Sveikos, mamytes. Kreipiuosi su tokiu prashymu. Labai norechiau Tautvydeliui Kaledoms padovanoti radijo bangomis valdoma mashinyte (chia jo labai sena svajone). Mamyte niekada neistengs jam jos nupirkti, o ir man vienai tai truputi per brangu... Gal kas nors ish mamychiu noretu prisideti prie dovaneles ir galetume ja nupirkti ir padovanoti kartu? Taip norisi priesh shventes pradzhiuginti berniuka Aishku, jis dzhiaugtusi bet kokia dovanele, bet kai zhinai, ko vaikas trokshta labiausiai....
QUOTE(Ziuzia @ 2004 12 13, 11:05)
Sveikos, mamytes. Kreipiuosi su tokiu prashymu. Labai norechiau Tautvydeliui Kaledoms padovanoti radijo bangomis valdoma mashinyte (chia jo labai sena svajone).
bet reiktu suspeti iki gruodzio 20, nes juos isleis namo.
Mamulia, net ne 20 Jie jau ketvirtadieni ishvazhiuoja Ka tik man skambino mamyte: tyrimai geri, augliukas, atrodo, jau buvo negyvas Tai dabar iki trechiadienio turiu speti padaryti du darbus: mamytes batukus suremontuoti (gal kas galit parekomenduoti gera batu taisykla Vilniuje, kur remonutoja greitai ir gerai : ), bei Kaledines dovaneles jiems nupirkti
O mashinytes (tos, kur pigesnes), mazhdaug nuo 30 iki 55 Lt. Apie tas, kur virsh shimto kainuoja jau net nesapnuojam Vaikas butu laimingas ir nedidute mashinyte gaves Mama man pasakojo, kaip jie su teveliu kazhkada nupirko jam mashinyte su pulteliu, bet per laida valdoma (jos pigesnes), tai Tautvydukas kvailutis nukirpo ta laida zhirklutemis, nes pagalvojo, kad tada ji veiks kaip belaide Nepagalvojo vaikas, kad tada mashinyte visai neveiks
Shiaip butu labai smagu, kad jei kas ish mamychiu noretu prisideti, kad mes kartu nueitume vakare ir nupirktume ta mashiniuka Ir i ligonine galetume nuvezht kartu Jiems tikrai butu labai smagu
O mashinytes (tos, kur pigesnes), mazhdaug nuo 30 iki 55 Lt. Apie tas, kur virsh shimto kainuoja jau net nesapnuojam Vaikas butu laimingas ir nedidute mashinyte gaves Mama man pasakojo, kaip jie su teveliu kazhkada nupirko jam mashinyte su pulteliu, bet per laida valdoma (jos pigesnes), tai Tautvydukas kvailutis nukirpo ta laida zhirklutemis, nes pagalvojo, kad tada ji veiks kaip belaide Nepagalvojo vaikas, kad tada mashinyte visai neveiks
Shiaip butu labai smagu, kad jei kas ish mamychiu noretu prisideti, kad mes kartu nueitume vakare ir nupirktume ta mashiniuka Ir i ligonine galetume nuvezht kartu Jiems tikrai butu labai smagu
O ar mamyte jau turi striuke? lyg Enigma zadejo paziuret, jos ismatavimai tiktu
liudna, kad juos jau israso namo, mamyte taip pergyvena, kad neuztikrins jam salygu, maisto...
Kauniete Aga zadejo ja aplankyti kai jau bus namie, gal ir kitos kaunietes prisijungs
liudna, kad juos jau israso namo, mamyte taip pergyvena, kad neuztikrins jam salygu, maisto...
Kauniete Aga zadejo ja aplankyti kai jau bus namie, gal ir kitos kaunietes prisijungs
Del striukes manau, kad dar neturi Taip, namuose jiems tikrai nebus pyragai Sunku ju salygomis garantuoti reikiama steriluma. Tiksliau, visai neimanoma... Ir labai nerima kelia tai, kad kas savaite reikia vazhineti pasitikrinti. Zhiemos metu tai irgi papildoma rizika. Nesuprantu, juk Kaune irgi atidarytas transplantaciju poskyris. Negi negaletu suorganizuoti, kad kauniechiai pasitikrinti galetu tenai? Nieko gero ish to vazhinejimo...
Mamulia, o ar mano dydis tiks jai, jei taip tai ryt vakare galeciau uzvezti tau...
QUOTE(Ziuzia @ 2004 12 13, 12:38)
Mamulia, net ne 20 Jie jau ketvirtadieni ishvazhiuoja Ka tik man skambino mamyte: tyrimai geri, augliukas, atrodo, jau buvo negyvas Tai dabar iki trechiadienio turiu speti padaryti du darbus: mamytes batukus suremontuoti (gal kas galit parekomenduoti gera batu taisykla Vilniuje, kur remonutoja greitai ir gerai : ), bei Kaledines dovaneles jiems nupirkti
o koks batu dydis?
Po ranka dabar neturiu, negaliu pasizhiureti. Rodos, kad 42. Bet bijau sumeluoti.
PAZIURESIU MANO SESUO NESIOJA 41-42 GAL JI KA TURES JEI NEATIDAVE NIEKAM...
Butu gerai, manau... Tie, kur paemiau taisyti, nauji, bet ish tu pachiu pigiuju... Viena karta perejo gatve - ir nukrito pakulne. O kulniukas tushchiaviduris. Gal sutaisys koks jurgelis-meistrelis. Zhodzhiu, batuku zhieminiu jai tikrai reikia...
i kokia saskaitele pervesti?