noriu suburbuliuoti silka, buvau kazkur skaiciusi, kad verdant su druska burbulai neissileidzia... vakar isbandziau su ispiesta skarele... deja, burbulai issileido jau po pirmo skalbimo... tik smagu, kad dazai nenusiplauna verdant
gal merginos zinote ko reikia pripilti i vandeni, kad burbulai uzsifiksuotu?
daryk iš poliesterinio šifono -neišsileis . su šilku visada išsileis. apskambinau firmas, kurios užsiima plisavimu ir gofravimu, priemonių nėra
Viskas mergaites, keliu tema i virsu
Jauciu prapuoliau "kablys" Nezinau is ko, bet vakare sesiu burbuline virt
Jauciu prapuoliau "kablys" Nezinau is ko, bet vakare sesiu burbuline virt
Oksyte , pasiskaityk temą, smulkiai aprašius esu
QUOTE(tavi @ 2009 01 28, 14:46)
Oksyte , pasiskaityk temą, smulkiai aprašius esu
dar nakty viska perskaiciau nuo A iki Z
As turejau omeny ka cia namuose atradus tinkamo tokiam bandymui, nes i parduotuve siandien kaip ir neplanavau eit
Galima siūlu rišti, bet paskui išrišti tai įrišti gali viską, sagas jei ne plastmasė, riešutus (bet jie dažo), pupas, monetas
QUOTE(tavi @ 2009 01 28, 14:19)
Galima siūlu rišti, bet paskui išrišti tai įrišti gali viską, sagas jei ne plastmasė, riešutus (bet jie dažo), pupas, monetas
as su siulu risu, ir atrisant man viskas ok. as imu siula ir suku aplink burbula kelis kartus, jokiu mazgu nerisu, tada vel suku kita burbula...
o kai reikia isristi graziai nusivinioja tas siulas
Gal nuo įpratimo priklauso. Gumas galima naudoti ne vieną kart, dar jas naudoju šilką užtempiant ant rėmo.
QUOTE(tavi @ 2009 01 28, 14:34)
Gal nuo įpratimo priklauso. Gumas galima naudoti ne vieną kart, dar jas naudoju šilką užtempiant ant rėmo.
as tai su tuo paciu siulu sugebejau tris skareles didziules surist, tvirtas rusu laiku siulas atlaike
Tai ir sakau įpratimo reikalas
Nu, mergaitės, faina tema ! Jau seniai galvojau, kaip čia tos skaros daromos . Nu eisiu ir aš tokių pridirbti . Perskaičiau visus puslapius: ir prisijuokiau, ir žinių įgavau. Liuks! Jei pavyks, pasigirsiu .
Labas vakarelis, uzsikreciau ir as situo groziu
nusipirkau pacio pigiausio polisterio, audiniu parduotuvej prie Kalvariju turgaus.
susukiau virs 700 bumbuliuku is jysk parduotuves , paskui vos puoda radau, i kuri tilptu visas salis. bumbuliukus sukau apie 7 val , ilgis buvo 2.5m 70cm plocio, o gatavo tai net nematavau
nusipirkau pacio pigiausio polisterio, audiniu parduotuvej prie Kalvariju turgaus.
susukiau virs 700 bumbuliuku is jysk parduotuves , paskui vos puoda radau, i kuri tilptu visas salis. bumbuliukus sukau apie 7 val , ilgis buvo 2.5m 70cm plocio, o gatavo tai net nematavau