QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 06 30, 09:48)
na matai man jau 31 metai, laikas bega.... nauja santuoka, o su ja kruva vaiduokliu....matyt as apskritai nelabai tikiu, kad zmones gali NORMALIAI gyventi. Taciau gimdyti moteris turi visu pirma DEL SAVES. Matyt taip ir darysiu
Gyvenimas toks, kad niekada nezinai koki siurpriza tau pateiks rytoj
. Todel tu labai teisingai mastai - moteris visu pirma turi gimdyti del saves
. Su ta mintim ir eik i prieki
. Saunuole
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 03, 08:51)
SVEIKOS MERGYTES PAGALIAU GRIZAU IS TOS BIAURIOS LIGONINES JAU PAVARGAU TAI NEREALIAI VISKAS ATSIBODO NIEKS NEDZIUGINA ISVIS PASIDARIAU PESIMISTE ZIURIU SAREMIAI KAS TRIS VALANDAS JAU TRECIA DIENA BET DAKTARAM DZIN ,NORS SAKO KAD TAIP BUS NORS IR PORA SAVAICIU NEZINAU UZ KA MAN TAIP
Sveika Maluma
. Tu dabar tik ilsekis ir lauk savo mazylio. Juk nebeilgai beliko lukuriuoti
. Viskas bus gerai
QUOTE(grange @ 2007 07 03, 17:29)
ir visus kartus vienodai tvirtino?
mano grupiokei visą nėštumą, na kada jau "matė" kas bus, sakė turėsi sūnų 100 proc nes kažkas ten jiems visiems kabaravo, na jai nesvarbu buvo kas, nes pirmas vaikas, ir taip visur, nes tyrėsi 2 miestuose. kai atėjo gimdymo diena, gimė dukra
Taip taip, apie tokius "matymus" jau ne viena karta girdejau
. Todel ir sakau - kai gims, tada lytis ir bus aiski 100proc
. O iki tolei tai tik speliones. Na, tik tos nestukes, kurios daresi vaisiaus vandenu tyrimus, tai vat jos jau zino tiksliai ko laukiasi. Mano drauge pasakojo, kad jai 2 kartus "mate" berniuka, vienu kartu net viso vyrisko pasididziavimo nuotrauka jai dave
, o kai trecia karta echoskopavo, tai pasake, kad mergyte pilvukyje tupi
. Ir gime mergyte
. Tik nezinau kur tas "vyriskas pasididziavimas" isgaravo
. O kas del visu planavimo metodu, tai nei vienas ju negarantuos norimos lyties 100proc
. Kiek pati esu ivairiausiu metodu perziurejusi, derinusi juos tarpusavyje, tai labai daug metodu priestarauja vienas kitam ir tiesiog nebezinai kuriuo tiketi ir kuriuo pasitiketi
. Tad galu gale nusprendziau, kad kaip bus taip ir bus. Pasakiau sau - jei tas vaikutis atnes i musu seima dar daugiau meiles, dar daugiau dziaugsmo, jei tai bus geras ir gyvenime laimingas vaikas, tai tegul taip ir buna
. Pastojau per 1,5men, nors iki tol bandem 5men ir rezultatai buvo nuliniai
Na ir issipleciau as cia su savo postringavimais