QUOTE(pvaidulka @ 2010 04 02, 00:55)
Nesutinku su jumis, kaip skausmas gali būti malonus? Gal jūsų gimdymas buvo labai lengvas? Kiek valandų gimdėte? Aš irgi pirmą vaiką, gimdžiau be nuskausminimo pieš 13 m. nelabai,ką ir galėjo pasiūliti epidiuru gąsdino, kad invalide didelis šancas likti Nerėkiau, bet tamsos koridorius matyt buvau pradėjus Paguosti galiu tik tiek, kad užgimus vaikui tas beprotiškas skausmas dingsta, mes su draugėm apie tai daug kalbėję.Sakom keista, atrodo neiškęsi daugiau ir staiga viskas. Antrą gimdymą darė cezarį, taip reikėjo. O gimdo antrą, trečią vaiką manau todėl,kad noras turėti leliuką už viską didesnis, kažkiek ir pasimiršta
tikrsiausis ne taip mane supratot. MALONUMAS ne tas kai tu jauti ekstazę, o MALONUMAS,kad tu suvoki, kad tu tuoj turėsi vaikutį . as nelabai galiu nuspręsti ar gimdymas lengvas- abu kartus gydytojai sakė,kad sunkus ir komplikuotas. pirmąjį sūnų kai gimdžiau, tai inkstai pradėjo blogai funkcionuoti, tai vos atgaivino, o antrąjį sūnų kai gimdžiau,tai baisiai nukraujavau (hemaglobinas iki 60 nukritęs buvo),tada jau pati maniau,kad viskas-vaikai be mamos paliks. o kiek laiko gimdžiau- pirmąjį-10 val, o antrąjį- 9 val. o dėl skausmo tai jūs teisios- atrodo, kad jau viskas, pasulis iš po kojų slysta, o kai tik paguldo vaikutį ant krūtinės, tai nieko kaip nebūta