Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(RedMa @ 2007 06 20, 17:27)
Saunus puslapiukai  thumbup.gif Aciu  4u.gif Man irgi pakele nuotaika  ax.gif

O siaip manau, kad reikia ir kasytes papint  wub.gif  ir kamuoli paspardyt  good.gif Nera ko vienu  2.gif  apsiribot  wub.gif

Tai va mes apie kasyciu pynima ir svajojam,bet mums ir vel berniuka rodo.Jau viena turim smile.gif
Atsakyti
ar teisybe kad virisku genu spermukai bijo karscio? tai vadinasi issimaudzius vyruj karstam duse ar pabuvus pirty padideja galimybe susilaukti mergaites? g.gif o kaip del dazno smileysex.gif padidina tikimybe susilaukti mergaites ar berniuko,ar jokio skirtumo? cool.gif
Atsakyti
na pajuokavom ir uzteks,suplanuoti vaiko lyti kogero neimanoma,as isbandziau keleta budu,bet man netiko,ir kraujo stipruma ir dazna,bei reta smileysex.gif visteik 3 sunus ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(undinėle @ 2007 06 21, 12:36)
ar teisybe kad virisku genu spermukai bijo karscio? tai vadinasi issimaudzius vyruj karstam duse ar pabuvus pirty padideja galimybe susilaukti mergaites?  g.gif  o kaip del dazno  smileysex.gif  padidina tikimybe susilaukti mergaites ar berniuko,ar jokio skirtumo?  cool.gif

Spermiukai aplamai bijo karscio biggrin.gif ,sako,kad pirtis bei karsta vonia blogina spermos kokybe.Bet esu girdejusi ir apie tai,ka Tu rasai,tik beda kai pradejau bandyt prisimint,tai visai susimaisiau,na lygtai sildant dideja tikimybe susilaukt mergaites,o saldant-berniuko.Na,bet jeigu atvirksciai g.gif .
Na,o kai daznai myliesi-tai padideja tikimybe susilaukt berniuko.Cia is tos pacios teorijos,kad mergaites gimsta mylintis pries ovuliacija,o berniukai per ja ir po jos.
Kai daznai myliesi-tai didesne tikimybe,kad pataikysi ant"sviezio"kiausinelio ir ji apvaisins greitesni vyr.spermiukai biggrin.gif

QUOTE(mamyte_3 @ 2007 06 21, 14:22)
na pajuokavom ir uzteks,suplanuoti vaiko lyti kogero neimanoma,as isbandziau keleta budu,bet man netiko,ir kraujo stipruma ir dazna,bei reta  smileysex.gif  visteik 3 sunus ir viskas.

Skaiciau,kad kaikurioms mamytems gimsta vienos lyties kudikiai.Tai itakoja maksties terpe.Jei ji perdaug rugstine-tai gimsta vien mergaites,nes rugstys uzmusa vyr.spermiukus,o jei ji sarmine-tai gimsta berniukai.
Todel ir sakoma,kad norint susilaukt mergaites-reikia apsiplaut acto r.tirpalu.
Tik nepagalvok,kad taikau Tau smile.gif .Tiesiog buna ir taip doh.gif
Mano senelio kaime gyvena toks vyras,tai jis 7dukras turi(jau suaugusias),tai senelis pasakodavo ko tas Juzukas tik nedare-ir zmona aplink nama vaikydavo,ir jau nepamenu ka daugiau,bet jokie prietarai jiems nepadejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 21 birželio 2007 - 14:59
QUOTE(noanoa @ 2007 06 21, 15:58)
Mano senelio kaime gyvena toks vyras,tai jis 7dukras turi(jau suaugusias),tai senelis pasakodavo ko tas Juzukas tik nedare-ir zmona aplink nama vaikydavo,ir jau nepamenu ka daugiau,bet jokie prietarai jiems nepadejo.

mb IŠ 12 VAIKŲ rolleyes.gif ir iš jų tik 3 berniukai, dvyniai ir jis. visos kitos buvo mergaitės, t.y. 9, aišku jokių prietarų nežiūrėjo, bet kai jau būna tai būna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 21, 19:19)
mb IŠ 12 VAIKŲ  rolleyes.gif  ir iš jų tik 3 berniukai, dvyniai ir jis. visos kitos buvo mergaitės, t.y. 9, aišku jokių prietarų nežiūrėjo, bet kai jau būna tai būna... doh.gif

bigsmile.gif ohooo...kokia didelė šeima thumbup.gif
Atsakyti
O man parūpo, kaip MALUMAI sekasi? Gal kas žino, kaip ji laikosi? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif sakykite, kur gauti ARBORITA Vilniuje? Busiu dekinga jei atsakysite, ir kaip tai veikia?.... blush2.gif labai noriu berniuko.... blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(OLIUKE @ 2007 06 22, 15:51)
bigsmile.gif  ohooo...kokia didelė šeima  thumbup.gif

nu nemaža nemaža. visa futbolo komanda doh.gif

QUOTE(gitap @ 2007 06 22, 20:16)
O man parūpo, kaip MALUMAI sekasi? Gal kas žino, kaip ji laikosi? unsure.gif

aha man ir įdomu, bet jokių žinių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 06 27, 00:07)
Sveikos mergaites  4u.gif  sakykite, kur gauti ARBORITA Vilniuje? Busiu dekinga jei atsakysite, ir kaip tai veikia?....  blush2.gif  labai noriu berniuko.... blush2.gif  nestuke.gif

O kas tai yra?
Atsakyti
suneliui jau 4 metukai, pagaliau itikinau vyra, kad pats laikas ir apie antra padauziuka pagalvoti smile.gif O kaip smagu, kad jau zodziai ir veiksmais patapo thumbup.gif Siaip giliai sirdy noreciau mergytes, bet sunus broliuko praso, tai visai neblogai ir dar vienas zirniukas mirksiukas.gif Paliksiu tai Dievuliui nuspresti ir lauksim siurprizo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2007 06 27, 11:45)
O kas tai yra?

Tai aparatas nustatantis Ovuliacija, taip supratau skaitydama si skyreli smile.gif tikiuosi kad taip ir yra, todel noreciau tokio gauti... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(KMU_studente @ 2007 06 27, 20:59)
suneliui jau 4 metukai, pagaliau itikinau vyra, kad pats laikas ir apie antra padauziuka pagalvoti  smile.gif O kaip smagu, kad jau zodziai ir veiksmais patapo  thumbup.gif  Siaip giliai sirdy noreciau mergytes, bet sunus broliuko praso, tai visai neblogai ir dar vienas zirniukas  mirksiukas.gif  Paliksiu tai Dievuliui nuspresti ir lauksim siurprizo  biggrin.gif

na pats metas! ir gerai kad jau abu to norite thumbup.gif as tai noriu jau nuo tada, kai suneliui buvo 1,5 metuku...tik gyvenimas ne taip klostesi - skirybos, paskui vel nesekmes....o dabar jau vel nauja seima, lyg viskas gerai, bet tiek daug moraliniu aspektu, del kuriu as tiesiog siaubingai BIJAU gimdyti.... verysad.gif taip ir plesausi viduje "patoti, nepstoti, reikia nereikia...." kaip sunku... cray.gif
Atsakyti