Įkraunama...
Įkraunama...

Tautvydukas

Temide, ar pavyko?
Ir dar parašyk man savo sąskaitos numerį, nes susitikus vis pamirštu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2008 02 20, 15:15)
Parašiau į a.ž.  4u.gif

prisidejau trupuciuka
Atsakyti
Naujienos iš Vilmos ir Tautvydo fronto:
Vilmai pakinklyje susidarė kažkokie sukietėjimai. Vaistai malšina skausmą, bet labai nedaug. Jei paliks tuos pačius vaistus Vilma jų tikrai nepirks, nes jie kainuoja 69,99, bent jau aš tiek mokėjau eurovaistinėje unsure.gif Kitą savaitę eis pas gydytoją, bandys prašyti siuntimo pas chirurgą, kad kas nors apžiūrėtų tuos sukietėjimus. Gal ir vaistų kitų išrašys.
Tautvydas 2 dienas vargo-nemokėjo naujojo MP3 įsijungti, bet trečią dieną pavyko ir dabar vaikšto visas patenkintas biggrin.gif Darė plaučių nuotrauką-plaučiukai švarūs, liko tik minimali sloga.
Tiesa nuo kitos savaitės Vilmai trumpėja darbo grafikas, jei teisingai supratau, nes sakė turėsianti po 2 išeigines per savaitę. Žadėjo susisiekti dėl skyrybų smile.gif
Oi dar, ačiū labai labai visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 18 kovo 2008 - 16:38
Nera, sedėjau be telefono savaitę, tai negalėjau paskambinti ir paplepėti. Pasitaisysiu ax.gif Man pervesti nieko nereikia. Tai kol kas tiek. Iki greito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2008 03 18, 16:52)
Nera, sedėjau be telefono savaitę, tai negalėjau paskambinti ir paplepėti. Pasitaisysiu ax.gif

Per daug "prikalbėjai"? lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilma pas gydytoją dar nebuvo mad.gif Prižadėjo ryt su Tautvydu nueiti unsure.gif Sakė, koja geriau, dar skaudena, bet bent jau gali miegoti.
Atsakyti
Na, kaip sakoma, "vakarų fronte nieko naujo". Vilma savame stiliuje doh.gif
Atsakyti
Nauja tai, kad ir antrą koją pradėjo skaudėti sad.gif Pas gydytoją pagaliau nuėjo (nebebuvo kur dingti). Vaistukus paliko tuos pačius ir dar vienus prirašė (jau receptinius) skausmui ir uždegimui malšinti... Tautvydukui siuntimą paėmė. Važiuos tikrintis kažkur po 10 balandžio, kaip supratau...
Atsakyti
Ziuzia, žvilgtel, ar ne apie šitą daiktą kalbėjom? http://www.dormeo.lt...=cat_5246_other
Atsakyti
manai pades?
Atsakyti
Vakar Vilma su Tautvydu turėjo į Vilnių važiuoti. Kažin kaip jiems ten sekėsi? Reikės vėliau paskambinti, dabar kažkaip dar galvoju anksti, gal miega g.gif O pati Vilma pasidžiaugė, kad geriau jaučiasi, tikiuosi, kad taip iš tikrųjų ir yra.
Atsakyti
Recidyvo nerado. Darė daug tyrimų, tai tachikardija tebėra, labai trūksta kalio, kalcio ir magnio. Rekomendavo calcigran ir magne b6.
Atsakyti