man antrasis salikelis grazesnis, standziau, tvirciau atrodo
QUOTE(bazuka @ 2007 05 15, 09:53)
Tikriausiai po virinimo puodai jau pasmerkti? maistui jau nebetinka?
kad ten nieks nedažo mano puodas nesusigadino
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 15, 10:19)
Taigi neprikepa ten niekas ir nedazo. Va po kiausiniu dazymo , tai pas mane buna pasmerkti
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 05 15, 10:31)
man antrasis salikelis grazesnis, standziau, tvirciau atrodo
Todėl kad burbuliukus tankiau raišiojau
QUOTE(P@nter@ @ 2007 05 13, 21:24)
Ir aš nusižiūrėjus padariau burbuliandiją dėjau dekoratyvinius stiklinius burbuliukus ir juos vyniojau siūlu
Papildyta:
MB pamatęs kad į skarą akmenis rašioju kreivai žiūrėjo o kai visą tą reikalą virti pradėjau sako gal tau greitąją iškviesti
Papildyta:
MB pamatęs kad į skarą akmenis rašioju kreivai žiūrėjo o kai visą tą reikalą virti pradėjau sako gal tau greitąją iškviesti
Kokia cia medziagyte? Labai grazi
QUOTE(uups @ 2007 03 24, 13:09)
kol kas nors pasidalins shifono burbulavimo technika, papasakosiu kaip suburbuluoti vilnos shalika Jums reikes gerai besivelianciu siulu (90% mocheros ir 10%nailono) ir 250 didoku mediniu burbuliuku (ar stikliniu, tik tada teks velti rankomis). Is pradziu teks paprastu lygiuoju mezgimu numegzti ilga shali
tada i ji gumelemis suraisioti medinius burbuliukus
suvelti skalbimo masinoje 90C temperaturoje (geriau tai daryti uzrishus shali pagalves uzvalkale, nes nuo plaukeliu gali uzsikimsti skalbimo masina) arba suvelti rankomis muiluojant ir mirkant pakaitom labai saltam- labai karstam vandenyje. Nusausinti, leisti gerai isdziuti ir nuraishioti gumeles. Dziaugtis dailiu burbuluotu shaliu ir visiems pasakoti kaip ji padaryti
tada i ji gumelemis suraisioti medinius burbuliukus
suvelti skalbimo masinoje 90C temperaturoje (geriau tai daryti uzrishus shali pagalves uzvalkale, nes nuo plaukeliu gali uzsikimsti skalbimo masina) arba suvelti rankomis muiluojant ir mirkant pakaitom labai saltam- labai karstam vandenyje. Nusausinti, leisti gerai isdziuti ir nuraishioti gumeles. Dziaugtis dailiu burbuluotu shaliu ir visiems pasakoti kaip ji padaryti
Paskaitau, pasigrožiu jūsų darbais...
Toks klausimas man iškilo - aš turiu tokį didžiulį šalį, tačiau sudėtis 80% sintetikos, 20% mocheros. Tai su tokia sudėtim turbūt nieko gero neišeis ?
Rišimui galėčiau panaudot tuos plastmasinius rutuliukus, kur vaikams pripila šokinėjimui...bet jeigu tiek daug sintetikos siūluose, tai jie turbūt nesusivels ? O gal tuomet reiktų virti puode, o ne skalbimo mašinoj ? Patarkit kas nors.
QUOTE(Latelle @ 2007 05 15, 12:39)
Kokia cia medziagyte? Labai grazi
Čia 100procentinis polyesteris, kažkada Maxsimoj pirkau ir jau nebenešiojau
QUOTE(Runciuke @ 2007 05 15, 13:01)
Toks klausimas man iškilo - aš turiu tokį didžiulį šalį, tačiau sudėtis 80% sintetikos, 20% mocheros. Tai su tokia sudėtim turbūt nieko gero neišeis ?
Rišimui galėčiau panaudot tuos plastmasinius rutuliukus, kur vaikams pripila šokinėjimui...bet jeigu tiek daug sintetikos siūluose, tai jie turbūt nesusivels ? O gal tuomet reiktų virti puode, o ne skalbimo mašinoj ? Patarkit kas nors.
Pavykti manau pavyks,nepavykti gali tik su natūraliomis medžiagomis natūraliu šilku medvilne tom kurios nesusitraukia, tik galvoju kad kaži kaip sureguos plastikiniai burbuliukai kai tu juos pavrsi neišsilydis
QUOTE(MELDA @ 2007 05 15, 10:03)
tinka,košė dar skanesnė
Ačiū merginos, tada mėginsiu burbuliuotis ir aš o tai buvo gaila puodų
QUOTE(Runciuke @ 2007 05 15, 10:01)
QUOTE(P@nter@ @ 2007 05 15, 11:45)
Pavykti manau pavyks,nepavykti gali tik su natūraliomis medžiagomis natūraliu šilku medvilne tom kurios nesusitraukia, tik galvoju kad kaži kaip sureguos plastikiniai burbuliukai kai tu juos pavrsi neišsilydis
beveik neabejoju, kad 80%sintetikos ir 20% mocheros nesivels siaip, nesunku paziurejus kas darosi su shaliu skalbiant shiltesniam vandenyj,- jei traukiasi,- galima bandyt...
Plastmasiniai rutuliukai baisiai dideli gi..jei as cia apie tuos o ir lydosi jie lengvai
ir cia pasigirsiu,- sviezia burbulinuke:
buvo 35x160cm, dabar,- tiesiog idealus dydis apie kakla ir lieka grazhus galiukai.
suraishiojau 201 stiklini rutuliuka
buvo 35x160cm, dabar,- tiesiog idealus dydis apie kakla ir lieka grazhus galiukai.
Laaaaabai grazu
kokia medziagyte bubuliavai?
As dabar sifona ispaisiau, dziuna, tai burbuliuosiu
kokia medziagyte bubuliavai?
As dabar sifona ispaisiau, dziuna, tai burbuliuosiu
QUOTE(uups @ 2007 05 18, 10:13)
SUUUUPER ŠAUNUOLE
QUOTE(uups @ 2007 05 18, 10:13)
Labai gražu