Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

Aciu! 4u.gif Tikesimes pasiseks sia vasara.... Mano geriausia drauge ka tik pastojo, kaip smagu butu kartu vaiksciot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 05, 13:11)
Sveikos mergaites! 4u.gif  Atejo mano nei tai lauktos, nei nelauktos mmm..... verysad.gif  turbut todel, kad pati nezinojau ko noriu  ax.gif  Dabar tikrai zinau, kad noreciau labai pastot liepa ar rugpjuti..... blush2.gif  Matysim kaip cia man gausis rolleyes.gif  Sekmes visoms besistengiancioms pastoti! 4u.gif

Sekmes wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kaip tada skaičiuoti jeigu mano I grupė, o vyro II, abiejų pliusai ... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
tai turbut taip kaip ir visoms, kurio stipresnis, tas ir nulems g.gif Man ir idomu kaip ten paskaiciuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 07, 08:52)
tai turbut taip kaip ir visoms, kurio stipresnis, tas ir nulems g.gif  Man ir idomu kaip ten paskaiciuoja ax.gif

Sveikute, skaičiavimas pagrįstas , kad moters kraujas keičiasi kas tris metus, o vyrų kas keturis, kieno naujesnis, to stipresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 06 07, 15:56)
Sveikute, skaičiavimas pagrįstas , kad moters kraujas keičiasi kas tris metus, o vyrų kas keturis, kieno naujesnis, to stipresnis  biggrin.gif

matai kaip g.gif kiek as domejausi tai kaip tik senesnis stipresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 07, 18:01)
matai kaip  g.gif  kiek as domejausi tai kaip tik senesnis stipresnis  g.gif

Tikrai ne ne lotuliukas.gif , kurio naujesnis to ir stipresnis, tai tada ir gims tos lyties leliukas... biggrin.gif kažką ne taip paskaitei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 06 07, 15:56)
Sveikute, skaičiavimas pagrįstas , kad moters kraujas keičiasi kas tris metus, o vyrų kas keturis, kieno naujesnis, to stipresnis  biggrin.gif

biški nesuprantu, kaip čia apskaičiuoti.. nu pvz jei man 23 metai draugui 43 tai kieno čia stipresnis šiais metais? blush2.gif
Atsakyti
o kaip jei man keiciasi siais metais birzelio10d, o vyrui irgi siais metais birzelio 11d... ax.gif kurio tada stipresnis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 07, 20:35)
o kaip jei man keiciasi siais metais birzelio10d, o vyrui irgi siais metais birzelio 11d... ax.gif kurio tada stipresnis? 4u.gif

Aš pati tų smulkmenų nežinau, tik esu skaičiusi senesėje kaip susilaukt norimos lyties vaikelio temoje. Tai jos būtent taip aiškino apie kraujo atsinaujinimą, jei dar ta tema yra, tai ten buvo moterytės, kurių paprašai ir paskaičiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiks prasyt 4u.gif
Atsakyti
o neištrintos tos temos senesnės? reikia pažiūrėti... g.gif
Atsakyti