Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(MALUMA @ 2007 06 13, 13:45)
sveikutes  blush2.gif  siandien vel echo dare nes maziui blogai o man inkstuose pulinys  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  tad ruosiuosi i ligonine  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  palinkekit man sekmes  verysad.gif  dabar jau nesvarbu kad berniukas bus baisu kad jam infekcija neisimestu nes sake jam irgi nera gerai  doh.gif

Sveikateles Jums abiems ir sekmes!
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 06 14, 10:38)
Sveikateles Jums abiems ir sekmes!

SVEIKOS PLEPUTES lotuliukas.gif CIA maluma DRAUGE ax.gif ZINIOS TOKIOS KAD PANELE GULI LIGONINEJ ISTINUS VISA doh.gif JEI TAIP BUS KITA SAVAITE MAZIUS TURETU GIMT ax.gif .AS JAI SAKIAU KAD SVARBIAUSIA SVEIKAS VAIKUTIS KAIP MATAU IR JUS JA AUKLEJOT blush2.gif SAUNUOLES MERGAITES thumbup.gif PERDUOSIU ZINIAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 15, 06:53)
SVEIKOS PLEPUTES  lotuliukas.gif  CIA maluma DRAUGE  ax.gif  ZINIOS TOKIOS KAD PANELE GULI LIGONINEJ ISTINUS VISA  doh.gif  JEI TAIP BUS KITA SAVAITE MAZIUS TURETU GIMT  ax.gif  .AS JAI SAKIAU KAD SVARBIAUSIA SVEIKAS VAIKUTIS KAIP MATAU IR JUS JA AUKLEJOT  blush2.gif  SAUNUOLES MERGAITES  thumbup.gif  PERDUOSIU ZINIAS  mirksiukas.gif

kaip gerai ,kad ji turi tokių šaunių draugių mirksiukas.gif , tegu tik sveiksta greičiau wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sekmes Malumai 4u.gif

Kaip supratau, cia galit apskaiciuoti tikimasi vaikelio lyti wub.gif Tai gal ir man galetumet paskaiciuoti, nes man kazkaip rezultatai skirtingi gaunasi verysad.gif

Mano gim.data 1976.12.31, kraujo grupe II+
MB gim.data 1970.01.01, kraujo grupe 0+
Noreciau pirmo vaikelio berniuko, tai man idomu, kada jau galima ji pradet planuot? blush2.gif
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 15, 07:53)
SVEIKOS PLEPUTES  lotuliukas.gif  CIA maluma DRAUGE  ax.gif  ZINIOS TOKIOS KAD PANELE GULI LIGONINEJ ISTINUS VISA  doh.gif  JEI TAIP BUS KITA SAVAITE MAZIUS TURETU GIMT  ax.gif  .AS JAI SAKIAU KAD SVARBIAUSIA SVEIKAS VAIKUTIS KAIP MATAU IR JUS JA AUKLEJOT  blush2.gif  SAUNUOLES MERGAITES  thumbup.gif  PERDUOSIU ZINIAS  mirksiukas.gif

buvau net pyktelėjus už tas visas mintis,o dabar labai labai nuoširdžiai linkiu,kad viskas būtų gerai.Viskas ir bus gerai 4u.gif
Atsakyti
O as esu girdejusi, kad kai mylimasi ilgai ir aistringai, tai didesnes tikimybe, kad gims berniukas, o jeigu daromas "greitukas", tai didesne tikimybe, kad gims mergyte. Aisku cia nepasitvirtina 100%, cia siaip del idomumo biggrin.gif
O mes su vyru labai norime mergytes... Taciau "greitukas" visai nesigavo... blush2.gif Ziuresime, kas gausis biggrin.gif Jeigu isvis gausis.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurah @ 2007 06 16, 17:11)
O as esu girdejusi, kad kai mylimasi ilgai ir aistringai, tai didesnes tikimybe, kad gims berniukas, o jeigu daromas "greitukas", tai didesne tikimybe, kad gims mergyte. Aisku cia nepasitvirtina 100%, cia siaip del idomumo  biggrin.gif
O mes su vyru labai norime mergytes... Taciau "greitukas" visai nesigavo...  blush2.gif Ziuresime, kas gausis  biggrin.gif  Jeigu isvis gausis..  verysad.gif

Aha, as irgi ta girdejau... Dar skaiciau, kad jei daznai smileysex.gif , tai didesne tikimybe berniukas susizvejot, o jei retai - tada mergaiciuke uzkibs mirksiukas.gif
Pagalvojau ir pasimeciau: jei retai, bet aistringai smileysex.gif , tai kas??? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 06 16, 19:09)
Aha, as irgi ta girdejau... Dar skaiciau, kad jei daznai  smileysex.gif , tai didesne tikimybe berniukas susizvejot, o jei retai - tada mergaiciuke uzkibs  mirksiukas.gif
Pagalvojau ir pasimeciau: jei retai, bet aistringai  smileysex.gif , tai kas???  g.gif  lotuliukas.gif

Hmm, idomu... g.gif Pabandyk ir pranesk, kas gavosi biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Iš vis, čia netikiu,akd gali suplanuoti.. kokie jau tie spermiukai nuplauks pirmi, tas ir bus..
planuokim vaikelį, o ne lytį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 06 16, 19:09)
Aha, as irgi ta girdejau... Dar skaiciau, kad jei daznai  smileysex.gif , tai didesne tikimybe berniukas susizvejot, o jei retai - tada mergaiciuke uzkibs  mirksiukas.gif
Pagalvojau ir pasimeciau: jei retai, bet aistringai  smileysex.gif , tai kas???  g.gif  lotuliukas.gif

Kai norejom ,kad uzkibtu-tai darem kasdien ir dazniausiai"greituka"-gavosi berniukas.
Atsakyti
Gal zinot kaip MALUMAI einasi? Kaip jos sveikatyte? Neramu kazkaip.... unsure.gif Gal MALUMOS drauge ka parasys, informuos mus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anile: 19 birželio 2007 - 11:00
QUOTE(julem @ 2007 06 15, 23:01)
buvau net pyktelėjus už tas visas mintis,o dabar labai labai nuoširdžiai linkiu,kad viskas būtų gerai.Viskas ir bus gerai 4u.gif

Ir as net pagalvojau,kad dievulis baudzia,bet dabar linkiu visko geriausio 4u.gif
Atsakyti