepasiruose takai bet iskur vos ne kraujas  g.gif  g.gif  g.gif

Tai tame ir esmė - planuot nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif jokių ovuliacijų nesekt - tiesiog mylėtis ir nesisaugot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o dėl tų gleivių - važiuok tu į ligoninę, kad tik paskui nepervėlu būtų... g.gif nejuokauk tokiais dalykais... schmoll.gif galų gale - pasiskambink į greitąją - ten visada tave pakonsultuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 15:29)
Tai tame ir esmė - planuot nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jokių ovuliacijų nesekt - tiesiog mylėtis ir nesisaugot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o dėl tų gleivių - važiuok tu į ligoninę, kad tik paskui nepervėlu būtų...  g.gif  nejuokauk tokiais dalykais... schmoll.gif  galų gale - pasiskambink į greitąją - ten visada tave pakonsultuos  unsure.gif

matai siandien buvau ir gine ziurejo sake takai dar nepasiruose doh.gif be to ligoninej kazko nenoriu but prisibuvau doh.gif doh.gif doh.gif o del myletis ir nesisaugot baik tu blink.gif blink.gif blink.gif tuomet net nemastyciau tikrai bernas blink.gif blink.gif blink.gif beje sakau gal bandyt po men. pora dienu [nors taip as niekad nebuciau pastojus nes mano ciklas 50-60 dienu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 15:29)
Tai tame ir esmė - planuot nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jokių ovuliacijų nesekt - tiesiog mylėtis ir nesisaugot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 05, 16:21)
ir kaipgi suplanuot a  doh.gif  doh.gif  doh.gif
mergytes atsirado kazkokiu rusvu gleiviu  g.gif  gal zinot ka tai reiskia  g.gif  neram u kazko  g.gif  siandien pas gine buvau tai sake dar nepasiruose takai bet iskur vos ne kraujas  g.gif  g.gif  g.gif

Tai čia tikriausiai gleivinis kamštis.Man taip buvo kelias dienas prieš gimdymą.
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 13:37)
Papildyta:

Nezinau kaip dazniau buna ir kaip nebuna, bet mano pirmagimis buvo netyciukas, bet gime berniukas tongue.gif

QUOTE(Sixty @ 2007 07 05, 14:23)
Pasiskaičiavau visais metodais, kad liepą pradėtas vaikelis gali būti mergaitė  wub.gif Bandysim, na bet kad ir berniukas vistiek būtų nuostabu  clap.gif

Ir kokie gi tie metodai, a? mirksiukas.gif . Nes kiek as tu metodu perkraciau, tai jie vienas kitam priestarauja g.gif

Maluma, gal ketvirtas vaikas pas tave bus mergaite biggrin.gif. O jei ketvirto pupsiko isvis nebus, tai greiciausiai pulka anukyciu turesi mirksiukas.gif
Atsakyti