Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Silence @ 2007 03 30, 12:44)
as sutinku su tavimi 100 % drinks_cheers.gif nes savo seimoje turiu tokia zmogu, kuriam dabar 28 metai. Tai mano pussere. Ji invalide, tiek psichologiniu, teik fiziniu aspektu ir nrea nieko skaudziai uz jos kancias, seimos varga, seneliu, musu visu rupesti, ens tai  rtimas zmogus, kuri labai myliu, bet kai matau, kad tuos 28 metus teko is savo gyvenimo isbraukti ir mano dedei su teta, ir seneliams ir paciai pusseserei, tai susimastai apie vaikeli ir jo sveikata. Tai svarbiausia.

Jokio skirtumo is tikro, tik del sportinio intereso pasidomesiu.. mirksiukas.gif Sudomino kas cia per testas g.gif

sveikutes mergaites 4u.gif pati suplanavau ir zinau si vargeli doh.gif 5 metus ieskojau informacijos ,puse metu darem lotuliukas.gif ir pagaliau pavyko thumbup.gif nors juokinga per echo ten matosi viksrele bet nuojauta sako ked mergyte blush2.gif
arbor tai mikroskopas vaisingom dienom nustatyt bet jau toks sudas kad ne tas zodis doh.gif .geriausiai manau kasetes vaisingom dienom [as jas taip pat naudojau blush2.gif
Atsakyti
MALUMA, skaičiau anoj temoj apie jūsų pastangas ir planus susilaukti flirt.gif ...Ar jau visą penkis metus kauptą informaciją apdorojot ir susisteminot? biggrin.gif thumbup.gif . Jei planai bus įgyvendinti, gal pasidalinsit sėkmės receptais su mumis mirksiukas.gif ? Praneškit rezultatus, kai žinosit, ar svajonė išsipildė mirksiukas.gif - kai echo parodys "kavos pupelę" ar , kai gims mažiukė mirksiukas.gif . Na, jau baisiai smalsu, kaip ten jums pavyko ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 03 30, 11:44)
as sutinku su tavimi 100 % drinks_cheers.gif nes savo seimoje turiu tokia zmogu, kuriam dabar 28 metai. Tai mano pussere. Ji invalide, tiek psichologiniu, teik fiziniu aspektu ir nrea nieko skaudziai uz jos kancias, seimos varga, seneliu, musu visu rupesti, ens tai  rtimas zmogus, kuri labai myliu, bet kai matau, kad tuos 28 metus teko is savo gyvenimo isbraukti ir mano dedei su teta, ir seneliams ir paciai pusseserei, tai susimastai apie vaikeli ir jo sveikata. Tai svarbiausia.

Jokio skirtumo is tikro, tik del sportinio intereso pasidomesiu.. mirksiukas.gif Sudomino kas cia per testas g.gif

Visą informaciją gali sužinoti www.arborita.lt Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
[quote=samaria,2007 03 30, 10:04]
mano svajone sveikas ir laimingas zuikutis 4u.gif
nors noreti berniuko ar mergaites juk niekas nedraudzia smile.gif

Sutinku visiškai kad svarbiausia sveikas vaikutis, kas bebūtų mergaitė ar berniukas... Juk taip smagu laukti netikėtumo....Dukrytė ar sūnelis nori ateiti?
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 03 30, 13:57)
sveikutes mergaites 4u.gif pati suplanavau ir zinau si vargeli  doh.gif 5 metus ieskojau informacijos ,puse metu darem  lotuliukas.gif  ir pagaliau  pavyko  thumbup.gif  nors juokinga per echo ten matosi viksrele bet nuojauta sako ked mergyte  blush2.gif
arbor tai mikroskopas vaisingom dienom nustatyt bet jau toks sudas kad ne tas zodis  doh.gif  .geriausiai manau kasetes vaisingom dienom [as jas taip pat naudojau  blush2.gif

O kas cia per kasetes???? ax.gif Gal galima placiau?
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2007 03 30, 19:35)
Visą informaciją gali sužinoti www.arborita.lt  Sėkmės  4u.gif

aciu labai 4u.gif
man irgi tos kasetes sudomino g.gif placiau placiau prasytume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2007 04 01, 19:27)
O kas cia per kasetes????  ax.gif  Gal galima placiau?

tai testai vienkartiniai ovuliacijai nustatyt blush2.gif ju yra vaistinej arba reik uzsisakyt yra juosteliu ir kaseciu tai jos man geresnes blush2.gif o del rezultatu butinai pranesiu blush2.gif
Atsakyti
Turim fainuolį sūnelį. Nors 2 kartus darė echo ir sakė, kad 100 proc., mergaitė.
Dabar jau tikrai labai norėčiau mergaitės. Planuojam pradėt liepą. nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
Nors labai smagu ir antrą sūnelį būtų turėt. Už viską svarbiausia - kad sveiką.
Bet norisi mergytės blush2.gif , nes jau ir vardą sugalvoję turim. Juk pirmas turėjo būt mergytė mirksiukas.gif
Atsakyti
per kazkokia cia laidele ziurejau, tai ginekologe sake taip: norint berniuko, reik ,kad vyras labai karstai smileysex.gif mamyte, kad ji pajustu tuo metu orgazma biggrin.gif ir kad tai butu laikas , kada mamytes vaisingiausios dienos. tada berniukas buozgalviukas "Y" pasistenks pirmas apvaisinti kiausineli. aisku ,kad tai nera 100% veiksminga, bet.......... ka gali zinoti biggrin.gif
Papildyta:
beje, mano sunelis kaip tik buvo pradetas per pacias vaisingiausias dienas... tai gal tame ir yra tiesos g.gif
Atsakyti
na labai as cia pas jus susidomejau.... g.gif Klausikyte,as visai susipainiojau.... doh.gif Tai kada turi buti mergyte??? pvz:pas mus buvo taip 29 mes darem sitaip smileysex.gif ,o 30 vyko ovuliacija.Tai kas cia turietu gautis palei jus??? 4u.gif g.gif Echo pasake,kad mergyte,bet ir as zinou,kad norint mergytes,"visa tai"reik daryti,pries ovuliacija,kadangi mot.lyties spermijus yra lietesnis,bet gyvena ilgiau ,o stai vyr.lyties spermijus yra laaaaabai greitas,bet gyvena zymiai trumpiau!!! biggrin.gif Del to,kai darai tai pries O vyras grei bega iesko,iesko... ir neranda kur ilysti...bac...ir ate!!! biggrin.gif O mergaite eine,eina...ir kol daeina,tai jau ir O prasidiejus buna...tai ir randa kur ilysti nestuke.gif tai va tokia pasaka as zinau... biggrin.gif
Atsakyti
mellysa manau kad greitu laliku tavo teorija isbandysim ir po kokiu meteliu pasakysiu kai pgavosi biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2007 04 04, 09:24)
mellysa manau kad greitu laliku tavo teorija isbandysim ir po kokiu meteliu pasakysiu  kai pgavosi  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

ax.gif man atrodo,as greiciau,suzinosiu kas gaunasi,tokiu budu
hihihi.gif Butinai parasysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti