O vat aš bandžiau, tai gerai kad ant mažų skiautelių- nes lyg ir gavosi, bet patampius ir išskalbus- išsileido
-kaip gerai, kad nemėginau iš karto darytis skaros... Aš naudojau organzą- (šiaip medžiagų pavadinimuose nelabai gaudausi, ypač tokių plonų išeiginių, tai nelabai skiriu iš pažiūros jas, bet kiek pamenu lyg organza buvo parašyta)- viena tokia kaip šilkas, blizgančiu paviršiumi, kita, lygtai, permatoma (jau senokai bandžiau, tai net nelabai pamenu, bet dariau iš kelių rūšių)- tai patampius ir paskalbus išsileido ir viena ir kita, nors surišta buvo tvirtai ir viriau netrumpai.. Dar bandžiau iš tiulio, lygtai, tai to neskalbiau ir netampiau- tai laikosi- bet man atrodo, kad patampius ar paskalbus- irgi išsileistų... Ar tik medžiaga netinkama, ar aš kažką bogai dariau? Šifoną dauguma čia naudoja, kaip suprantu, bet aš kažkaip norėjau tokios storesnės medžiagos, kadangi ketinau daryti ne skarelę, o avį- na kaip dekoratyvinį žaislą - avytę tokią burbulinę
Nes iš permatomos medžiagos man kažkaip tie burbuliukai neišryškėja taip, ir avis tokia būtų orinė
, gal atrodytų neaiškios formos, tai kažkaip kai persimato, tai tos vilnelės/burbuliukai paskęsta, nes per burbulus persimato raukšlelės, o juk reiks dar ir suglausti tuos burbulus į krūvą, tai tokia neaiški raukalynė gaunasi iš permatomos, o nepermatoma- išsileido, tai nė nežinau kokią rinktis )... Iki avies dar matyt toli, dar eksperimentuoti ir eksperimentuoti man...
Matyt pradžioje reiks apsiriboti kukia skarele..