Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 16, 22:43)
laikykis mergyt, jei taip davė dievulis tai taip ir turi būti  wub.gif , deja nieko negalim pakeisti, beje yra viltis kol dar nepagimdei, o gal ten mergytė išdykėlė  wub.gif ir erzina savo mamytę . O kaip tavo MB reaguoja, gal jam nėra taip blogai kaip tau,

tai aisku ne blush2.gif pamegintu ka pasakyt juk pats padare[juokauju blush2.gif blush2.gif blush2.gif ].as irgi niekam nesakau kaip jauciuosi taigi visi mano kad viskas gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 17, 12:56)
tai aisku ne  blush2.gif  pamegintu ka pasakyt juk pats padare[juokauju  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ].as irgi niekam nesakau kaip jauciuosi taigi visi mano kad viskas gerai  blush2.gif

gal ir gerai kad labai nesipasakoji savo išgyvenimų, nes žinai lietuvių bruožą man gerai kai tau blogai,
Atsakyti
ech paskaitau jusu pokalbius karts nuo karto, ir vis tikiuosi, kad kas nors visdelto rado buda kaip mergaite pasigaminti doh.gif biggrin.gif
jei tik zynociau, kaip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 05 17, 15:23)
ech paskaitau jusu pokalbius karts nuo karto, ir vis tikiuosi, kad kas nors visdelto rado buda kaip mergaite pasigaminti doh.gif  biggrin.gif
jei tik zynociau, kaip... blush2.gif

O tai gal išbandykit mano pasiulyta buda (keleta puslapiu atgal rasiau). blush2.gif Nes kiek teko skaitinet, kaip ir neradau, kad kas nors ka panašaus būtų mėginę. g.gif Gal pabandykit, gal suveiks netycia, tai visom butu naujos vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 17, 14:50)
O tai gal išbandykit mano pasiulyta buda (keleta puslapiu atgal rasiau). blush2.gif  Nes kiek teko skaitinet, kaip ir neradau, kad kas nors ka panašaus būtų mėginę. g.gif  Gal pabandykit, gal suveiks netycia, tai visom butu naujos vilties 4u.gif

jau isbandziau lotuliukas.gif tik tarp kojyciu vyriska atributika gavosi tongue.gif ir labai jau sunku nustatyti ta O kai ciklas nepastovus doh.gif
myliu savo berniukus, bet mergytes irgi norisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 05 17, 15:59)
ir labai jau sunku nustatyti ta O kai ciklas nepastovus doh.gif

Tiksliai nezinau, bet yra gi kazkokia medicinos diagnostika, kur nueini ir apziureje pasako, kokioj stadijoj kiausinelis, kiek liko iki O, o gal jau O vyksta... g.gif Na, jo, siaip su nepastoviu tai ne kas... Mano tai kolkas tikslus, ir pati jauciu O, tai tikrai meginsiu si metoda jau visai greit. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 16, 21:11)
zinai meldziuosi bet Dievulio prasau stebuklo kad visgi ten butu mazyle  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kai laukiausi antros savo mergytės nežinojau kas bus iki gimimo ,nes vis nusisukdavo per apžiūras ,aišku norėjau ir tikėjausi berniuko ,bet kai gimė mergaitė ,tai vis sapnuodavau košmarus ,kad man sumaišė kūdikius ir atvažiuoja atsiimti mano mergytės į vietą atveždami berniuką ,o aš šaukiu maldauju ,kad nepasiimtų jos ir nebenoriu to berniuko bijau.gif Dabar visai nesvarbu kas būtų ,kad tik būtų wub.gif
Linkiu ,kad praeitų tau ta depresija ,kad pajustum laukimo džiaugsmą 4u.gif
O dėl svetimų ,tai gal nevertėjo jiems visai sakyti ko laukiesi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 17, 15:50)
O tai gal išbandykit mano pasiulyta buda (keleta puslapiu atgal rasiau). blush2.gif  Nes kiek teko skaitinet, kaip ir neradau, kad kas nors ka panašaus būtų mėginę. g.gif  Gal pabandykit, gal suveiks netycia, tai visom butu naujos vilties 4u.gif

tas tavo buda taip pat laimes dalykas doh.gif as ji isbandziau ir dar daugiau deja doh.gif doh.gif doh.gif tad patarimas jei sumastysi turi but nusiteikus ir berniukui nes bus kaip man doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2007 05 17, 15:59)
jau isbandziau lotuliukas.gif tik tarp kojyciu vyriska atributika gavosi tongue.gif ir labai jau sunku nustatyti ta O kai ciklas nepastovus doh.gif
myliu savo berniukus, bet mergytes irgi norisi rolleyes.gif

beje kaip gi bandei mazyle pasigaut blush2.gif juk ovuliac. nustatyt yra juosteliu ir nieko sudetingo nera [mano ciklas 60 dienu ir tai kai norejau susiziurejau tik buvo keista kai pora men. ovuliac. visai nevyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 18, 10:50)
beje kaip gi bandei mazyle pasigaut  blush2.gif  juk ovuliac. nustatyt yra juosteliu ir nieko sudetingo nera [mano ciklas 60 dienu ir tai kai norejau susiziurejau tik buvo keista kai pora men. ovuliac. visai nevyko  blush2.gif

as bt matavau ir tikrai zinau, kad pagal cia teorija tikrai buciau turejusi mergyte ax.gif

Papildyta:
beje mano mama kazkaip paskaiciuoja, ir abu mano vaikus is anksto atspejo kas bus ir aplamai visa gimine patikrinom- tinka thumbup.gif ir man sake jei artimiausiu metu pastociau butu mergyte, nu be as dar nesiryztu, ir nelabai tikiu ta jos teorija, o jei suklys doh.gif tada dar vieno bahuriuko reiketu ir tureciau visa krepsinio komanda lotuliukas.gif pfu pfu pfu...
Atsakyti
Maluma, gal kiek sirdgela atlego?

O kas liecia lyties planavima tai nei vienas metodas nera 100 procentu teisingas. Mes bandom planuoti, o ar pavyks ar ne jau ne nuo musu priklauso. Visi metodai tinkami daugiau pazaidimui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 05 18, 13:26)
Maluma, gal kiek sirdgela atlego?

O kas liecia lyties planavima tai nei vienas metodas nera 100 procentu teisingas. Mes bandom planuoti, o ar pavyks ar ne jau ne nuo musu priklauso. Visi metodai tinkami daugiau pazaidimui  unsure.gif

nelabai blush2.gif bet teks taikytis nes ziuriu depresija tuoj pristos doh.gif doh.gif doh.gif tik gaila svajone palaidot doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti