Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(*Vilma* @ 2007 05 18, 13:24)
as bt matavau ir tikrai zinau, kad pagal cia teorija tikrai buciau turejusi mergyte ax.gif

Papildyta:
beje mano mama kazkaip paskaiciuoja, ir abu mano vaikus is anksto atspejo kas bus ir aplamai visa gimine patikrinom- tinka thumbup.gif ir man sake jei artimiausiu metu pastociau butu mergyte, nu be as dar nesiryztu, ir nelabai tikiu ta jos teorija, o jei suklys doh.gif tada dar vieno bahuriuko reiketu ir tureciau visa krepsinio komanda lotuliukas.gif pfu pfu pfu...

beje kiek dienu iki ovuliac. antra leliu buvot pradeje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 18, 12:30)
nelabai  blush2.gif  bet teks taikytis nes ziuriu depresija tuoj pristos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tik gaila svajone palaidot  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kai bus sunku pagalvok, kad ir ne visos mergaites buna tokios kaip mes svajojam, kiek ju yra dar pranokstanciu berniukus. O kiek berniuku yra kurie tampa uzuoveja tevams mirksiukas.gif As tau linkiu kad tavo svajone issipildytu, net jei ir negims dukryte. Sunus kuri nesioji gali ja atstoti savo meile, rupesciu ir demesiu tau mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 05 18, 19:32)
Kai bus sunku pagalvok, kad ir ne visos mergaites buna tokios kaip mes svajojam, kiek ju yra dar pranokstanciu berniukus. O kiek berniuku yra kurie tampa uzuoveja tevams  mirksiukas.gif As tau linkiu kad tavo svajone issipildytu, net jei ir negims dukryte. Sunus kuri nesioji gali ja atstoti savo meile, rupesciu ir demesiu tau  mirksiukas.gif  wub.gif

aciu uz gerus zodelius blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 18, 15:58)
beje kiek dienu iki ovuliac. antra leliu buvot pradeje  blush2.gif

Pries tris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 05 18, 20:13)
Pries tris ax.gif

eik tu sau doh.gif doh.gif doh.gif juk sako y neisgyvena doh.gif doh.gif doh.gif vadinas daba vilciu tikrai nebeturiu doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vilma* @ 2007 05 18, 20:13)
Pries tris ax.gif

beje ar tavo mama tiki skaiciuotem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 18, 20:18)
eik tu sau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  juk sako y neisgyvena  doh.gif  doh.gif  doh.gif  vadinas daba vilciu tikrai nebeturiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

beje ar tavo mama tiki skaiciuotem  blush2.gif

neprarask vilties mirksiukas.gif
mano mama savo broliams patardavo kada laikas daryti, kad butu norimas rezultatas, na ir nesuklydo, bet matyt cia tik atsitiktinumas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, o kaip tavo mama skaičiuoja? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, žinoma svarbiausia leliukas sveikas. Čia jau neginčytina. Turiu du vyručius. Esu be galo laiminga. Jeigu ryžčiausi gimdyti trečiaji karta, tikrai ne dėl mergytės paiešku, o del to kad norečiau trecio. bet...visia butu idomu paziureti kaip su kasytem ir suknytem tvarkyciaus. lotuliukas.gif Nes dabar tai su savo dviem-"subachuresiu" visai lotuliukas.gif
kai sugalvosiu del visa ko-perskaitysiu is atema
Atsakyti

mano mama savo broliams patardavo kada laikas daryti, kad butu norimas rezultatas, na ir nesuklydo, bet matyt cia tik atsitiktinumas rolleyes.gif
[/quote]

Man taip pat labai įdomu kaip tavo mama skaičiuoja smile.gif Pasidalink su mumis žiniom smile.gif Norėčiau ir aš ateičiai pasiplanuoti 4u.gif
Atsakyti
Geriau patarkit kaip berniuka pasigauti biggrin.gif ,nes per O nesigavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2007 05 19, 18:35)
Geriau patarkit kaip berniuka pasigauti  biggrin.gif ,nes per O nesigavo  tongue.gif

taigi negaliu visgi patiket doh.gif doh.gif doh.gif neimanoma suplanuot lyties doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif sudie grazios svajones doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
100% tikrai ne,islieka visokie niuansai,kurie beje,mums yra nezinomi verysad.gif
Noreciau dar kada susilaukti sunelio,bet kokios garantijos,ogi jokiu!Todel vieni teveliai augina vienus berniukus,o kiti mergytes.Nusprendziau nebeplanuoti,jei bus koks netyciukas,tegu bus tas,ka dievulis atsius,svarbiausia,kad butu sveikas vaikas wub.gif .BET KAS UZDRAUS SVAJOTI doh.gif
Atsakyti