Ar či yra burbulinančių šalius klaipėdiečių? Nusižiūrėjau organzos atraižą pigiai, bet ta "atraiža" 3x3 m Gal kas nori dalintis su manim? 1m kaina 15 Lt Spalva - samanų.
QUOTE(Jūružė @ 2007 06 17, 08:25)
Ar či yra burbulinančių šalius klaipėdiečių? Nusižiūrėjau organzos atraižą pigiai, bet ta "atraiža" 3x3 m Gal kas nori dalintis su manim? 1m kaina 15 Lt Spalva - samanų.
as burbulinu
o ta organza nera labai "kieta" ? as naudojo sifona, jis man minkstesnis, mielesnis prie kaklo
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 17, 09:04)
as burbulinu
o ta organza nera labai "kieta" ? as naudojo sifona, jis man minkstesnis, mielesnis prie kaklo
Na ne šifono minkštumo aišku. Aš mat tą organzą perku suknelės pasijoniuo, bet galvoju likusį suburbulinti, bet vis tiek man kaip ir per daug. Pasijoniui sunaudosiu tik 1 m., o ten plotis 3 m.
Na jei netingi pasižiūrėk Avitelos 4 a. (atrodo) kur užuolaidų skyrius, ten mačiau.
QUOTE(Jūružė @ 2007 06 18, 14:14)
Na ne šifono minkštumo aišku. Aš mat tą organzą perku suknelės pasijoniuo, bet galvoju likusį suburbulinti, bet vis tiek man kaip ir per daug. Pasijoniui sunaudosiu tik 1 m., o ten plotis 3 m.
Na jei netingi pasižiūrėk Avitelos 4 a. (atrodo) kur užuolaidų skyrius, ten mačiau.
na vargu ar benueisiu as su savo paziureti
tai sunaudosi gal kur, sali paprasta pasiusi Neprapuls ta medziagyte manau
aciu uz patarimus
Nu mamkos , jūs ir šaunuolės. Smagu, kad dalinatės idėjom, o tai kitos daro ir pavydi , kad kitos neišmoktų ir nepasidarytų.
nematyta ir originalu reiks ir man kada prisest ir pagamint tokia dovanele mamai
QUOTE(saldybe @ 2007 07 28, 18:06)
nematyta ir originalu reiks ir man kada prisest ir pagamint tokia dovanele mamai
Mano mama kai tik pamatė burbulines skaras šioje tėmelėje, tai iš karto buvo pasakyta NORIU . Mano pirmoji nesigavo , bet pati ir klaidą padariau, t.y. neleidus išdžiūti išvyniojau burbuliukus, o paskui džiovinau .
Keliu tema i virsu!
Kauno tekstili.gildijoje tokios burbulines skareles kainuoja nuo 40 lt ir daugiau. Kazkada maza isigijau ir vedavau ekskursijas. Viena turiste eme ir nuriso...(apsikeitem, tiksliau). Kursai del sios technikos visai nemazai kainuoja: berods, 100 lt pusdienis.(Bizniuku galite uzsiimti, jei ka... ) ar per Kaziuko muge "dasidurti"
Begsiu ir as i Jysk'a stikliniu burbulu, nes megeja esu visokiu skareliu.
Palinkesiu viena kitoms sekmes besiburbuluojant
Kauno tekstili.gildijoje tokios burbulines skareles kainuoja nuo 40 lt ir daugiau. Kazkada maza isigijau ir vedavau ekskursijas. Viena turiste eme ir nuriso...(apsikeitem, tiksliau). Kursai del sios technikos visai nemazai kainuoja: berods, 100 lt pusdienis.(Bizniuku galite uzsiimti, jei ka... ) ar per Kaziuko muge "dasidurti"
Begsiu ir as i Jysk'a stikliniu burbulu, nes megeja esu visokiu skareliu.
Palinkesiu viena kitoms sekmes besiburbuluojant
aga, gerai del gumyciu. Buciau su siulu siulinavus... Turiu laiko, kol gims dukryte O kokiu gumyciu reiktu? Mazu plonu? Ar guminio siulo ar kaip ten? Jei mazu plonu, kur gauti? Ar kokia pipete karpyti? Nelabai isivaizduoju...