Oj varge, mergaites, kaip ash nenoriu rinkti pinigeliu. Butu daug geriau, jei kas nors galetu padeti kartu nuvazhiuoti su dovanelemis pas Tautvyduko mama... Ir jai butu daug smagiau, kad pamatytu nauju veidu. Ash suprantu, kaip sunku surasti laiko, bet tikrai neturejau tikslo prashyti pinigeliu... Jau tokiu atveju geriau pasiskolinchiau ish kokios drauges ir nesukchiau sau galvos
Kalbant apie kita pagalba (ne apie dovaneles Kaledoms), Tautvyduko mama turi sąskaitą banke. Ja galima rasti Danielos puslapyje arba galiu atsiųsti i az.
Summer, man būtų geriausia trečiadienį po darbo. Bet jei tau būtų patogesnis kitas laikas - aš pabandyčiau prisitaikyti.
Enigma, uz tave ji truputi stambesne, bet gal tiks jei koks laisvesnis apdaras.
Supratau, tada mamos spinta perversiu
Parduotuveje Dominukas (Verkiu g.) pries pora savaiciu maciau, kad pultu valdomoms masinoms 50% nuolaida. Gal pravers?
Labai achiu Begsim zhiureti
O as jau Kaune pasistengsiu ju nenuvilti ir aplankyti
Kaune ir aš galėčiau prisidėti Tik nežinau kur Aga kai ruošiesi važiuoti duok žinoti ir aš ką nors nupirkčiau
Achiu, mamytes Jus tikros shaunuoles Adresa ash suzhinosiu Jie, man rodos, Vilijampoleje gyvena. Ir gali buti, kad dar viena svarbi reikme ishkils, kai jie grish namo... Pasitikslinsiu, kai susitiksim rytoj vakare. Kai ligoniukas po transplantacijos grizhta namo, jam karta i savaite reikia vis atvazhiuoti i onkohematologini skyriu pasitikrinimui. Patariau mamai prashyti, kad sudarytu galimybe tikrintis Kaune (ten irgi neseniai atidarytas toks pat skyrius). Tik neaishku, ar gydytojai sutiks. Jei sutiktu - bedos kaip ir neber. Bet jei ne - mama tures problemu su keliones Kaunas-Vilnius ir atgal organizavimu. Visuomeniniu transportu po transplantacijos vazhineti negalima, o savo transporto nera... Zhodzhiu, mamai kiekviena karta reikes ieshkoti pagalbininko. Jei tokiu atsirastu - butu labai puiku...