QUOTE(ilonux @ 2006 09 09, 20:54)
Manau, kad liepų arbata su medum neturėtų pakenkt
Bent jau aš kai laukiausi ją gėriau...Ir nieko neatsitiko...Ir dar normalius vaistus nuo slogos vartojau - t.y. Imidin ir Otrivin. Man keli gydytojai paaiškino, kad šie vaistai yra vietinio veikimo (veikia tik nosies gleivinę), todėl nepakenks kūdikiui. Pavojingiau toms, kurioms per aukštas spaudimas - šie vaistai lyg ir veikia kraujospūdį. Bet kadangi mano buvo per žemas, tai nebuvo problema. Ir apskritai man viena gydytoja ginekologė sakė, kad mamos kvėpavimas labai svarbus kūdikui - dėl deguonies, todėl geriau su vaistais, bet normaliai giliai per nosį kvėpuot. O visi tie Vibrocil, Pinosol (fu...) ir eukaliptai prieš mano žiaurų kasmetinį sinusitą yra bejėgiai....
mano sinusito irgi neįveikia naturalūs lašiukai
nuraminai mane dėl Otrivino, nes man tik jis ir padeda ir labai pergyvenau
gal čia ne į temą, bet vakar vaistininkė dėl sinusito man patarė dėt ant nosies (ten kur pūliai susirinkę) tarkuotą juodą ridiką įvyniotą i drobę, taip kelis kartus per dieną ir po 3 dienų išlenda visi pūliai ir nereikia jokių operacijų
šiandien jau savaitė kaip gydausi liaudies medicinos priemonėmis...-niekas nepadeda, dar prisidėjo naktinis kosulys
tiesa, nusipirkau atsikosėjimą lengvinančios žolelių arbatos, tai pasirodo nėštumo metu negalima vartot dėl joje esančio saldynmedžio (ar kažko kito
)