Įkraunama...
Įkraunama...

Tautvydukas

Aciu, labai dziugu, kad Tautvydukas neblogai jauciasi. Mama, kaip suprantu, tikra saunuole. Tikiuosi juos sekančia sav. aplankyti.
Gal galetumete man adresa ir mamos tel. i a/z atsiusti.
Atsakyti
Nu tai kuri Kaunietė ir kada važiuojat?Galim susitartiką kuri perkam biggrin.gif Aš važiuoti nenoriu(pas mane chroniška sloga sad.gif ), tai aš geriau per atstumą biggrin.gif , kad vaiko neužkrėsti.Būtinai parašykit man!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
NERA,

as planuoju 1-adieni vakare po darbo, na, jei pavyktu -tai gal ir sekmadieni. Susiskambinsiu pries tai su mama.
Del pirkiniu, gal pasitariam, as tau a/z parasyciau.
Gal ir Aga prisijungtu?


Atsakyti
panos jei galit ir dar neaplankete, tai nueikit kas nors sia savaitele pas juos, mes su Arvira kita savaite nuvaziuosim su dovana ir maistu smile.gif
Atsakyti
Šiandien Balanda aplankys irgi su maišu laugh.gif biggrin.gif newyear.gif
Atsakyti
Nera vakar idave nemaza laukneseli. clap_1.gif
As dar pridesiu kai ka is maisto bei jogurto piliuliu ir pora knygu Tautvydui. Vaziuoti planuoju vakarop, taigi rytoj parasysiu naujienas.
Merginos - Aga, Arvira, gal kuri turite "kauliukus" zaidimams? As dar esu nupirkusi stalo zaidimu knyga, ten keliolika ivairiu zaidimu yra, bet nerandu "kauliuku", o be ju nenoriu dovanoti.
Atsakyti
Laukiam, laukiam žinių biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, tik dabar radau laisvesne minute. Atsiprasau, gal kiek padrikai nupasakosiu, bet laaaabai uzsikasusi siandien darbais.
Taigi, vakar buvau pas Tautvyduka. Vaikinas drutas, smalsus, komunikabilus, nepasakysi, kad ligoniukas. Atnestas knygas prieme su dziaugsmu " Kaip tik tokiu norejau..."Susipazinau su jo mama - ji pavaisino kava, pasikalbejome gal valandziuke. Isties gyvena labai susispaude - trise gal kokiu 18kv.m bendrabucio kambaryje, kuris perskirtas spinta nuo virtuves spinteliu. WC ir virtuve, kaip zinia -bendri. Laiptines sienos - supelije, isties apie steriluma kalbeti neimanoma.
Pasiuliau mamai supakuoti ir kur nors laikinai isvezti pliusinius zaislus, kuriu pas juos nemazai. Daug ko, ka planavau, neisisklausinejau, grizo tevas is darbo ir kazkaip neisejo atviriau pasikalbeti. Tautvyduku praktiskai rupinasi mama, ji pries metus neteko darbo. Tevas dirba tik uz minimuma, santykiai seimoje, kaip supratau, nera l. geri: mama sako, kad be jo jam butu geriau, jis pasyvus, nesistengia, t.t.
Tautvydukas labai brangina dovanota masinele, taupo baterijas, bet man pademonstravo veikima. Mama zavisi ir tikrai dekinga visoms, apie vilnietes l.graziai atsiliepia.
Prigrasinau, kad l.sveikos Neros idetos tyreles, sultys, kad Tautvydas butinai viska sukirstu. Mama duoda jam po 1-2 ciulpiamus ledinukus is Tautvydo draugu atnestos saldainiu rinkinio, o jam kaip tik norisi sokoladiniu. Eglutes sventej mokykloj Tautvydas nedalyvavo - nenorejo eiti su burnos-nosies raisciu, apsauganciu nuo infekciju.
Idejau Tautvydui jogurto piliuliu- iki sausio vidurio turetu uztekti ( vartoja po 2 i diena, reikes 6 men. ) Mamai - dar Treju devyneriu buteliuka pastiprinimui, na, dar kiek tai pinigeliu Kaledoms. Po mano isejimo Tautvydas zadejo puosti plastmasine eglute ir, aisku, sake lauksias Kaledu Senio dovanu po egle.
Klausiau, ko noretu, tai atsake, kad viskas gerai, ka tik beatnestu. As nupasakojau, kad kartais Kaledu Senis nespeja pas visus vaikus apsilankyti, tai iduoda kitiems zmonems, pasiuntiniams ir t.t.
Taigi, jei AGA su ARVIRA planuojat kokia dovanele Tautvydukui tarpsvenciu uzveshti, tai pasakykit, kad Seni buvot sutike ir jis jums perdave......
Mokytoja pas Tautvyda ateina kas antra diena. Problema su anglu kalba - ligonineje jo nemoke, dabar kiek suprantu, lygtai reiktu papildomos pagalbos.
Per Kaledas planuoja vykti i svecius pas giminaicius. Taigi, tiek.

Atsakyti
Kad tik jis viską suvalgytų g.gif O tu tuos stalo žaidimus nešei?Nes Kalniečiuose mačiau pirkti tų kauliukų, tai jei dar nenunešei galima būtų nupirkti g.gif
Atsakyti
Sveika, Nera,
manau, kad mama pasirupins, kad Tautvydukas suvalgytu - jam kaip tik truksta vitaminingo maisto ( o vitaminu negalima ).
Zaidimu knygos nenunesiau dar, nes iki vizito neradau niekur kauliuku.
Ar tau nebutu sunku juos nupirkti? Tada kita karta galima butu padovanoti kartu su knyga. biggrin.gif
As galesiu tik po geru poros savaiciu juos aplankyti. Bet jei Aga su Arvira dar iki Naujuju susiruostu, tai ideciau ir knyga. smile.gif
Atsakyti
manau mes su arvira ateinancia savaite rasim laiko aplankyt newyear.gif
Atsakyti
Gavau zinute i asmenine, kad Tautvyduka reik nuvezt i Vilniu, tai ar vis dar reik ir tiksliai kada????Mano kompas sudurniavo visai - zinutes neissisaugojo mad.gif
Nebeatsimenu kuri tiksliai mamyte man rase?Atsiliepkit smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti