Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(olicka @ 2007 05 29, 12:31)
Nekreipk tu dėmesio į tą visuomenę.Tai tu jiems ir atsakyk,kad nesvarbu,kokies lyties vaikelis,svarbiausiai,kad sveikas.Juk jeigu būtų nesveikuojanti mertgytė,nemanau,kad nuo to būtum laimingesnė.

Butent!!!Ir as verkiau 2 dienas,kai suzinojau,kad antra mergyte,gal todel,kad buvau tikra kad kitaip negali buti,tik berniukas doh.gif ,o paskui visa likusi nestuma atsiprasinejau savo kudikelio ir meldziausi,kad tik sveika butu,kad tik viskas gerai 4u.gif .Suprantamas tas nusivylimo jausmas kai duzta svajones,bet dievulis geriau zino ka daro mirksiukas.gif ,neliudek,neliudink savo kleckiuko,juk jis tavo,dalele taves,ir nesvarbu,kad nenesios sijono smile.gif
Atsakyti
Sveika,MALUMA,skaiciau,sekiau tavo istorija.Dziaugiausi uz tave,kai maciau,kad trecias vaikas-bus mergyte,vis pagalvodavau,kokia tu saunuole,surizikavai del savo svajones.Dabar kai paaiskejo,kad gali but berniukas,neiskenciau,nusprendziau parasyt tau.Pirmiausia linkiu stiprybes,pasistenk kaip nors nusiramint,nors pati zinau kad tai labai sunku.As pati patyriau suduzusios svajones skausma.Kai laukiausi antro-nei vienas daktaras nemate kas bus,iki pat gimdymo galvojau apie mergyte,ka cia galvojau-kliedejau.Gime berniukas.Buvo toks bjaurus jausmas,-gal dabar mane visos pasmerksit,-norejau,kad ji is manes kas nors paimtu,nes nenorejau jo.Gimines reiske uzuojauta,kad vel berniukas,o tai man buvo druska ant sirdies.Drauges lyg ir pasisaipydavo,kad nesugyvenom dukrytes.
As myliu savo maziuka,bet vis tiek sunku susitaikyt,kad svajone duzo.Jam jau puse metu,ir dabar kartais vis pagalvoju,kodel jis yra jis,o ne ji.Veju tas mintis,bet...
Todel,MALUMA,as tave labai suprantu.
Ir as pagalvoju,kad ateity gal reiktu dar surizikuot del svajones,bet kuo toliau tuo labiau bijau,jeigu ir vel berniukas,turbut susirgciau depresija.
O gal isivaikinti mergyte,tada jau simtas procentu,kad svajone pildosi,tik neaisku kaip butu su jausmais jai,kaip nesavai.
Laikykis,o gal dar svajone issipildys.
Atsakyti
Beje aš pati norėjau berniuko kai buvau nestuke.gif Ir kai sužinojau,kad laukiamės mergytės,tai vis tikėjausi,kad echoskopas klysta.Bet kai bendradarbės vos mėnesio mergytė pateko į reanimaciją,tai pradėjau melst Dievo,kad tik mano mergytė būtų sveika ir koks skirtumas,kad ten ne berniukas.O tada pagalvojau,kad jau geriau penkias sveikas mergaites turėt,nei tokias kančias ir tokį širdies skausmą tverti.Ačiū Dievuliui,kad pavyko išgelbėti mažės gyvybę 4u.gif Ir savo mažylę dabar myliu ne ką mažiau nei būčiau turėjusi berniuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pelaite @ 2007 05 29, 12:50)
Sveika,MALUMA,skaiciau,sekiau tavo istorija.Dziaugiausi uz tave,kai maciau,kad trecias vaikas-bus mergyte,vis pagalvodavau,kokia tu saunuole,surizikavai del savo svajones.Dabar kai paaiskejo,kad gali but berniukas,neiskenciau,nusprendziau parasyt tau.Pirmiausia linkiu stiprybes,pasistenk kaip nors nusiramint,nors pati zinau kad tai labai sunku.As pati patyriau suduzusios svajones skausma.Kai laukiausi antro-nei vienas daktaras nemate kas bus,iki pat gimdymo galvojau apie mergyte,ka cia galvojau-kliedejau.Gime berniukas.Buvo toks bjaurus jausmas,-gal dabar mane visos pasmerksit,-norejau,kad ji is manes kas nors paimtu,nes nenorejau jo.Gimines reiske uzuojauta,kad vel berniukas,o tai man buvo druska ant sirdies.Drauges lyg ir pasisaipydavo,kad nesugyvenom dukrytes.
As myliu savo maziuka,bet vis tiek sunku susitaikyt,kad svajone duzo.Jam jau puse metu,ir dabar kartais vis pagalvoju,kodel jis yra jis,o ne ji.Veju tas mintis,bet...
Todel,MALUMA,as tave labai suprantu.
Ir as pagalvoju,kad ateity gal reiktu dar surizikuot del svajones,bet kuo toliau tuo labiau bijau,jeigu ir vel berniukas,turbut susirgciau depresija.
O gal isivaikinti mergyte,tada jau simtas procentu,kad svajone pildosi,tik neaisku kaip butu su jausmais jai,kaip nesavai.
Laikykis,o gal dar svajone issipildys.

sveikute blush2.gif kaip matau tu mane supranti blush2.gif ir jei surizikuotum trecia pirmiausia turi pamastyt ar noresi trecio berniuko nes kaip matai tai laimes dalykas doh.gif bet as turbut kvaila bet viliuosi dar stebuklo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
ir visgi sekmes rizikuojant o visuomene tikrai ziauri pas mus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2007 05 28, 20:53)
Saulele,aš pasimelsiu,kad tavo angeliukas ar angeliukė gimtų sveikas ir,kad mamytė jį labai labai mylėtų 4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Jau kurį laiką skaitau jūsų skyrelį ir labai norėčiau prisijungti. Auginu du sūnelius, šios vasaros pabaigoj labai norėtume pasikviesti mergytę ax.gif Kaip perskaičiau Malumos laiškelius, galiu tik ją užjausti ir palinkėti stiprybės, nes pati kažką panašaus esu patyrusi, kai laukiaus antrojo vaikelio. Darant echoskopiją, lyties vaikiukas nelabai norėjo parodyti, bet jau po kelių minučių gydytojai ištarus 'Na sveikas, mažyli', net galvą pakėliau ir perklausiau ar tikrai mato 'jį'. Akyse susikaupė ašaros, bet nenorėjau, kad pamatytų gydytoja, tad susivaldžiau, tik truputį jai pasiguodžiau, kad labai norėjau vyrui padovanoti mergaitę. Gydytoja tik nuramino, kad esu dar jauna ir dar turėsiu savo dukrytę. Bet išėjus iš poliklinikos žiauriai apsižliumbiau, vairavau su kupinom ašarų akimis. Parodžiau vyrui nuotraukytę, tą 'kabantį daikčiuką', bet jis labai supratingai sureagavo, tik pasakė, kad trečia bus mergaitė. Ilgai neliūdėjau, bet šiuo metu dar nežinau kaip jausčiaus, jei ir trečias būtų berniukas. Bet kas bus, tą ir krikštysim. Tai va, prisiskaičiau įvairiausių nuomonių, kaip 'sukurti' mergytę, tai bandysim, linkiu mums sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romce: 30 gegužės 2007 - 10:32
Romce, dar neturiu vaikiukių, tai iš tiesų nežinau, kaip tavo situacijoj jausčiausi,. kai pradėjom planuoti, aš labiau norėjau mergytės, o MB labiau norėjo berniuko, bet dabar jau nebegalvojam apie tai - kas bus tą mylėsim smile.gif , kad tik sveikas ir kad tik greičiau,..
Kad trečias vaikas bus mergytė - garantijų jokių beveik nėra, tai gal tau padėtų, jeigu pagalvotum ir atsakytum sau į klausimą, kodėl tu tos mergaitės taip nori? Na, aš pavyzdžiui galvoju, kad mergaitės švelnesnės, kad joms galima pinti kasytės, kad kai užauga, tai paskui bus mamai draugė ir t.t. Bet kai prisimenu save vaikystėje,.. g.gif Mama pasakojo, kad jai net verkt norėdavosi, kokios mes su sese vaikystėje nešvelnios padaužos buvom - nei pamyluosi, nei sušukuosi, namuose žaidžiamas karas, medžioklė ir indėnai box.gif
Kiekvienas vaikas yra asmenybė, todėl visada yra tikimybė, kad tavo ir tavo vaiko charakteriai paprasčiausiai nesutaps ir jums bus sunkiau bendrauti. Mano nuomone, kiekviena protinga mama turi į savo vaiką žiūrėti visų pirma kaip į besiformuojančią asmenybę, (kurią reikia ne tik mylėti, bet ir gerbti), o ne kaip į berniuką ar mergaitę.

Mano tetai buvo panaši situacija kaip tavo - antrą berną su ašarom iš ligoninės išsivežė, paskui planavo, kad norės ir trečio vaikiuko, bet kai suprato, kad su dar vieno sūnaus atėjimu nesusitaikys, tai apsiribojo dviem. Bet dabar kai tie bernai jau užaugo ir tapo vyrais, net gražu pažiūrėt, kaip jie savo mama rūpinasi ir kaip labai ją myli.
Linkiu, kad ir tau taip būtų thumbup.gif , kaip mano tetai, nes mes su sese, vos tik sulaukėm pilnametysčių ir išsikraustėm iš tėvų lizdo - iš pradžių į mokslus, paskui pas vyrus, tai mama dabar dažnai juokiasi ir prisimena liaudies posakį: "dukrą augini ne sau" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo datu: 31 gegužės 2007 - 12:00
MALUMA, norejau paklaust, o kaip tavo berniukai noretu, kai paklausia ju broliuko ar sesutes? Sako vaikai turi kazkoki sesta jausma, ju norai pildosi! Va maniske visa laika sake, kad nori sesutes ir stai turi! Ir draugiu seimose labai jau pildosi tie broliu, seseru norai...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 02, 12:34)
MALUMA, norejau paklaust, o kaip tavo berniukai noretu, kai paklausia ju broliuko ar sesutes? Sako vaikai turi kazkoki sesta jausma, ju norai pildosi! Va maniske visa laika sake, kad nori sesutes ir stai turi! Ir draugiu seimose labai jau pildosi tie broliu, seseru norai...... 4u.gif

manau cia nuo tevu priklauso g.gif pradzioj sakiau kad bus sese tai dziaugesi blush2.gif daba sakau gal geriau brolis tai irgi patenkinti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, o sakykit, koks nors ryšys tarp mamos ir tėčio kraujo grupių turi įtakos lyčiai? na sakykim jei abi vienodos ar I ir II ir t.t.t ?
Atsakyti
Bet jie patys nera pradzioje pasake ko labiau noretu?
Papildyta:
Nu kaip ten bebutu, tu nenusimink! 4u.gif As siandien begau darytis testa..... neigiamas! g.gif bet temperatura 37.1, mmm nesulaukiu jau kelios dienos.... nezinau ar dziaugtis, ar ne ax.gif nes pagal skaiciavimus, tai jei dabar buciau nescia, tai gaunas mergyte! Trecia!!!!!!!! O noriu tai berniuko......... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 06 02, 13:53)
Bet jie patys nera pradzioje pasake ko labiau noretu?
Papildyta:
Nu kaip ten bebutu, tu nenusimink! 4u.gif  As siandien begau darytis testa..... neigiamas! g.gif  bet temperatura 37.1, mmm nesulaukiu jau kelios dienos.... nezinau ar dziaugtis, ar ne ax.gif  nes pagal skaiciavimus, tai jei dabar buciau nescia, tai gaunas mergyte! Trecia!!!!!!!! O noriu tai berniuko......... blush2.gif

Į kuriuos skaičiavimus kreipi dėmesį? Tie skaičiavimai tai matai toks slidus reikalas, va Malumai viskas rodė mergaitę, ji taip sakė, o gavos bernužėlis. Taip norėčiau pasveikint tave ir palinkėt sūnaitėlio ax.gif
Atsakyti