Esu skaičius,kad šis japonų metodas pagal kraujo paskaičiavimą netikslus ,kadangi mokslininkų tyrimais yra įrodyta,kad žmogaus kraujas atsinaujina ne kas kelis metus,o kas kelis mėnesius.
Kraujas keičiasi po gimimo dienos...
Sveikutes, mes su vyru jau pradedam galvoti kad laikas jau 2 vaikiukui ... Kadangi pirma turim suneli tai dabar noretumem mergytes... (jei butu sunelis tai nieko tokio ) Bet skaitydama jusu pokalbiukus pradejau dometis, kaip nuspeti lyti... Internete suradau toki rusiska puslapi http://www_polrebenka_ru jau parasiau jiems e-maila, paklausiau kiek kainuotu ? Ziuresim ka atsakys.
MALUMA, zuikuti nenusimink.... laikykis... pamatysi viskas praeis ir tikrai bus momentu kai pagalvosi: koia as laiminga kad tave turiu, suneli!!!
Pabandysim ir mes paplauot su vyru... paziuresime kas gausis...Na o jeigu ir antras bus sunelis, tai ko gero galvosyme apie mergytes isivaikinima
MALUMA, zuikuti nenusimink.... laikykis... pamatysi viskas praeis ir tikrai bus momentu kai pagalvosi: koia as laiminga kad tave turiu, suneli!!!
Pabandysim ir mes paplauot su vyru... paziuresime kas gausis...Na o jeigu ir antras bus sunelis, tai ko gero galvosyme apie mergytes isivaikinima
QUOTE(jutute @ 2007 06 08, 14:16)
Kraujas keičiasi po gimimo dienos...
ne tik, jis keičiasi po operacijų, po persileidimų, po gimdymų taip kad ne tik gimimo diena yra taskaitos taškas
Nu va, vel as cia pasimeciau tai sakot po gimdymo kraujas irgi keiciasi? Tai jei as gimdziau 2005, tai man keisis 2008m? Ar gerai as supratau? O mano vyrui keiciasi siandien Tai reik griebt uz ragu, kad darytu man sunyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 06 11, 12:49)
ne tik, jis keičiasi po operacijų, po persileidimų, po gimdymų taip kad ne tik gimimo diena yra taskaitos taškas
O to jau tiksliai net nežinau, kad po gimdymo keičiasi
sveikutes siandien vel echo dare nes maziui blogai o man inkstuose pulinys tad ruosiuosi i ligonine palinkekit man sekmes dabar jau nesvarbu kad berniukas bus baisu kad jam infekcija neisimestu nes sake jam irgi nera gerai
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 13, 14:45)
sveikutes siandien vel echo dare nes maziui blogai o man inkstuose pulinys tad ruosiuosi i ligonine palinkekit man sekmes dabar jau nesvarbu kad berniukas bus baisu kad jam infekcija neisimestu nes sake jam irgi nera gerai
laikykitės ir kuo greičiau sveikit , gaila ,kad tiek daug išbandymų reikia patirti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 13, 14:45)
o jei.. Kuo dideliausios sėkmės ir kad tau ir mažiukui viskas būtų gerai
Sekmes ir sveikatos Maluma jums abiems! O idomu tokiu atveju neskatina gimdyt? Negeriau kazin butu.... Tikek ir viskas bus gerai!
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 13, 13:45)
Sveikateles jums abiems ,lauksim jusu
Laikykis, sveikit abu , laukiam jūsų sugrįžtant pasveikusių... Stiprybės ir tikėjimo