Nezinau ar labai jau kreipiu, isbandziau turbut visus jau kiek radau Vyras labai norejo mano nestumo, o as nelabai... mazoji dar tokia maza, man atrode, kad butu labai sunku Bet dabar jau lyg ir dziaugiuos jau ir bloga man pradejo darytis.... jauciu prisigalvoju, juk testas nieko nerodo mokejo cia merginos kazkaip pagal krauja paskaiciuot, bet nieks neatsiliepe kai prasiau gal dar kas mokat? Palauksiu dar pora dieneliu ir velpirksiu testuka jei ka, o gal....
QUOTE(grange @ 2007 06 02, 15:20)
Sveikos, o sakykit, koks nors ryšys tarp mamos ir tėčio kraujo grupių turi įtakos lyčiai? na sakykim jei abi vienodos ar I ir II ir t.t.t ?
O tas ir mane labai domina, gal sakau kai kraujo grupės skiriasi todėl ir vaikeliai vienos lyties...
QUOTE(jutute @ 2007 06 02, 21:01)
O tas ir mane labai domina, gal sakau kai kraujo grupės skiriasi todėl ir vaikeliai vienos lyties...
tai sakai jei vienodos grupės, turėtų būt kitaip?
ale dabar kažkaip susimąsčiau.. nors man tai asmeniškai, kai jau kada bus pirmas, tai ne taip ir svarbu kas, svarbu kad viskas gerai būtų.. bet giliai širdyje pirmos mergytės norėčiau..
QUOTE(jutute @ 2007 06 02, 21:01)
zinokit nebetikiu niekuo turbut istikruju lyties suplanuot neimanoma
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 02, 15:42)
Nezinau ar labai jau kreipiu, isbandziau turbut visus jau kiek radau Vyras labai norejo mano nestumo, o as nelabai... mazoji dar tokia maza, man atrode, kad butu labai sunku Bet dabar jau lyg ir dziaugiuos jau ir bloga man pradejo darytis.... jauciu prisigalvoju, juk testas nieko nerodo mokejo cia merginos kazkaip pagal krauja paskaiciuot, bet nieks neatsiliepe kai prasiau gal dar kas mokat? Palauksiu dar pora dieneliu ir velpirksiu testuka jei ka, o gal....
Laukiam gerų naujienų
QUOTE(grange @ 2007 06 02, 21:23)
tai sakai jei vienodos grupės, turėtų būt kitaip?
ale dabar kažkaip susimąsčiau.. nors man tai asmeniškai, kai jau kada bus pirmas, tai ne taip ir svarbu kas, svarbu kad viskas gerai būtų.. bet giliai širdyje pirmos mergytės norėčiau..
Aš tai manau kai grupės skiriasi, tai jokie skaičiavimai netinka...
QUOTE(jutute @ 2007 06 03, 21:07)
Aš tai manau kai grupės skiriasi, tai jokie skaičiavimai netinka...
nu tai o jei vienodos, kaip tada?
Nesamone,lyties suplanuoti 100% neimanoma ,cia jau laimes dalykas ir ne tik,jokios kraujo grupes,jokios pilnatys ar pozos negarantuos norimo rezultato,tai tik sutapimai ir bobuciu pasakos.Medikai aiskiai pasake,kad tai lemia milijonas situaciju,tevu sveikatos,klimatas,maistas,stresai ir dar velnias zino ko
QUOTE(Neryte @ 2007 06 03, 21:47)
Nesamone,lyties suplanuoti 100% neimanoma ,cia jau laimes dalykas
tai jau greičiausiai.... svarbiausia planuoti sveiką vaikelį aišku, aš tikiu, kai turi 3-4 ar net daugiau vienos lyties, tai ir norisi kitų vėliau ...
kažkaip galvoju, mb tėvukai irgi paskiau ant vyrukų taikė turbūt, nes iš 12 vaikų, tik 3 berniukai,ir tai dvynukai, ir mb, visos kitos mergaitės buvo kaži ar čia koks ryšys yra pvz į jų vaikų lytis?
http://www.eka-mama....ail.php?ID=4007 paskaitykit cia! Cia raso, kad jei moters kraujas rezus -, tai reik skaiciuot atvirksciai nei kitiems! Reiskia kurio is tevu kraujas senesnis, tos lyties ir lelius bus As jau bent tai taip supratau as vis dar nesulaukiu mmm Ryt darysiu antra testuka
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 03, 23:49)
http://www.eka-mama....ail.php?ID=4007 paskaitykit cia! Cia raso, kad jei moters kraujas rezus -, tai reik skaiciuot atvirksciai nei kitiems! Reiskia kurio is tevu kraujas senesnis, tos lyties ir lelius bus As jau bent tai taip supratau as vis dar nesulaukiu mmm Ryt darysiu antra testuka
nesuprantu rusiškai...
linkiu pamatyti II
Dekui nu as siek tiek paaiskinau jei sako, kad moterims keiciasi kraujas kas 3 metus, o vyrams kas 4 metus, reikia ziuret kieno siais metais stipresnis! Ane? Tai va ten taip ir raso! Tik raso, kad jei moters kraujas minusinis, tai reik ziuret kurio ne stipresnis, bet senesnis kraujas, tas tipo nulems tokiu atveju lyti Nezinau ar suprantamai cia parasiau