QUOTE(grange @ 2007 07 03, 17:29)
ir visus kartus vienodai tvirtino?
mano grupiokei visą nėštumą, na kada jau "matė" kas bus, sakė turėsi sūnų 100 proc nes kažkas ten jiems visiems kabaravo, na jai nesvarbu buvo kas, nes pirmas vaikas, ir taip visur, nes tyrėsi 2 miestuose. kai atėjo gimdymo diena, gimė dukra
tai jai buvo šokas, priėjo iki to, kad patriko visai, nes netikėjo, kad jos vaikas, galvojo,gal suklydo kur kas ir sumaišė. kadangi vyras gimdyme nedalyvavo, negalėjo patvirtint
tai kai suėjo kiek ten tų mėn darė kraujo tyrimą, kad bent kiek apsiramintų, nors ir panašumas į ją akivaizdus, bet buvo didelis šokas, nes ruošėsi berniukui, o čia taip.
aišku, ne esmė, bet jai ne dėl to,akd norėjo sūnaus, o dėl to,akd galvojo gal ne savo vaiką augina...
Oi tie zmones!Visai negerai,as ir panasia istorija zinau,tik truputi kitokia-tiesiog moteris norejo berniuko,o kai suzinojo,kad gims mergaite,tai visai pabludo,niekaip su tuo susitaikyti negalejo.Bet jai ir taip su nervais negerai,daznai gydosi.As tai jauciau,kad bus berniukas,bet jei butu gimusi mergaite-tai lygiai taip pat buciau apsidziaugus,ir gydytoju prognozemis nelabai tikiu,as ju gydymo metodu tinkamumu abejoju,tai kur jau cia vaiko lyties prognozemis tiketi
.
Papildyta:
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 13:37)
tai va, aš irgi tai manau
o šiaip tai yra toks būdas nustatyti kas gims - jei "netyčiukas" - mergaitė, jei planuotas - berniukas. kažkas buvo apklausą surengęs ir procentais įrodė, kad netyčiukai dažniau būna mergaitės...
Papildyta:
Ai, bet manau, kad čia biškį bobučių prietaras
Ziuriu,kad mano berniukas su Jusu mergaite panasiu laiku gimes,tik 2d.skirtumas
.Bet turim krikstodukra-tai ji su Jusu mergyte ta pacia diena gimusi
.
Tai jusiske netyciuke?Musiskis -tai visiskai suplanuotas.Gal ir pasiteisina tos apklausos rezultatai