Jumi tavo burbulinė skarelė .
Manoji verda .
KLAUSIMUKAS: o džiovinat su tais burbuliukais, ar išvyniojat ?
Tai mergaites kokia medziaga perkat ,tiksliau galit pasakyt
Marinčik, jau ne kartą apie tai rašė merginos. Tereikia skaityti nuo pat pradžių! O ir Vilke keliais postais žemiau ištrauką iš straipsnio pateikė!
QUOTE(tokom @ 2007 05 09, 20:28)
Marinčik, jau ne kartą apie tai rašė merginos. Tereikia skaityti nuo pat pradžių! O ir Vilke keliais postais žemiau ištrauką iš straipsnio pateikė!
Viska skaiciau nuo pat pradziu,as tik klausiau kur jus perkat ir kokia medziaga,jug parasyta ir buvo keleta variantu medziagos,nejaugi taip sunku atsakyti,
vat cia superinis atsakymas yra :pasiskaityk visa tema ,jau dar karta buvo parasyta.nu tiesiog super
QUOTE(Marinčik @ 2007 05 09, 20:20)
Tai mergaites kokia medziaga perkat ,tiksliau galit pasakyt
Kaip klausei taip atsakiau!!!!
O kur perkam, tai tikrai negaila atsakyti, juk galima rasti bet kurioje audinių parduotuvėje. PVZ. Manto gatvėje prie Kalvarijų turgaus 2a. aukšte.
Papildyta:
QUOTE(tokom @ 2007 03 24, 17:02)
... Man gerai gavosi su organza ir šifonu ...
QUOTE(tokom @ 2007 05 09, 20:42)
Kaip klausei taip atsakiau!!!!
O kur perkam, tai tikrai negaila atsakyti, juk galima rasti bet kurioje audinių parduotuvėje. PVZ. Manto gatvėje prie Kalvarijų turgaus 2a. aukšte.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Marinčik @ 2007 05 09, 16:11)
Rudaake ,o kokia tu medziaga pirkai ir kur
pirkau sali is maksimos uz 7 litus, paziurejau kad sudetis butu 100 proc poliesteris. Bet manau kad sifonas stangresnis iseitu
QUOTE(Jumi @ 2007 05 09, 18:35)
Mano burbuliuke
SUPER
Ar cia tokia spalvota ji ir buvo, o gal dazei?
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 05 09, 19:03)
Jumi tavo burbulinė skarelė .
Manoji verda .
Manoji verda .
isvynioti kai isdzius
Aciu Rudaake tau uz atsakymus
Raportuoju kaip sekėsi: ėmiau organzos skarutę nedidutę, rišau, rišau, viriau, viriau . Ir kadangi nesulaukiau greito atsakymo, išvirus išrišau neišdžiovintą , kažkas panašaus į burbulinę gavos, bet......
P.S. rezultato nerodysiu , nes pirmas blynas prisvilęs gavos.
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 05 10, 08:38)
Raportuoju kaip sekėsi: ėmiau organzos skarutę nedidutę, rišau, rišau, viriau, viriau . Ir kadangi nesulaukiau greito atsakymo, išvirus išrišau neišdžiovintą , kažkas panašaus į burbulinę gavos, bet......
nekantrumas pražudė pirmą blyną
QUOTE(Jumi @ 2007 05 09, 19:35)
Mano burbuliuke
NREALIAI !
gal pasidalinsi, kokio dydžio skarutė buvo prieš burbuluojant ir kokio liko po?
nalabai įsivaizduoju, kokią pasirinkti, kad per maža nesigautų
geriausia yra bandyti skiaute suraisioti ir matysis kiek sumazejo ... siaip man kartais 2 kartus, kartais 1.5 karto sumazeja audinys. Viskas dar priklauso nuo to ka dedi i vidu