čia jau galutinis variantas??
QUOTE(P@nter@ @ 2007 05 13, 21:24)
Ir aš nusižiūrėjus padariau burbuliandiją dėjau dekoratyvinius stiklinius burbuliukus ir juos vyniojau siūlu
Papildyta:
MB pamatęs kad į skarą akmenis rašioju kreivai žiūrėjo o kai visą tą reikalą virti pradėjau sako gal tau greitąją iškviesti
Papildyta:
MB pamatęs kad į skarą akmenis rašioju kreivai žiūrėjo o kai visą tą reikalą virti pradėjau sako gal tau greitąją iškviesti
tavo burbulinė skarelė . Šaunuolė .
ir maniškis tą patį sakė, žvairai žiūrėdamas . Bet pamažu baigiu pripratint prie visokių savo rankdarbinių nesąmonių .
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 05 14, 09:35)
tavo burbulinė skarelė . Šaunuolė .
ir maniškis tą patį sakė, žvairai žiūrėdamas . Bet pamažu baigiu pripratint prie visokių savo rankdarbinių nesąmonių .
Maniškis irgi pripratęs, bet pasijuokti niekada nepraleidžia progos
Dar norėjau paklausti, o kaip jūs tiesiai tuos burbuliukus įrišat nes man į galą nusikreivino ir gavosi nelabai gražiai
QUOTE(naca @ 2007 03 24, 13:27)
gal ir nevisai į temą, bet aš tai sagę dariau tokia technika, tai labai lengvai išėjo tie bumbulai. truputį pavirinau ir tiek, paskui nudažiau šilko dažais, bet jei kokiam skalbiamam daiktui tai nežinau dėl dažų užtvirtinimo , nebent garinant
Grožis neišpasakytas Super!
Nuo ko priklauso virimo trukmė? Ar iš akies bandot, ar nuo audinio rūšies?
as visada 15 min mazdaug verdu
QUOTE(P@nter@ @ 2007 05 13, 21:24)
......
raži burbuliandija gavosi
QUOTE(Jūružė @ 2007 05 14, 11:01)
Nuo ko priklauso virimo trukmė? Ar iš akies bandot, ar nuo audinio rūšies?
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 14, 18:38)
as visada 15 min mazdaug verdu
Aš viriau 20min manau kad bet kokiam audiniui 15-20 minučių pakankamai
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 05 14, 18:53)
Aciu
QUOTE(bazuka @ 2007 05 15, 09:53)
Tikriausiai po virinimo puodai jau pasmerkti? maistui jau nebetinka?
tinka,košė dar skanesnė
Taigi neprikepa ten niekas ir nedazo. Va po kiausiniu dazymo , tai pas mane buna pasmerkti