Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

QUOTE(Linaute @ 2006 04 20, 19:04)
na as dariausi tyrimus genetikos centre ir buvau pas visokiausius daktarus, pas kuriuos siunte genetikas, bet atsakymo jokio. Visi rezultatai buvo geri. Is genetikos puses irgi viskas tvarkoje, tad isvadoje parase, kad nuo temperaturos, bet ir tai neaisku ar tai tikrai nuo to.
Kitos ir temperaturos turi ir gripuoja, bet pagimdo sveikus lelius.
Todel ir sita nestuma pergyvenu del kiekvieno kosulio verysad.gif
Manau reikes eiti pas psichologa, bo jau visai baigiu is proto iseiti verysad.gif

Natikrai labai skaudu, kai tiek nešioji po širdele ir še tau naujiena kokia verysad.gif O kokį apsigimimą rado po abrazijos? Ar nesakė tau?
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2006 04 20, 20:19)
Natikrai labai skaudu, kai tiek nešioji po širdele ir še tau naujiena kokia  verysad.gif  O kokį apsigimimą rado po abrazijos? Ar nesakė tau?

Na aisku as viska zinau ir koks apsigimimas ir viska.
Sprando sryty buvo rastas cistinis darinys, kuris buvo toks didelis, kad nebuvo per ji issivyste plautukai, virskinimo organu tik uzuomazgos. Vienu zodziu baisu. Sirdute plake, bet tik mano palaikoma, tad negaliu. Iki siol sirdis dauzosi, kai prisimeni viska. Nors jau praejo metai laiko ir daugiau - viskas kaip siandien, todel ir bijau del kiekvieno s....., kad nebutu taip pat.
Dar echoskopu neziurejo, bet kai buvau pas ginekologe buvo tik 6ta savaite, tad sako - nieko ir nepamatytu. Tad kita savaite gale jau ziures.
Aisku, vazinesiu ir darysiuos tyrimus genetikos centre, kad vel viskas neuzsidelstu.
Skaudu, kai viska prisimeni verysad.gif
Tai ri sitas nestumas pusiau dziaugsmas, pusiau liudesys, nes nuolat visko bijai, kai tuo tarpu kitos plysauja, kai pastoja. Dziaugiasi ziauriai.
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 04 21, 07:13)
Na aisku as viska zinau ir koks apsigimimas ir viska.
Sprando sryty buvo rastas cistinis darinys, kuris buvo toks didelis, kad nebuvo per ji issivyste plautukai, virskinimo organu tik uzuomazgos. Vienu zodziu baisu. Sirdute plake, bet tik mano palaikoma, tad negaliu. Iki siol sirdis dauzosi, kai prisimeni viska. Nors jau praejo metai laiko ir daugiau - viskas kaip siandien, todel ir bijau del kiekvieno s....., kad nebutu taip pat.
Dar echoskopu neziurejo, bet kai buvau pas ginekologe buvo tik 6ta savaite, tad sako - nieko ir nepamatytu. Tad kita savaite gale jau ziures.
Aisku, vazinesiu ir darysiuos tyrimus genetikos centre, kad vel viskas neuzsidelstu.
Skaudu, kai viska prisimeni verysad.gif
Tai ri sitas nestumas pusiau dziaugsmas, pusiau liudesys, nes nuolat visko bijai, kai tuo tarpu kitos plysauja, kai pastoja. Dziaugiasi ziauriai.
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

verysad.gif verysad.gif Jetau, kaip baisu verysad.gif O dėl ko taip nutiko neišsiaiškinai? Jo, dabar baimė yra, kai taip nutikę yra verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2006 04 21, 07:18)
verysad.gif  verysad.gif  Jetau, kaip baisu  verysad.gif  O dėl ko taip nutiko neišsiaiškinai? Jo, dabar baimė yra, kai taip nutikę yra  verysad.gif  verysad.gif

Na as pradzioje pbuvau rasius, kad tyriausi visur kur tik imanoma po to. Pas genetikus, apvazinejau visokiausisu daktarus ir visur tyrimu rezultatai buvo geri. Genetikos centre dare chomosomu tyrima - jis irgi geras. Na vienu zodziu.
Apytiksle isvada - temperatura nestumo pradzioje arba atsitiktimumas chromosomu susitikimo metu.
Ai, vienu zodziu.
Baisu.
tad gali isivaizduoti, kaip laukiu sio maziuko verysad.gif
Atsakyti
Linaute, uzjauciu tave labai. Bet mergaites, negasdinkit kitu ir taip jautriu mamu, geriau pasidalinkit patirtimi kaip ir kuom persalimus gydot - juk tema apie tai. Norejau paskaityti apie sinusita, gal kuriai buvo, bet dar visko neperskaiciau. Sloga jau trecia savaite, kosulys... doh.gif Geriau pagal daktares nurodyma ir antibijotikus, lyg padejo, bet vel matyt persalau, kad viskas nuo pradziu kartojasi. Sinupreta dabar geriu, o del kosulio nezinau kaip ji sumazinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukas @ 2006 04 23, 18:34)
Linaute, uzjauciu tave labai. Bet mergaites, negasdinkit kitu ir taip jautriu mamu, geriau pasidalinkit patirtimi kaip ir kuom persalimus gydot - juk tema apie tai. Norejau paskaityti apie sinusita, gal kuriai buvo, bet dar visko neperskaiciau. Sloga jau trecia savaite, kosulys...  doh.gif Geriau pagal daktares nurodyma ir antibijotikus, lyg padejo, bet vel matyt persalau, kad viskas nuo pradziu kartojasi. Sinupreta dabar geriu, o del kosulio nezinau kaip ji sumazinti. g.gif

Kai sirgau sinusitu, dar nebūdama nestuke.gif naudojau homeopatinius vaistus Euphorbium compositum yra purškiamas į nosį ir geriamas lašiukais. Padėjo tiesa buvo tik jo pradžia. Rezultatas pasijaučia ne iš karto o palaipsniui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 24 balandžio 2006 - 17:24
Padekite prasau man. Esu 14 sav. necia, baisiai pradejo skaudeti viena diena gerkle, namie turejau Neo-angin. Paziurejau indikacijas, ten nebuvo parasyta, kad negalima vartoti nesciom ir tris tabletes per diena suciulpiau. Dabar paskaiciusi jusu komentaru baisiai issigandau. Ar nepakenks mano vaisiui?????? Ar baisiai baisus tas Neo-angin?
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2006 05 09, 23:27)
Padekite prasau man. Esu 14 sav. necia, baisiai pradejo skaudeti viena diena gerkle, namie turejau Neo-angin. Paziurejau indikacijas, ten nebuvo parasyta, kad negalima vartoti nesciom ir tris tabletes per diena suciulpiau. Dabar paskaiciusi jusu komentaru baisiai issigandau. Ar nepakenks mano vaisiui?????? Ar baisiai baisus tas Neo-angin?

Ištiesų tai šimta procentų garantuot, kad saugu negaliu, bet man kai buvo kažkur 26 savaitės, as čiulpiau ir šeimos gydytojai pasisakiau, tai ji leido, nesakė, kad negalima.
Dabar va vel gerklė doh.gif , net sutino.Antibiotikus geriu ir guodžiuosi, kad mažius jau išsivystęs, tai gal stipriai jau nepakenksiu.
Saugok save mirksiukas.gif . Aš kažkaip atmestinai į viską žiūrėjau, kol liga visai susuko, net kalbeti skauda verysad.gif .
Atsakyti
As ir pasiguosiu, nes paskaicius supratau, kad mes nieko negalim padaryt tik gulet ir gert arbatas.
Man irgi sausas nesibaigiantis kosulys ir sloga prasidejo. Temperatura kaip megsta sakyt gydytojai- nesciuju 37, bet galva sunki ir siaip kvepuot sunku darosi.
Buvau pas seimos gydytoja, tai grieztai be kalbu- biuletenis. Sako kaip as tave isgydysiu jei tu nebusi lovoj? Ir vienintelis vaistas vitaminas C+ daug arbatos gerti. Ciobreliai, liepziedziai, ramuneles. 1,5litro per diena...Ir viskas. Ir zinoma tiketis, kad nebus blogiau...
Istvermes visoms sergancioms!
Atsakyti
QUOTE(ilape @ 2006 08 29, 22:20)
As ir pasiguosiu, nes paskaicius supratau, kad mes nieko negalim padaryt tik gulet ir gert arbatas.
Man irgi sausas nesibaigiantis kosulys ir sloga prasidejo. Temperatura kaip megsta sakyt gydytojai- nesciuju 37, bet galva sunki ir siaip kvepuot sunku darosi.
Buvau pas seimos gydytoja, tai grieztai be kalbu- biuletenis. Sako kaip as tave isgydysiu jei tu nebusi lovoj? Ir vienintelis vaistas vitaminas C+ daug arbatos gerti. Ciobreliai, liepziedziai, ramuneles. 1,5litro per diena...Ir viskas. Ir zinoma tiketis, kad nebus blogiau...
Istvermes visoms sergancioms!

g.gif keista...kai aš laukiausi ir buvau peršalus, tai daktarė sakė, jokiu būdu negert Vitamino C, nes gali gimt alergiškas vaikutis. Matyt, kiek daktarų, tiek nuomonių
Atsakyti
ir mane tos bėdos užpuolė verysad.gif temperatūra tai įprasta 37,3 (nors dar nebūdama nėščia prie tokios temperatūros jau mirdavau)
gerklės skausmas ir nereeeali sloga. Pirmą dieną tai dar kaulus laužė ir galvą skaudėjo tai išgėriaau paracetamolio (nežinau ar labai baisiai padariau, bet praėjo).
Taigi, gerklę išsigydžiau vieną vakarą druskos tirpalu skalaudama, tai ryte jau nebeskaudėjo.
O slogą gydausi ilgai ir nuobodžiai, naktimis negaliu miegot nes per nosį neprakvepuoju, ir burna išsausėja. Vaistinėj dave Vibrocil nosies lašus, atkemša labai greitai bet tik 15-ai minučiu verysad.gif Pinosol išvis fui, nieko nepadeda ir nemalonus toks aliejukas. Dariau inhaliacijas, dėjau karštos druskos maišelius niekas nepadeda. Tai va ir neiškentus vieną kartą purkštelėjau Otrivin Menthol ir jau keturias valandas kvepuoju thumbup.gif šiaiip lapely parašyta,, kad galiu jį naudot tik gydytojui leidus, na bet neiškenčiau, net veidas ištinęs nuo sinusito doh.gif o dar daaaaug visokių žolelių arbatų ir tikiuosi, kad jei ne rytoj tai poryt tikrai pasveiksiu
Atsakyti
Man gydytoja siandien patare gydytis:nuo gerkles - Tantum Verde purskalas, nuo slogos - juros vanduo (yra pirkti), o siaip savijautai pagerinti Sinupret zirniukai. Dar sake gerti daug imbiero arbatos su medumi. Siandien ir pradesiu gydytis smile.gif Tikiuosi pades thumbup.gif
Atsakyti