Labas rytas! Padariau testuka, juostele viena Bet mmm vistiek dar nera Nezinot ta antra nestuminine juostele ant testuko atsirast turi ties c ar ties t raidele?
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 04, 08:04)
Labas rytas! Padariau testuka, juostele viena Bet mmm vistiek dar nera Nezinot ta antra nestuminine juostele ant testuko atsirast turi ties c ar ties t raidele?
Nėštumą parodo juostelė ties t raide, ties c - kontrolinė Tavo situacija truputį pažystama ir erzinanti : nei nėščia, nei nenėščia
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 04, 00:21)
Dekui nu as siek tiek paaiskinau jei sako, kad moterims keiciasi kraujas kas 3 metus, o vyrams kas 4 metus, reikia ziuret kieno siais metais stipresnis! Ane? Tai va ten taip ir raso! Tik raso, kad jei moters kraujas minusinis, tai reik ziuret kurio ne stipresnis, bet senesnis kraujas, tas tipo nulems tokiu atveju lyti Nezinau ar suprantamai cia parasiau
O ka daryt jei abu tevai Rezus-
QUOTE(Neryte @ 2007 06 04, 08:49)
O ka daryt jei abu tevai Rezus-
O tu pasitikrink su savo mergytėm , kuris metodas atitinka
Mano ties c o ties t tik taskas kazkoks
Antra turejo buti bernas
QUOTE(datu @ 2007 05 31, 11:59)
Romce, dar neturiu vaikiukių, tai iš tiesų nežinau, kaip tavo situacijoj jausčiausi...
Dėkui už tavo nuomonę
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 04, 00:21)
Dekui nu as siek tiek paaiskinau jei sako, kad moterims keiciasi kraujas kas 3 metus, o vyrams kas 4 metus, reikia ziuret kieno siais metais stipresnis! Ane? Tai va ten taip ir raso! Tik raso, kad jei moters kraujas minusinis, tai reik ziuret kurio ne stipresnis, bet senesnis kraujas, tas tipo nulems tokiu atveju lyti Nezinau ar suprantamai cia parasiau
dabar aiškiau.. tai man jokio skirtumo, tik įdomu buvo... bet ne kokią grupę vaikas turės, bet ar lytį gali kažkiem lemti, tą turėjau omeny
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 04, 10:04)
sekantį kartą pasiseks... o kaip ir atsakė, II turėjo būti ties t, bet jei jau yra, tai abi turi atsirasti...
nu jei dar neramu, po kelių dienų darykis kitą..
QUOTE(samaria @ 2007 03 30, 09:04)
ech,,gal as biski ir ne i tema, bet pasisakysiu pati planavau planavau berniuka, galybe skaiciavimu ir t.t.t kaip cia pirmaji pagauti zirniuka. planuoti pradejau is anksto ir labai rimtai, bet labai greitai visi norai tureti berniuka ar mergaite tapo tokie paiki ir bereiksmiai turejome cikla pas genetikus, pati esu med studente, tai patikekite kai jaunos mamos ,normaliai atrodancios, ir t.t. atsinesa savo mazuciukus su visokiais kosmariskais apsigimimais, o tu ligu igimtu galybes ir paprastai gimineje nieko nera buve, o tai traktuojama kaip spontanine mutacija, tai patikekit, tai sirdi suspaudzia kazkaip dar buvo toks gal sutapimas kad neretai seimos turi pirma vaikuti sveika , o antras tai ir vargelis su ivairiosiomis bedomis nors jauni zmones, kuriem gyventi dziaugtis ir vargo nematyti, o cia se tau isklausineja ten visokiu dalyku, apie vaistus ligas nestumo metu, ir papratsai buna nieko nevartoje ,nesirge, lyg ir sklandu viskas, o cia va kokia nelaime. pasiziurime i tas mamytes...ir pagalvoju kokia ji stipri, kaip myli savo vaikuti, as galbut to nesugebeciau, nuciuoztu stogas jei taip nutiktu taiva,dabar vienintele mano svajone sveikas ir laimingas zuikutis
nors noreti berniuko ar mergaites juk niekas nedraudzia
nors noreti berniuko ar mergaites juk niekas nedraudzia
As ir pritariu.Tik mintyse vistiek svajojam.Turim berniuka,ANTROS TIKEJOMES MERGYTES,JAUCIAU TAI SIRDIMI,BET BUVO NESIVYSTANTIS NESTUMAS .tAI DABAR TIK NORIU ,KAD VISKAS BUTU GERAI.bET IR JAUCIU,KAD VEL BUS BERNIUKAS,NORS DAR TIK PRADESIM PLANUOTI.Bet tas planavimas-tai tokia euforija,tiek svajoniu,tiek dziaugsmo tos dvi juosteles nestumo teste sukelia.Tai negali gi zmogau nesvajoti .
Papildyta:
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 04, 09:04)
Man testai 2juosteles parodydavo tik praejus porai savaiteliu nuo nesulauktu menesiniu.Anksciau neikaip.O kiek tu testu sugadindavau
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 03, 22:21)
Sveikos visos esamos ir busimos mamytes,
mano kaip tik kraujas rezus-, o vyro kraujas senesnis bet tai nereiskia kad gims berniukas. Nes mes kaip tik susilaukem mergytes. Ir neieskojom budu kaip mazulei/ui pradeti. Mes tiesiog labai norejom vaikelio. Mano manymu,niekas negali nulemti vaikelio lyties,cia jau kaip kam duota
Sveikos mergaites! Atejo mano nei tai lauktos, nei nelauktos mmm..... turbut todel, kad pati nezinojau ko noriu Dabar tikrai zinau, kad noreciau labai pastot liepa ar rugpjuti..... Matysim kaip cia man gausis Sekmes visoms besistengiancioms pastoti!
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 05, 12:11)
Sveikos mergaites! Atejo mano nei tai lauktos, nei nelauktos mmm..... turbut todel, kad pati nezinojau ko noriu Dabar tikrai zinau, kad noreciau labai pastot liepa ar rugpjuti..... Matysim kaip cia man gausis Sekmes visoms besistengiancioms pastoti!
Linkim sėkmės ir tau