Aciu! Tikesimes pasiseks sia vasara.... Mano geriausia drauge ka tik pastojo, kaip smagu butu kartu vaiksciot
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 05, 13:11)
Sveikos mergaites! Atejo mano nei tai lauktos, nei nelauktos mmm..... turbut todel, kad pati nezinojau ko noriu Dabar tikrai zinau, kad noreciau labai pastot liepa ar rugpjuti..... Matysim kaip cia man gausis Sekmes visoms besistengiancioms pastoti!
Sekmes
O kaip tada skaičiuoti jeigu mano I grupė, o vyro II, abiejų pliusai ...
tai turbut taip kaip ir visoms, kurio stipresnis, tas ir nulems Man ir idomu kaip ten paskaiciuoja
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 07, 08:52)
tai turbut taip kaip ir visoms, kurio stipresnis, tas ir nulems Man ir idomu kaip ten paskaiciuoja
Sveikute, skaičiavimas pagrįstas , kad moters kraujas keičiasi kas tris metus, o vyrų kas keturis, kieno naujesnis, to stipresnis
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 06 07, 15:56)
Sveikute, skaičiavimas pagrįstas , kad moters kraujas keičiasi kas tris metus, o vyrų kas keturis, kieno naujesnis, to stipresnis
matai kaip kiek as domejausi tai kaip tik senesnis stipresnis
QUOTE(MALUMA @ 2007 06 07, 18:01)
matai kaip kiek as domejausi tai kaip tik senesnis stipresnis
Tikrai ne ne , kurio naujesnis to ir stipresnis, tai tada ir gims tos lyties leliukas... kažką ne taip paskaitei
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 06 07, 15:56)
biški nesuprantu, kaip čia apskaičiuoti.. nu pvz jei man 23 metai draugui 43 tai kieno čia stipresnis šiais metais?
o kaip jei man keiciasi siais metais birzelio10d, o vyrui irgi siais metais birzelio 11d... kurio tada stipresnis?
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 07, 20:35)
o kaip jei man keiciasi siais metais birzelio10d, o vyrui irgi siais metais birzelio 11d... kurio tada stipresnis?
Aš pati tų smulkmenų nežinau, tik esu skaičiusi senesėje kaip susilaukt norimos lyties vaikelio temoje. Tai jos būtent taip aiškino apie kraujo atsinaujinimą, jei dar ta tema yra, tai ten buvo moterytės, kurių paprašai ir paskaičiuoja
Reiks prasyt
o neištrintos tos temos senesnės? reikia pažiūrėti...