As vaziuociau, jeigu kas nors dar prisijungtu, nes turiu siek tiek lauktuviu prikaupusi
As dar tiksliai nezinau, greiciausiai galesiu 5-adieni.
O AGA +ARVIRA savo ispudingos dezes su zaislais ar nezada vezti?
O AGA +ARVIRA savo ispudingos dezes su zaislais ar nezada vezti?
As BUTINAI turiu nuvaziuoti pas ji vakarais galiu,nuo koku 19 val. o kada jus?
As 5-i galiu tik apie 16.30.
Apie 18 tureciau buti namie.
Apie 18 tureciau buti namie.
Siaip ta deze palikau Agai,nes kazkoks sutapimas keistas kai as galiu tada iskyla visokiu kliuciu -tai jis isvaziuoja tikrintis, tai darbas trukdo ...O man dar iki kauno reikia atvaziuot kazkaip,as vakarais nelabai noriu.Kol kas man paciai sveikata suslubavo - buvo akmenliges priepuolis , kol kas prastai jauciuosi Mergaites jums vietoj arciau , gal as galiu tik pinigeliais prisidet ? Skaiciau del siurblio pirkimo, as sutinku duot pinigu .
Arvira, rupinkis savo sveikata, gydykis ir sveik greiciau. O tavo dovanas kaip nors perduosim.
Mamos, Tautvydukas jusu jau labai pasiilgo Kalbejau shiandien su Vilma. Girdzhiu tik, kaip vaikas per visa kambari shaukia: "Paklausk, kada mamos ateis!!! " Nuobodu gi vaikui:) Niekur jie neisheina ir pas juos niekas neateina... Kita savaite vel vazhiuos i Santarishkes. Shi karta jau turetu paguldyti ilgesniam laikui: padaryti tomografija, ishimti kateteri, jei viskas gerai...
Aciu, Ziuzia, uz signala. Bandysim reaguoti. Tik va, su paviesejimu man gali nekas gautis. As rytoj galesiu l.trumpam vakarop uzlekti - kol vyras masinoj palauks.
Labai striuka su laiku. O savaitgali - vel dirbu.
Gal mergickos, kuri gales daugiau laiko Tautvydukui siom dienom skirti?
Labai striuka su laiku. O savaitgali - vel dirbu.
Gal mergickos, kuri gales daugiau laiko Tautvydukui siom dienom skirti?
Jeigu dar kas ilgiau pasiliktu, tai ir as noreciau Kazkaip vienai nelabai drasu
Fukuotuk, galim vaziuoti kartu, susipazinsi, pamatysi, kad be reikalo nerimauji.
Taigi, as pvz. abu kartus viena buvau. Nagi, kokia valandziuke pabutum - nepajausi, kaip besisnekant laikas praeis.
Na?
Taigi, as pvz. abu kartus viena buvau. Nagi, kokia valandziuke pabutum - nepajausi, kaip besisnekant laikas praeis.
Na?
Panos paiimkit ta deze masinu is Agos,nes ji uzimta naujam darbe,tai kada suras laisvo laiko neaisku
O kur Aga ja laiko?