Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(MALUMA @ 2007 07 03, 09:51)
SVEIKOS MERGYTES  4u.gif  PAGALIAU GRIZAU IS TOS BIAURIOS LIGONINES  ax.gif  JAU PAVARGAU TAI NEREALIAI  blink.gif  VISKAS ATSIBODO NIEKS NEDZIUGINA  blink.gif  ISVIS PASIDARIAU PESIMISTE  verysad.gif  ZIURIU SAREMIAI KAS TRIS VALANDAS JAU TRECIA DIENA BET DAKTARAM DZIN ,NORS SAKO KAD TAIP BUS NORS IR PORA SAVAICIU  verysad.gif  NEZINAU UZ KA MAN TAIP  doh.gif

console.gif nebedaug jau liko iki mažylio atėjimo, teks pakentėti. džiugu, kad viskas susitvarkė.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 03 liepos 2007 - 08:53
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 28, 08:09)
SVEIKUTES PANELYTES  4u.gif  CIA DRAUGE MALUMOS  blush2.gif  NEPYKIT KAD ZINIU NEDUODU BET TIESIOG NETURIU LAIKO PRIE INTERNETO PRISEST  blush2.gif  MALUMAI JAU GERIAU IR MAN PACIAI KEISTA K0 TAS MAZIUS NELENDA [GAL LAUKIA KOL MAMA JI DAR LABIAU MYLES  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ]. LYG KITA SAVAITE ZADA ISLEIST NES SAKO KAD KAD MAZIUI VISKAS GERAI  blush2.gif  TIK MAN KEISTA KAD JOS VAISTAI -2 LT. VANDENS PER DIENA [MAT TURI INKSTAI VALYTIS  blush2.gif  ].TAD TIKIUOSI JI PATI PARASYS GREIT  blush2.gif  BEJE SVEIKINU JAU SUSILAUKUSIAS STEBUKLIUKU  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  SAUNUOLES LAIKYKITYES  mirksiukas.gif

Sveikutė, man labai smalsu, kas gi vis dėl to tau gims - nejau iš tiesų sūnus? g.gif Aš kai laukiausi - man tris kartus sakė - 99% bernas. Nuėjau privačiai - sako - bernas, padarė kiaušiukų nuotrauką, kurią dabar turiu blush2.gif
Viską mėlyna susipirkau - drabužėliai, lovytės užvalkaliukai... tongue.gif
O ką gi - gimė mergiotė. thumbup.gif Nežinau nuo ko tai priklauso - aš tai tik LABAI LABAI norėjau, kai sužinojau, kad bernas - baisiai nuliūdau, bet iki paskutinės minutės vyliausi. ir ivyko stebuklas, dabar antros irgi mergiotės norėčiau, tik nedrįstu planuoti - gali ir nebeužtekti tik labai norėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 03, 13:52)
Sveikutė, man labai smalsu, kas gi vis dėl to tau gims - nejau iš tiesų sūnus?  g.gif  Aš kai laukiausi - man tris kartus sakė - 99% bernas. Nuėjau privačiai - sako - bernas, padarė kiaušiukų nuotrauką, kurią dabar turiu  blush2.gif
Viską mėlyna susipirkau - drabužėliai, lovytės užvalkaliukai...  tongue.gif
O ką gi - gimė mergiotė.  thumbup.gif  Nežinau nuo ko tai priklauso - aš tai tik LABAI LABAI norėjau, kai sužinojau, kad bernas - baisiai nuliūdau, bet iki paskutinės minutės vyliausi. ir ivyko stebuklas, dabar antros irgi mergiotės norėčiau, tik nedrįstu planuoti - gali ir nebeužtekti tik labai norėti  blush2.gif

jetau kaip faina bet as jau stebuklais netikiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif beje man jau nezinjau kiek kartu sake kad ner abejoniu blush2.gif o ka ten daktarai pas tavo maze mate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 03, 15:02)
jetau kaip faina bet as jau stebuklais netikiu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif beje man jau nezinjau kiek kartu sake kad ner abejoniu  blush2.gif o ka ten daktarai pas tavo maze mate  blush2.gif

ir visus kartus vienodai tvirtino?

mano grupiokei visą nėštumą, na kada jau "matė" kas bus, sakė turėsi sūnų 100 proc nes kažkas ten jiems visiems kabaravo, na jai nesvarbu buvo kas, nes pirmas vaikas, ir taip visur, nes tyrėsi 2 miestuose. kai atėjo gimdymo diena, gimė dukra blink.gif tai jai buvo šokas, priėjo iki to, kad patriko visai, nes netikėjo, kad jos vaikas, galvojo,gal suklydo kur kas ir sumaišė. kadangi vyras gimdyme nedalyvavo, negalėjo patvirtint doh.gif tai kai suėjo kiek ten tų mėn darė kraujo tyrimą, kad bent kiek apsiramintų, nors ir panašumas į ją akivaizdus, bet buvo didelis šokas, nes ruošėsi berniukui, o čia taip. doh.gif aišku, ne esmė, bet jai ne dėl to,akd norėjo sūnaus, o dėl to,akd galvojo gal ne savo vaiką augina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 03, 16:29)
mano grupiokei visą nėštumą, na kada jau "matė" kas bus, sakė turėsi sūnų 100 proc nes kažkas ten jiems visiems kabaravo, na jai nesvarbu buvo kas, nes pirmas vaikas, ir taip visur, nes tyrėsi 2 miestuose. kai atėjo gimdymo diena, gimė dukra  blink.gif  tai jai buvo šokas, priėjo iki to, kad patriko visai, nes netikėjo, kad jos vaikas, galvojo,gal suklydo kur kas ir sumaišė. kadangi vyras gimdyme nedalyvavo, negalėjo patvirtint  doh.gif  tai kai suėjo kiek ten tų mėn darė kraujo tyrimą, kad bent kiek apsiramintų, nors ir panašumas į ją akivaizdus, bet buvo didelis šokas, nes ruošėsi berniukui, o čia taip.  doh.gif  aišku, ne esmė, bet jai ne dėl to,akd norėjo sūnaus, o dėl to,akd galvojo gal ne savo vaiką augina...  unsure.gif

g.gif Zinai, po tokiu istoriju net nesinori klaust daktaru, ka jie mato blink.gif Tikrai saviitaiga daug ka reiskia. O vaikutis juk jaucia viskas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 03, 18:29)
mano grupiokei visą nėštumą, na kada jau "matė" kas bus, sakė turėsi sūnų 100 proc nes kažkas ten jiems visiems kabaravo, na jai nesvarbu buvo kas, nes pirmas vaikas, ir taip visur, nes tyrėsi 2 miestuose. kai atėjo gimdymo diena, gimė dukra  blink.gif 

Mano draugei irgi panaši istorija nutiko - visą nėštumo laikotarpį gydytojai tvirtino, kad mergaitė bus, o gimė berniukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 07 03, 21:08)
Mano draugei irgi panaši istorija nutiko - visą nėštumo laikotarpį gydytojai tvirtino, kad mergaitė bus, o gimė berniukas doh.gif

tai vat ir negalima 100 proc pasitikėti ką sako nes visi klysta
Atsakyti
paskaiciau tema ir pasimeciau, vieni vienaip raso, kiti kitaip, tai gal galit man apibendrint kaip ten su tais spermatozoidais ir ovuliacijom, kurie ten ilgiau gyvenantys ir kurie greitesni? jei mergyte planuot tai pries ar po ovuliacijos? o berniukas kada?
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 06 30, 09:48)
na matai man jau 31 metai, laikas bega.... nauja santuoka, o su ja kruva vaiduokliu....matyt as apskritai nelabai tikiu, kad zmones gali NORMALIAI gyventi. Taciau gimdyti moteris turi visu pirma DEL SAVES. Matyt taip ir darysiu

Gyvenimas toks, kad niekada nezinai koki siurpriza tau pateiks rytoj doh.gif . Todel tu labai teisingai mastai - moteris visu pirma turi gimdyti del saves thumbup.gif . Su ta mintim ir eik i prieki mirksiukas.gif . Saunuole drinks_cheers.gif

QUOTE(MALUMA @ 2007 07 03, 08:51)
SVEIKOS MERGYTES  PAGALIAU GRIZAU IS TOS BIAURIOS LIGONINES  JAU PAVARGAU TAI NEREALIAI  VISKAS ATSIBODO NIEKS NEDZIUGINA  ISVIS PASIDARIAU PESIMISTE  ZIURIU SAREMIAI KAS TRIS VALANDAS JAU TRECIA DIENA BET DAKTARAM DZIN ,NORS SAKO KAD TAIP BUS NORS IR PORA SAVAICIU  NEZINAU UZ KA MAN TAIP

Sveika Maluma smile.gif . Tu dabar tik ilsekis ir lauk savo mazylio. Juk nebeilgai beliko lukuriuoti rolleyes.gif . Viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(grange @ 2007 07 03, 17:29)
ir visus kartus vienodai tvirtino?

mano grupiokei visą nėštumą, na kada jau "matė" kas bus, sakė turėsi sūnų 100 proc nes kažkas ten jiems visiems kabaravo, na jai nesvarbu buvo kas, nes pirmas vaikas, ir taip visur, nes tyrėsi 2 miestuose. kai atėjo gimdymo diena, gimė dukra  blink.gif 

lotuliukas.gif Taip taip, apie tokius "matymus" jau ne viena karta girdejau biggrin.gif . Todel ir sakau - kai gims, tada lytis ir bus aiski 100proc smile.gif . O iki tolei tai tik speliones. Na, tik tos nestukes, kurios daresi vaisiaus vandenu tyrimus, tai vat jos jau zino tiksliai ko laukiasi. Mano drauge pasakojo, kad jai 2 kartus "mate" berniuka, vienu kartu net viso vyrisko pasididziavimo nuotrauka jai dave biggrin.gif , o kai trecia karta echoskopavo, tai pasake, kad mergyte pilvukyje tupi blink.gif . Ir gime mergyte smile.gif . Tik nezinau kur tas "vyriskas pasididziavimas" isgaravo biggrin.gif. O kas del visu planavimo metodu, tai nei vienas ju negarantuos norimos lyties 100proc schmoll.gif . Kiek pati esu ivairiausiu metodu perziurejusi, derinusi juos tarpusavyje, tai labai daug metodu priestarauja vienas kitam ir tiesiog nebezinai kuriuo tiketi ir kuriuo pasitiketi doh.gif . Tad galu gale nusprendziau, kad kaip bus taip ir bus. Pasakiau sau - jei tas vaikutis atnes i musu seima dar daugiau meiles, dar daugiau dziaugsmo, jei tai bus geras ir gyvenime laimingas vaikas, tai tegul taip ir buna wub.gif . Pastojau per 1,5men, nors iki tol bandem 5men ir rezultatai buvo nuliniai g.gif

Na ir issipleciau as cia su savo postringavimais blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ką tik žiūrėjau laidą baby hospital. na rodo ten nėštukes, gimdymus...
ir viena pora buvo, pirmas vaikas, laukė labai, ir nesvarbu,kas bus. kai jau paigmdė, vyras iš laimės šokinėja, gyd sako pažiūrėkit kas gimė, jis pažiūri, sako berniukas, bučiuoja žmoną. džiaugias... o gyd sako - nu dar kartą pažiūrėkit, ką matot lotuliukas.gif pasirodo matė dar nenukirptą virkštelę ir kažkaip jam pasirodė, kad ten bachūriukas... tai vat ir gyvai dar kai kas klysta doh.gif ką čia norėt aparatai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 04 liepos 2007 - 17:11
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 18:08)
lotuliukas.gif  ką tik žiūrėjau laidą baby hospital. na rodo ten nėštukes, gimdymus...
ir viena pora buvo, pirmas vaikas, laukė labai, ir nesvarbu,kas bus. kai jau paigmdė, vyras iš laimės šokinėja, gyd sako pažiūrėkit kas gimė, jis pažiūri, sako berniukas, bučiuoja žmoną. džiaugias... o gyd sako - nu dar kartą pažiūrėkit, ką matot  lotuliukas.gif  pasirodo matė dar nenukirptą virkštelę ir kažkaip jam pasirodė, kad ten bachūriukas... tai vat ir gyvai dar kai kas klysta  doh.gif  ką čia norėt aparatai...

o man po dukros gimimo (gydytojai nėščiai 3 kartus sakė, kad tikrai bus sūnus) ilgai sapnavosi toks sapnas - pagimdau mergaitę ir klausiu gydytojo - bet juk jūs sakėt, kad tikrai bus berniukas?... o gydytoja sako - tai dar priedo gimė 1kg gaidelis su pimpaliuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 10:02)
o man po dukros gimimo (gydytojai nėščiai 3 kartus sakė, kad tikrai bus sūnus) ilgai sapnavosi toks sapnas - pagimdau mergaitę ir klausiu gydytojo - bet juk jūs sakėt, kad tikrai bus berniukas?... o gydytoja sako - tai dar priedo gimė 1kg gaidelis su pimpaliuku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu geras , gali ir paranoja įsivaryt po tokių dalykų....
nors ir labai norėčiau sužinoti, kai turėsiu lelių, kas gims, bet tikrai 100 proc netikėsiu schmoll.gif
Atsakyti