Kada planuotum? Dirbu iki 17, bet minutei galeciau iseiti taves pasitikti ir kitu laiku.
Imetu savo mob. tau i asmenine.
Ar tik sviezius vaisius pirksi, ar tyreles? Klausiu del to, kad pas mane kabinete gan silta - kad issilaikytu iki vezimo.
Ar tik sviezius vaisius pirksi, ar tyreles? Klausiu del to, kad pas mane kabinete gan silta - kad issilaikytu iki vezimo.
Gerai.
Aquamarine, ar gavai mano koordinates i asmenine?
Liuks.Aš ryt važiuosiu į laisvę, tai tau pasuksiu Kauliukai būtinai atkeliaus Jei spėsiu dar tyrelių nupirksiu O gal kokių vitaminų reiktų
Atrodo, skaiciau, kad jam negalima berods vitaminu
Tautvydukui kol kas dar vitaminu negalima. Jogurto kapsuliu, kaip supratau, iki sausio vidurio mamytes jau parupino Pachiai Vilmai vitaminai butu gerai, bet shiuo metu gal dar turi? (Summer priesh Kaledas B grupes vitaminu nuvezhe)... Shiaip gal kas zhinot, kokie vitaminukai labai tiktu prie skydliaukes problemu? Gal kas nors su jodu?
Juros dumbliai gerai , o pas ja su skydliauke problemos ? Nes pas man juros dumbliu buvo galeciau rast .
Jai labai rimtos problemos su skydliauke. Jau buvo ir operacija numatyta, bet susirgus Tautvydeliui teko atideti rupeschius del savo sveikatos...