Maluma, pries pradedant planuoti siekiau mergytes, kai pastoti negalejau daugiau nei metus laiko tapo nebesvarbu kas, kad jis tik butu ir sveikas. As suprantu, kad tavo svajone suduzo, bet neatstumk maziuko, jis viska jaucia. Manau svarbiausia tai, kad jis butu sveikas, ar ne? As zinau ne viena atveji kai berniukai yra demesingesni ir geresni uz mergaites.
QUOTE(knielita @ 2007 05 15, 13:03)
Maluma, pries pradedant planuoti siekiau mergytes, kai pastoti negalejau daugiau nei metus laiko tapo nebesvarbu kas, kad jis tik butu ir sveikas. As suprantu, kad tavo svajone suduzo, bet neatstumk maziuko, jis viska jaucia. Manau svarbiausia tai, kad jis butu sveikas, ar ne? As zinau ne viena atveji kai berniukai yra demesingesni ir geresni uz mergaites.
KNIELITA sveikinu tave
sveikutes blush2.gif as tai dar vis taikaus su ta mintim kad bus berniukas ir gal nieko butu bet zinokit aplinkiniu reakcija siaubinga doh.gif doh.gif doh.gif puse issisaipe, kiti sake ka proto neturi paplanuot negalejai
Negaliu patikėti, kad gali būti tokių žmonių, kurie gali šaipytis MALUMA, nenusimink, juk vaikelis tikrai viską jaučia.
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 16, 08:02)
sveikutes blush2.gif as tai dar vis taikaus su ta mintim kad bus berniukas ir gal nieko butu bet zinokit aplinkiniu reakcija siaubinga doh.gif doh.gif doh.gif puse issisaipe, kiti sake ka proto neturi paplanuot negalejai
OHO . O tai tie pašaipūnai viską gyvenime "pagal užsakymą turi"? Ir vaikus tokius, kokių norėjo, ir pinigų tiek, kad maža nebūtų??? . Statykit tokius į vietą . Žmogus planuoja, Dievas - surikiuoja .
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 16, 07:02)
Nu bet kokie zmones .Neliudek Maluma
QUOTE(Kristin @ 2007 05 16, 14:01)
Nu bet kokie zmones .Neliudek Maluma
as kazkaip labai daug pavyzdziu turiu kad berniukai ne tokie jautrus veliau pamirsta mamas ir glaudziasi prie zmonu blush2.gif be to kiek artimu matau tai uzauge nei pasisnekesi nei pasitarsi be to kas senatveja rupinsisi doh.gif doh.gif doh.gif matot kaip protas vaziuoja doh.gif doh.gif doh.gif be to teta sako [siandien pasakiau] ojei kaip nepasiseke doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif tai zliumbiau namo parejus pora valndu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif .,o tai jei dar butu kas zinoje kaip noriu mazyles tai butu uzsizvenge doh.gif doh.gif doh.gif
MALUMA,mažute ,nepažįsti manęs,o aš tavęs.Nepyk,nenoriu kištis,smerkti,labai noriu,kad tavo mažučiui būtų viskas gerai. Bet tylėt nebegaliu.Ar tu bent įsivaizduoji,kaip jaučiasi tavo sūnelis įsčiose,kai tu verki dėl to,kad jis yra jis.Aš aštuoneris metus laukiu savo antro angelėlio ir atiduočiau daug ką,kad jo sulaukčiau.Turiu sūnų ir man būtų gerai jei net dar du berniukai gimtų,kad tik gimtų ir augtų sveiki.Suprantu,kad visos esam skirtingos ir neperšu savo nuomonės,bet labai tavęs prašau,susiimk ir melsk,kad tavo vaikutis gimtų ir augtų sveikas,nebeverk dėl to,dėl ko verti nereikia
QUOTE(julem @ 2007 05 16, 18:41)
MALUMA,mažute ,nepažįsti manęs,o aš tavęs.Nepyk,nenoriu kištis,smerkti,labai noriu,kad tavo mažučiui būtų viskas gerai. Bet tylėt nebegaliu.Ar tu bent įsivaizduoji,kaip jaučiasi tavo sūnelis įsčiose,kai tu verki dėl to,kad jis yra jis.Aš aštuoneris metus laukiu savo antro angelėlio ir atiduočiau daug ką,kad jo sulaukčiau.Turiu sūnų ir man būtų gerai jei net dar du berniukai gimtų,kad tik gimtų ir augtų sveiki.Suprantu,kad visos esam skirtingos ir neperšu savo nuomonės,bet labai tavęs prašau,susiimk ir melsk,kad tavo vaikutis gimtų ir augtų sveikas,nebeverk dėl to,dėl ko verti nereikia
zinai meldziuosi bet Dievulio prasau stebuklo kad visgi ten butu mazyle
och, vargšas mažas mažylis, taip ilgai keliaujantis pas tave į šį pasaulį, ir staiga pajutęs, kad pats brangiausias, vienintelis jo toks žmogus - MAMA nori kažko kito, o ne jo aš irgi svajojau apie mergytę ir suknytes. O sužinojus, kad bus berniukas nustebau. Bet po to pagalvojau, na, berniukas, tai berniukas, gerai, kad apskritai Dievas vaiką davė ir ką, gimė nuostabus sūnus!!!! Dabar jis miega, o aš sėdžiu ir valandom į jį žiūriu, ir galvoju, na ir dūra aš buvau, kad kažką ten apie mergaites galvojau. Aš gi taip myliu ŠITĄ vaiką Linkiu tau susitaikyti su savimi, to tavo vaikeliui LABAI reikia
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 16, 08:02)
laikykis mergyt, jei taip davė dievulis tai taip ir turi būti , deja nieko negalim pakeisti, beje yra viltis kol dar nepagimdei, o gal ten mergytė išdykėlė ir erzina savo mamytę . O kaip tavo MB reaguoja, gal jam nėra taip blogai kaip tau,