matydavau stiklinių rutuliukų maišeliais SENUKUOSE
QUOTE(tokom @ 2007 03 25, 10:19)
Sintetini audinį as raišiojau su siūlu... užsiknisimas juodas, bet užtatai rezultatas atperka visus mazolius, kuriuos pritryniau beraisiodama
aš irgi su siūlu raišiojau jau atrodo viską surišai, o ima ir iš pat vidurio pusė atsilaisvina
QUOTE(naca @ 2007 03 25, 08:19)
gera mintis visai buvau pamirsus apie juos, bet kazkada ir buvo maximoj pirkti ju, turetu manau buti
o kodel negalima sintetinio gumytem raisioti? as puse surisau, tai dabar ardyt, ir siulais rist?
ne, neardyk.... kaip tik manau gal ir gera mintis tavo tik ar kai virsi jos nepradės šiek tiek lydytis? na kai jau virsi savąjį būtinai pranešk kaip gavosi
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 25, 15:47)
ne, neardyk.... kaip tik manau gal ir gera mintis tavo tik ar kai virsi jos nepradės šiek tiek lydytis? na kai jau virsi savąjį būtinai pranešk kaip gavosi
ai vistiek skarele uz 1,99 pirkau, jei ir sugadinsiu, negaila, bet zinosiu kaip...bandysiu ant 90 laipsniu virt vakare
QUOTE(naca @ 2007 03 25, 10:19)
viena mano pažįstama darė, tai baltus centus siūlais raišiojo. visai įdomiai gavosi, tokie plokšti ratukai. tik gal reiktų ant ko pirma pasibandyt, ar neišteps "virdami" centai šviesaus audinio ?
as siandien maiseli stikliniu rutuliuku zirmunu rimi yske nupirkau - 2,99, o skarele pacioj rimi uz 1,99
mano burbuline skara neisejo o todel, kad skalbimo masinoj medziaga nusidauze i stiklinius burbuliukus ir kai kuriose vietose suplyso...bet kai kitus isemiau, matesi, kad siaip viskas gerai , net slapioj medziagoj burbuliukai matesi:ax: taigi nenuleidziu ranku ir kita karta virsiu puode, kad nesidauzytu medziaga ir nenudiltu...ir rutuliuku reikia dvieju maiseliu, nes mazokai vieno
taigi sintetiką reikia virti, o tokias medžiagas kaip vilna ar mochera skalbti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 25, 21:36)
taigi sintetiką reikia virti, o tokias medžiagas kaip vilna ar mochera skalbti
tai as sintetine skarele ir virinau, bet ji nudilo...bet uztad zinau, kad gumytems nieko neatsitinka verdant