Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

Nezinau ar labai jau kreipiu, isbandziau turbut visus jau kiek radau unsure.gif Vyras labai norejo mano nestumo, o as nelabai... blush2.gif mazoji dar tokia maza, man atrode, kad butu labai sunku ax.gif Bet dabar jau lyg ir dziaugiuos 4u.gif jau ir bloga man pradejo darytis.... jauciu prisigalvoju, juk testas nieko nerodo unsure.gif mokejo cia merginos kazkaip pagal krauja paskaiciuot, bet nieks neatsiliepe kai prasiau blush2.gif gal dar kas mokat? 4u.gif Palauksiu dar pora dieneliu ir velpirksiu testuka jei ka, o gal.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 02, 15:20)
Sveikos, o sakykit, koks nors ryšys tarp mamos ir tėčio kraujo grupių turi įtakos lyčiai? na sakykim jei abi vienodos ar I ir II ir t.t.t ?

O tas ir mane labai domina, gal sakau kai kraujo grupės skiriasi todėl ir vaikeliai vienos lyties... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 06 02, 21:01)
O tas ir mane labai domina, gal sakau kai kraujo grupės skiriasi todėl ir vaikeliai vienos lyties... g.gif  g.gif  g.gif

tai sakai jei vienodos grupės, turėtų būt kitaip?

ale dabar kažkaip susimąsčiau.. nors man tai asmeniškai, kai jau kada bus pirmas, tai ne taip ir svarbu kas, svarbu kad viskas gerai būtų.. bet giliai širdyje pirmos mergytės norėčiau..
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 06 02, 21:01)
O tas ir mane labai domina, gal sakau kai kraujo grupės skiriasi todėl ir vaikeliai vienos lyties... g.gif  g.gif  g.gif

zinokit nebetikiu niekuo turbut istikruju lyties suplanuot neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 02, 15:42)
Nezinau ar labai jau kreipiu, isbandziau turbut visus jau kiek radau unsure.gif  Vyras labai norejo mano nestumo, o as nelabai... blush2.gif  mazoji dar tokia maza, man atrode, kad butu labai sunku ax.gif  Bet dabar jau lyg ir dziaugiuos 4u.gif  jau ir bloga man pradejo darytis.... jauciu prisigalvoju, juk testas nieko nerodo unsure.gif mokejo cia merginos kazkaip pagal krauja paskaiciuot, bet nieks neatsiliepe kai prasiau blush2.gif  gal dar kas mokat? 4u.gif Palauksiu dar pora dieneliu ir velpirksiu testuka jei ka, o gal.... ax.gif

Laukiam gerų naujienų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 02, 21:23)
tai sakai jei vienodos grupės, turėtų būt kitaip?

ale dabar kažkaip susimąsčiau.. nors man tai asmeniškai, kai jau kada bus pirmas, tai ne taip ir svarbu kas, svarbu kad viskas gerai būtų.. bet giliai širdyje pirmos mergytės norėčiau..

Aš tai manau kai grupės skiriasi, tai jokie skaičiavimai netinka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 06 03, 21:07)
Aš tai manau kai grupės skiriasi, tai jokie skaičiavimai netinka... g.gif

nu tai o jei vienodos, kaip tada?
Atsakyti
Nesamone,lyties suplanuoti 100% neimanoma doh.gif ,cia jau laimes dalykas ir ne tik,jokios kraujo grupes,jokios pilnatys ar pozos negarantuos norimo rezultato,tai tik sutapimai ir bobuciu pasakos.Medikai aiskiai pasake,kad tai lemia milijonas situaciju,tevu sveikatos,klimatas,maistas,stresai ir dar velnias zino ko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 03 birželio 2007 - 20:52
QUOTE(Neryte @ 2007 06 03, 21:47)
Nesamone,lyties suplanuoti 100% neimanoma  doh.gif ,cia jau laimes dalykas  4u.gif

tai jau greičiausiai.... svarbiausia planuoti sveiką vaikelį 4u.gif aišku, aš tikiu, kai turi 3-4 ar net daugiau vienos lyties, tai ir norisi kitų vėliau ...

kažkaip galvoju, mb tėvukai irgi paskiau ant vyrukų taikė turbūt, nes iš 12 vaikų, tik 3 berniukai,ir tai dvynukai, ir mb, visos kitos mergaitės buvo rolleyes.gif kaži ar čia koks ryšys yra pvz į jų vaikų lytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 03 birželio 2007 - 20:56
http://www.eka-mama....ail.php?ID=4007 paskaitykit cia! Cia raso, kad jei moters kraujas rezus -, tai reik skaiciuot atvirksciai nei kitiems! Reiskia kurio is tevu kraujas senesnis, tos lyties ir lelius bus 4u.gif As jau bent tai taip supratau blush2.gif as vis dar nesulaukiu mmm ax.gif Ryt darysiu antra testuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 03, 23:49)
http://www.eka-mama....ail.php?ID=4007 paskaitykit cia! Cia raso, kad jei moters kraujas rezus -, tai reik skaiciuot atvirksciai nei kitiems! Reiskia kurio is tevu kraujas senesnis, tos lyties ir lelius bus 4u.gif As jau bent tai taip supratau blush2.gif  as vis dar nesulaukiu mmm ax.gif  Ryt darysiu antra testuka 4u.gif

verysad.gif nesuprantu rusiškai...

linkiu pamatyti II 4u.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif nu as siek tiek paaiskinau blush2.gif jei sako, kad moterims keiciasi kraujas kas 3 metus, o vyrams kas 4 metus, reikia ziuret kieno siais metais stipresnis! Ane? Tai va ten taip ir raso! Tik raso, kad jei moters kraujas minusinis, tai reik ziuret kurio ne stipresnis, bet senesnis kraujas, tas tipo nulems tokiu atveju lyti 4u.gif Nezinau ar suprantamai cia parasiau blush2.gif
Atsakyti