Įkraunama...
Įkraunama...

Tautvydukas

Balanda aš ryt pasistengsiu užbėgti.Daug duoti negaliu, bet nors šiek tiek ax.gif Tu tikiuosi dirbsi ryt smile.gif
Atsakyti
Nera, jei dar prieisi prie kompo - atrasau - dirbsiu. Tik nebusiu nuo 12-13.
Iki 4u.gif
Atsakyti
Taigi, susitikau su Vilma, -
perdave dideli aciu uz pinigelius. Sake, bandys vaziuoti i Aleksota Tautvydui dviracio. Parsigabens kad ir autobusu prisitaike.
Visgi, jie turi balkona ( gyvena 3 a. ), ir dvirati laikys jame, kad nepavogtu.
Nera, imetu tau Vilmos mobilu tel. i asmenine. Pasakiau, kad siom dienom paskambinsi. Ji neatsisakytu ir mielai sutiktu dirbti tavo siuloma darba.
Kas dar? Tautvydas porai pamoku eina i mokykla - lietuviu ir matematikos.
Sake, sunku sukoncentruoti demesi, nors matematika labai anksciau patikdavo.
Vilniuje tyrimai vakar atlikti - O.K, neskaitant sirdeles. Geguzes pabaigoje atliks rimtesni tyrima.Ateityje lygtai gali atsirasti galimybe tuos tyrimus darytis Kaune. Is vienos puses - Vilma sako, kad ten prie daktaru priprato, ir jie apie Tautvyda viska zino, is kitos - tenka patirti, kad kai kuriu vaiku jau nebera, kitam ji atsinaujino.
Vilma nervuojasi ir ja labai galima suprasti. Neduok dieve.

Atsakyti
Parama
Verslininkas Liutauras Kucinskas parems daugiavaikia seima. Drabuzeliais mazai naudotais is vokietijos.

Miestas: Kaunas
Kontaktai: Liutauras, 837388061, E-mail:
Paskelbta: 2005 05 02 22:31


Cia is skelbimu pabandykit gal kas iseis .
Atsakyti
Zhiniu nauju negirdet? Ar dviratuko dar nenusipirko? smile.gif Gal Vilma darbeli jau turi? smile.gif
Atsakyti
Tautvydukas su mamyte rytoj ishvazhiuoja i sanatorija Druskininkuose smile.gif Tikiuosi, kad gerai pailses ir sustipres smile.gif
Atsakyti
Labai gerai, kad pasistiprins Druskininkuose.
Jau senokai su jais bendravau, bet turbut Vilma darbelio taip ir neturi. sad.gif
Atsakyti
Ne, dar neturi sad.gif
Atsakyti
jau senai siame forume niekas nieko neraso, bet visgi. Pati nieko nezinau, tik nesenai pradejau dometis blush2.gif Ar apie Tautvyda dabar yra kas zinoma? Ar viskas gerai? Parasykite kas turite kokiu tai ziniu.
Atsakyti
Kol kas kraujo tyrimai geri, tik va svoris stipriai krenta, todėl bandys daryti galvos tomogramą. Dabar ruošiasi į mokyklą-eėis iki ligų sezono. Dabar labai reikia rudeninės striukės.Jo ūgis 150 cm. smile.gif
Atsakyti
Tikiuosi viskas bus gerai.....O kiek Tautvydui metuku? Ar jie Kaune dabar? Gaila labai, bet striukes nelabai galeciau suorganizuoti unsure.gif
Atsakyti
Susitikau Vilma, perdaviau lauktuves. Labai dekojo, sake, kad jai nepatogu is musu imti daiktus, gal kazkam kitam pagalbos reikia ir t.t.
Tautvydas kelia nerima del to, kad grizes po Druskininku sanatorijos ( ten svoris buvo nepakites ) cia Kaune nukrito 6 kg. per savaite. Kraujo tyrimai, sako geri, bet Vilma sieks, kad Tautvydui Vilniuje ( planuoja greitu laiku ten vaziuoti ) padarytu galvos arba viso kuno tyrima. Jie tyre tik ta pacia vieta, kur anksciau buvo zidinys ir nieko neigiamo nepastebejo. Vilmos baime suprantama, nes buvo liudnu pavyzdziu su kitu berniuku.
Tautvydas dabar istiso iki 150, bet gerokai sukudes, sake, netiko net pereitu metu kelnes- per placios.
Paprasiau, kad duotu zinia, ar gero dydzio drabuzius ir kedus Nera parupino. Kita kart reiks vis pasiteirauti, kiek jis paauges.
Uzrodziau Vilmai siulu parduotuve, kur reikalinga pardaveja. Sake, iskart po manes uzeis. Dar uzsiregistravo siuvykloj, kuri iesko pakuotoju. Jai zadejo paskambinti. Ivariau Vilmai minti, kad ir pati turi paskambinti po kokios savaites.
Dar kazkokia organizacija ar fondas iesko patalpu, kur galetu pardavineti ar dalinti drabuzius, reikalui esant, juos pataisyti. Vilma jiems uzrode kazkokias patalpas netoli savo namu. Jos priklauso savivaldybei, sake, ieskos galimybiu issinuomoti. Vilma tikisi ten gauti pardavejos darba.
Tetis siandien atvezamas is kaimo i onkologini ir, tiketina, jam rytoj darys "vyriska" operacija, bet Vilma nieko gero nesitiki, nes liga labai uzleista. Yra dar Vilmos sesuo, dirbanti Ziegzdriuose, kuri kazkiek irgi ji paziures po operacijos, ir dar planuoja vaziuoti i jo ukeli kaime, nes kaimynai ar gimines, kurie galetu pasirupinti ju ukiu irgi senyvi ir nelabai sveiki. Taigi, stai kokia situacija. Sakau, uz visos gimines griekus Dievas Vilma pasirinko atpirkeja....
Dar apie Tautvyda - siandien Vilma uzejo i mokykla ir rado ji pasodinta atskirai, nes nepasedi vietoj, labai aktyvus. Mokytoja sake, kad is paziuros jis pats sveikiausias ( gal aktyviausias, reik suprasti ). Vilmai dar baime, kad gal jam su klausa negerai, nes labai garsiai ziuri TV. Ziurejo ausis, sake, viskas O.K. Manau, rupinasi, kaip ir visos mamos, tik dar labiau , itariau ziuri i kiekviena jo poelgi.
Na, lygtai viska atraportavau 4u.gif

Atsakyti