Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros

aciuks.gif

QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 18, 07:28)
kokia medziagyte bubuliavai?
As dabar sifona ispaisiau, dziuna, tai burbuliuosiu smile.gif

100% poliesteris... gatava shalikeli pirkau, ba neapsiuleciau grazhiai krashtu unsure.gif
siaip labai patiko,- aciu tai,kuri paprotino su gumytem uzhrishinet,- viena skaryte, kuria buvau pradejus siulais risht kantrybes netekus ishkarpiau burbuliukus lauk zirklem doh.gif

Shifonas siaip yra toks...eee...bendrinis persisvieciancios medziagos pavadinimas...shifonas gali buti ish shilko, medvilnes arba sintetikos, dazniausia nailono ax.gif

o kuo paishei? ash irgi ideju dabar galybe turiu....bijau net eit i rankdarbiu parduotuve, nes, jauciu, dazhu kauge uzhsipirksiu unsure.gif
Atsakyti
vien apoliesterine ir as suburbiliavau, bet matyt skystesne medziaga smile.gif

O paisiau su dazais silko, vakar nusipirkau, tai ir dejau meno lotuliukas.gif

Pradziai nieko ipatingo, kad pabandyti tik smile.gif
Parodysiu galutini varianta jei tik jis bus vykes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 18, 08:20)
vien apoliesterine ir as suburbiliavau, bet matyt skystesne medziaga smile.gif

O paisiau su dazais silko, vakar nusipirkau, tai ir dejau meno  lotuliukas.gif

Pradziai nieko ipatingo, kad pabandyti tik smile.gif
Parodysiu galutini varianta jei tik jis bus vykes  tongue.gif

shilko dazhu tai turiu...tokiu mikrobangej fiksuojamu (tik mikrobanges neturiu lotuliukas.gif )..ale kazkodel galvojau, kad shilko dazhai nelaikys g.gif
butinai parodyk kas gavosi..ir ypac idomu ar dazhai nenusiplaus unsure.gif
jezau, jauciu kabli....eisiu skaros pirkt kokios turbut blink.gif namie nera nieko, tinkamo burbulavimui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 18 gegužės 2007 - 10:47
Nu kažkaip nesigauna man, matyt pasirenku netinkamus audinius verysad.gif Viriau vakar vieną (net nzn kas per audinys buvo) tai labai šiurkštus prie kaklo gavosi ir burbuliukai nelabai išsilaikė. Panaudojau balkono užuolaidai parišti biggrin.gif
http://i205.photobuc...pg?t=1179478340

O čia parodysiu savo pirktinę. Įsigijau prieš kokius 5 metus. Tada toks stebuklas atrodė bigsmile.gif Man labai miela ta skarutė, pasidariau sagę prie jos.

http://i205.photobuc...pg?t=1179478427

Kai susisega atrodo kaip vynuogių kekė. Nors mano vaikai sako " atrodo kaip herpes virusas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 05 18, 11:52)
Nu kažkaip nesigauna man, matyt pasirenku netinkamus audinius  verysad.gif  Viriau vakar vieną (net nzn kas per audinys buvo) tai labai šiurkštus prie kaklo gavosi ir burbuliukai nelabai išsilaikė. Panaudojau balkono užuolaidai parišti  biggrin.gif
http://i205.photobuc...pg?t=1179478340

O čia parodysiu savo pirktinę. Įsigijau prieš kokius 5 metus. Tada toks stebuklas atrodė  bigsmile.gif  Man labai miela ta skarutė, pasidariau sagę prie jos.

http://i205.photobuc...pg?t=1179478427

Kai susisega atrodo kaip vynuogių kekė. Nors mano vaikai sako " atrodo kaip herpes virusas"  biggrin.gif

geras,vaikai vaizduote kokia turi lotuliukas.gif .labai graži segė thumbup.gif
Atsakyti
Juruze,- per skysta medziaga...as irgi bandziau ish tokios lab retos,- sh gavosi doh.gif ...imk tankesni poliesteri...
o ta pirktine,- labai grazi thumbup.gif galai labai idomiai padaryti smile.gif siaip juk galima ivairiai jas 'plisuoti' ax.gif
Atsakyti
Mano paskutine burbulencija smile.gif

Labai trumpute, bet man grazute blush2.gif
Cia kur pati paisiau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 20, 07:45)

Labai trumpute, bet man grazute  blush2.gif 
Cia kur pati paisiau  4u.gif

thumbup.gif labai grazhi...tai cia visur shilko dazhai? ir tas geltonas fonas?g.gif nebluko? unsure.gif
ash tai radau pirkt kvadratiniu didoku stikliniu akmenuku....dabar mastau, gal grazhu butu juos iraishiot? g.gif
Atsakyti
Ne, geltona pati medziagyte buvo smile.gif
O dazai tai liuks zinok, visai virdami nebluko thumbup.gif

Eisiu uzsipirkt dabar skaru ir kibsiu i darba smile.gif

Bandyk kvadratukus deti, gausis tokia kampuota, raguota g.gif Bet turetu buti liuks!

O as maciau sirdeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 20, 10:45)

Labai trumpute, bet man grazute  blush2.gif 
Cia kur pati paisiau  4u.gif

user posted image

kadangi trumpa, dabar turėsi sagę susegimui padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 05 20, 11:31)
kadangi trumpa, dabar turėsi sagę susegimui padaryti rolleyes.gif

unsure.gif irgi burbulencija lotuliukas.gif Na bet zinok suristi iseina, tokia apykakle gaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 20, 21:44)
unsure.gif  irgi burbulencija  lotuliukas.gif  Na bet zinok suristi iseina, tokia apykakle gaunas  lotuliukas.gif

daryk sagę ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti