QUOTE(undinėle @ 2007 06 21, 12:36)
ar teisybe kad virisku genu spermukai bijo karscio? tai vadinasi issimaudzius vyruj karstam duse ar pabuvus pirty padideja galimybe susilaukti mergaites?
o kaip del dazno
padidina tikimybe susilaukti mergaites ar berniuko,ar jokio skirtumo?
Spermiukai aplamai bijo karscio
,sako,kad pirtis bei karsta vonia blogina spermos kokybe.Bet esu girdejusi ir apie tai,ka Tu rasai,tik beda kai pradejau bandyt prisimint,tai visai susimaisiau,na lygtai sildant dideja tikimybe susilaukt mergaites,o saldant-berniuko.Na,bet jeigu atvirksciai
.
Na,o kai daznai myliesi-tai padideja tikimybe susilaukt berniuko.Cia is tos pacios teorijos,kad mergaites gimsta mylintis pries ovuliacija,o berniukai per ja ir po jos.
Kai daznai myliesi-tai didesne tikimybe,kad pataikysi ant"sviezio"kiausinelio ir ji apvaisins greitesni vyr.spermiukai
QUOTE(mamyte_3 @ 2007 06 21, 14:22)
na pajuokavom ir uzteks,suplanuoti vaiko lyti kogero neimanoma,as isbandziau keleta budu,bet man netiko,ir kraujo stipruma ir dazna,bei reta
visteik 3 sunus ir viskas.
Skaiciau,kad kaikurioms mamytems gimsta vienos lyties kudikiai.Tai itakoja maksties terpe.Jei ji perdaug rugstine-tai gimsta vien mergaites,nes rugstys uzmusa vyr.spermiukus,o jei ji sarmine-tai gimsta berniukai.
Todel ir sakoma,kad norint susilaukt mergaites-reikia apsiplaut acto r.tirpalu.
Tik nepagalvok,kad taikau Tau
.Tiesiog buna ir taip
Mano senelio kaime gyvena toks vyras,tai jis 7dukras turi(jau suaugusias),tai senelis pasakodavo ko tas Juzukas tik nedare-ir zmona aplink nama vaikydavo,ir jau nepamenu ka daugiau,bet jokie prietarai jiems nepadejo.