Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(gitap @ 2007 06 22, 20:16)
O man parūpo, kaip MALUMAI sekasi? Gal kas žino, kaip ji laikosi? unsure.gif

SVEIKUTES PANELYTES 4u.gif CIA DRAUGE MALUMOS blush2.gif NEPYKIT KAD ZINIU NEDUODU BET TIESIOG NETURIU LAIKO PRIE INTERNETO PRISEST blush2.gif MALUMAI JAU GERIAU IR MAN PACIAI KEISTA K0 TAS MAZIUS NELENDA [GAL LAUKIA KOL MAMA JI DAR LABIAU MYLES lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ]. LYG KITA SAVAITE ZADA ISLEIST NES SAKO KAD KAD MAZIUI VISKAS GERAI blush2.gif TIK MAN KEISTA KAD JOS VAISTAI -2 LT. VANDENS PER DIENA [MAT TURI INKSTAI VALYTIS blush2.gif ].TAD TIKIUOSI JI PATI PARASYS GREIT blush2.gif BEJE SVEIKINU JAU SUSILAUKUSIAS STEBUKLIUKU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SAUNUOLES LAIKYKITYES mirksiukas.gif
Atsakyti
Džiugu kad Malumai viskas gerai klostosi 4u.gif

Meskute_gauruota, linkiu įveikti visas dilemas ir sekti savo širdies group.gif
Atsakyti
4u.gif Tai gerai, kad Malumai geriau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2007 06 28, 09:25)
Džiugu kad Malumai viskas gerai klostosi 4u.gif

Meskute_gauruota, linkiu įveikti visas dilemas ir sekti savo širdies  group.gif

Aciu gute, kad ta mano sirdele plesosi....bus matyt blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi antra 2.gif planuojam. labai noreciau dar vienos mergaites 4u.gif Perskaiciau visa temele, bet taip ir ... blink.gif
Atsakyti
Papildyta:

as tai noriu jau nuo tada, kai suneliui buvo 1,5 metuku...tik gyvenimas ne taip klostesi - skirybos, paskui vel nesekmes....o dabar jau vel nauja seima, lyg viskas gerai, bet tiek daug moraliniu aspektu, del kuriu as tiesiog siaubingai BIJAU gimdyti.... verysad.gif taip ir plesausi viduje "patoti, nepstoti, reikia nereikia...." kaip sunku... cray.gif
[/quote]

Pirmiausia turi pati moraliskai tvirtai subresti sitam zingsniui, kad nebeliktu abejoniu. Kitaip visa nestuma kankinsies su klausimu - gerai ar blogai, kad pasiryzau gimdyti. Jei kol kas nesijauti tvirtai del savo apsisprendimo, tai geriau luktelk. Gal praeis kiek laiko ir zinosi atsakyma ka tau daryti mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Gyvybe @ 2007 06 29, 23:32)
Mes irgi antra  2.gif planuojam. labai noreciau dar vienos mergaites  4u.gif Perskaiciau visa temele, bet taip ir ... blink.gif

Manau, kad tiksliai suplanuoti busimo kudikio lyti galima tik atliekant apvaisinima klinikoje, kur atrenkami spermiukai ir t.t. O visais kitais naturaliais budais, tai cia sekmes reikalas ir nieko 100 proc, deja smile.gif
Atsakyti
Pirmiausia turi pati moraliskai tvirtai subresti sitam zingsniui, kad nebeliktu abejoniu. Kitaip visa nestuma kankinsies su klausimu - gerai ar blogai, kad pasiryzau gimdyti. Jei kol kas nesijauti tvirtai del savo apsisprendimo, tai geriau luktelk. Gal praeis kiek laiko ir zinosi atsakyma ka tau daryti mirksiukas.gif .
Papildyta:
Manau, kad tiksliai suplanuoti busimo kudikio lyti galima tik atliekant apvaisinima klinikoje, kur atrenkami spermiukai ir t.t. O visais kitais naturaliais budais, tai cia sekmes reikalas ir nieko 100 proc, deja smile.gif
[/quote]

na matai man jau 31 metai, laikas bega.... nauja santuoka, o su ja kruva vaiduokliu....matyt as apskritai nelabai tikiu, kad zmones gali NORMALIAI gyventi. Taciau gimdyti moteris turi visu pirma DEL SAVES. Matyt taip ir darysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano kukliomis zinomis vaikucio lyties jus nesusiplanuosit... viskas priklauso nuo spermatozodidu... vienas spermatozoidas yra x chromosomos kitas y chromosomos ir priklauso kuris apvaisins kiausialaste kuri beje yra x chromosomos (berots) jei bus xx tada mergyte jei xy tada berniukas(tik nezinau ar nesumaisiau) esme tame kad 50 procentu mergyte 50 berniukas
Atsakyti
QUOTE(Ledine_Ledi @ 2007 07 02, 11:42)
mano kukliomis zinomis vaikucio lyties jus nesusiplanuosit... viskas priklauso nuo spermatozodidu... vienas spermatozoidas yra x chromosomos kitas y chromosomos ir priklauso kuris apvaisins kiausialaste kuri beje yra x chromosomos (berots) jei bus xx tada mergyte jei xy tada berniukas(tik nezinau ar nesumaisiau) esme tame kad 50 procentu mergyte  50 berniukas

o o o lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_Ledi @ 2007 07 02, 12:42)
mano kukliomis zinomis vaikucio lyties jus nesusiplanuosit... viskas priklauso nuo spermatozodidu... vienas spermatozoidas yra x chromosomos kitas y chromosomos ir priklauso kuris apvaisins kiausialaste kuri beje yra x chromosomos (berots) jei bus xx tada mergyte jei xy tada berniukas(tik nezinau ar nesumaisiau) esme tame kad 50 procentu mergyte  50 berniukas

viskas teisingai, tik patikslinu - moteris turi XX, o vyras XY. Todel kad gims berniukas 1 is keturiu. Tai yra trys X pries viena Y blink.gif Taigi, tikimybe sulaukti mergaites 75%, o berniuko 25% bent taip gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 07 02, 20:52)
viskas teisingai, tik patikslinu - moteris turi XX, o vyras XY. Todel kad gims berniukas 1 is keturiu. Tai yra trys X pries viena Y  blink.gif  Taigi, tikimybe sulaukti mergaites 75%, o berniuko 25%  bent taip gaunasi ax.gif

Is moters ir vyro puses dalyvauja tik po viena puse: is moters visada X, is vyro X arba Y. Kadangi XX kompinacija- pana, XY- kavalierius, tikimybe 50/50. Va tik pacios gines nelabai tuo tiki, sako, l. daug priklauso nuo moters organizmo terpes, kuri, nors ir daug itakojama gyvenimo budo, didziausia dalimi paveldima. Bet pagal tyrimus 80% moteriskiu org. terpe palanki abieju tipu buozgalviukams smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGYTES 4u.gif PAGALIAU GRIZAU IS TOS BIAURIOS LIGONINES ax.gif JAU PAVARGAU TAI NEREALIAI blink.gif VISKAS ATSIBODO NIEKS NEDZIUGINA blink.gif ISVIS PASIDARIAU PESIMISTE verysad.gif ZIURIU SAREMIAI KAS TRIS VALANDAS JAU TRECIA DIENA BET DAKTARAM DZIN ,NORS SAKO KAD TAIP BUS NORS IR PORA SAVAICIU verysad.gif NEZINAU UZ KA MAN TAIP doh.gif
Atsakyti