Aciu, reiks kada ir man susiruosti ten. Niekad nebuvau. O kur Varniu gatveje konkreciau?
QUOTE(Balanda @ 2005 04 19, 12:03)
Aciu, reiks kada ir man susiruosti ten. Niekad nebuvau. O kur Varniu gatveje konkreciau?
Jis yra uz varniu gatves. Preini IKI link Neries ir po desine puse pamatysi .Bet jis ankstyvas turgus 13-14 val jau tuscias.
Aciu, orientuosiuos.
Aš savaitgalį patikrinsiu Aleksoto turgų.Balanda koks maždaug Tautvydo ūgis?
Ugis Na, apie Kaledas buvo virs 140. Kai maciau per Velykas, atrode ugtelejes. Gal koks 150 galetu buti orientacinis dydis?
Turgaus patikrinimas atliktas.Dvirati galima nupirkti 120 lt mazdaug.Tiesa jis ne naujas, bet geriau negu nieko
Sveika, Nera, aciu uz zvalgyba.
Tai ka darom, bandom surinkti panasia sumele? Isties, butu geriausia, kad Tautvydas pats prisitaikytu sau tinkama.
.....As gal 50 galesiu.
Tai ka darom, bandom surinkti panasia sumele? Isties, butu geriausia, kad Tautvydas pats prisitaikytu sau tinkama.
.....As gal 50 galesiu.
QUOTE(Balanda @ 2005 04 25, 09:33)
Sveika, Nera, aciu uz zvalgyba.
.....As gal 50 galesiu.
.....As gal 50 galesiu.
Šį mėnesiuką max 30
Lašeli -
Lašeli, jai sugavau tavo pinigelius
QUOTE(Balanda @ 2005 04 25, 13:50)
Lašeli, jai sugavau tavo pinigelius
Taip gretai??! Geras, o aš dar VB vis keiksnoju už ilgus pervedimus Linkėjimai, ir tegu atsargiai važinėja gatvėmis.slabodkėj tooookių psichų važinėja....