Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

Kiek zinau, gydytojai itardami ausies uzdegima, nieko nelaukdami skiria antibiotikus - cia ne juokai. Kuo greiciau kreipkis i gydytojus ir aiskinkis ! Sekmes !
Atsakyti
As vis dar kovoju su kosuliu...vakar vel buvau vaistinej...nusipirkau juros vandeni nuo slogos STERIMAR..krutinei ir nugarai tepti krema VICK VapoRub...aisku arbateles su medum..pienas...
Anuos vakarus dejau degtines kompresa ant krutines ....ech..atsibodo jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manaska: 05 kovo 2006 - 12:03
QUOTE(ypata @ 2006 03 01, 11:35)
Kiek zinau, gydytojai itardami ausies uzdegima, nieko nelaukdami skiria antibiotikus - cia ne juokai. Kuo greiciau kreipkis i gydytojus ir aiskinkis ! Sekmes !

Ačiū, už patarimą 4u.gif Ištiesų kreipiausi į gydytojus, išrašė vaistukų nuo ausies uždegimo ir slogos ir dabar jau po truputį sveikstu mirksiukas.gif Džiaugiuosi, kad pavyko(tikiuosi neatkrisiu) išvengti antibijotikų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2006 03 05, 10:01)
As vis dar kovoju su kosuliu...vakar vel buvau  vaistinej...nusipirkau juros vandeni nuo slogos STERIMAR..krutinei ir nugarai tepti krema VICK VapoRub...aisku arbateles su medum..pienas...
Anuos vakarus dejau degtines kompresa ant krutines ....ech..atsibodo jau doh.gif

Siaip tai pienas kosint nera labai gerai - jis tirstina karkalus ir sunkina atsikosejima...
Papildyta:
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 03 05, 16:41)
niu va as persalau verysad.gif ,sloga ir gerkle skauda temp dar nera ,tad vartoju nuo slogos vaikams skirta juros vandeni PHYSIOMER(neseniai vaikas sirgo),gal dar bandysiu liepziedziu biski su medum pagerti.

Na as cia kabinuosi prie kiekvieno pasisakymo (esu siek tiek "prie medicinos gulejusi" smile.gif), bet liepziedziu nesciosioms nereiketu gerti, nes negerai kaip ir viskas, kas kelia t-ra (siuo atveju skatina prakaitavima ir tuo paciu smarkiai sukaisti)...
Atsakyti
Jei kamuoja kosulys yra toks dr.Taiso tepalas su eukalipto ir pusu ekstraktu - labai tinka garu inhaliacijoms. Istirpdai sauksteli karstame vandenyje ir kvepuoji garais. Veiklios medziagos nuseda ant gleivines sieneliu, padengia tarsi plevele ir labai gerai ramina ir gydo. labai veiksmingas. Kainuoja apie desimt litu.
dar galima itrinti kakla ir aprist silta skarele - nes turi sildomaji poveiki.
Atsakyti
Klausykit mergytės, ar galima purkštis Bioparox ir Hexaspray? Mums dar tik 5 savaitėlės, bet jokie skalavimai su druska ar pan nepadeda. O gerklėje tonzilės padidėjusios, spurgai iššokę.. Gali net supūliuoti. Nieko ryti negaliu normaliai. temperatūra kol kas laikosi 37,5 . Bijau pakenkti savo mažuliui, juk dabar pačios lememiausios savaitėlės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2006 04 17, 09:49)
Klausykit mergytės, ar galima purkštis Bioparox ir Hexaspray? Mums dar tik 5 savaitėlės, bet jokie skalavimai su druska ar pan nepadeda. O gerklėje tonzilės padidėjusios, spurgai iššokę.. Gali net supūliuoti. Nieko ryti negaliu normaliai. temperatūra kol kas laikosi 37,5 . Bijau pakenkti savo mažuliui, juk dabar pačios lememiausios savaitėlės  verysad.gif

Sveikute,

man irgi teko vartoti Bioparox ta2iau mano nestumas buvo didesnis, nemanau kad pakenks juks ir paciame aprasyme nurodyta kad nescioms ir maitinancioms galima vartoti. Be to geriau jau dabar gydytis negu uzleisti ir vartoti antibiotikus. rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek žinau pirmajame neštumo trimestre, t.y. kol nėra pilnai susiformavusi placenta jokių medikamentų vartoti nepatartina, net vitaminų schmoll.gif . Tik folinę rūgštį ax.gif .
Belieka liaudiškos priemonės doh.gif . Pabandyk gerti karšta pieną su medum ir sviestu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, aš šio nėštumo metu sugebėjau peršalti jau net keturis kartus, nors man dar tik 18 sav., ant lūpų triskart herpesas iškilo. kažkAS BAISAUS, nors atrodo saugaus ir skersvėjų ir t.t, tikrai labai rimtai žiūriu į tai, bet kuo labaiu saugaus, tuo dažniau peršalu. Pirmą kartą sirgau kai tik tik pastojau, po to kokią 7-8 sav, ir labai pergyvenu, kad kas mano leliukui nebūtų nutikę nuo tokio dažno sirgimo. Bet kažkaip tikiu, kad viskas bus OK, juk nei viena iš mūsų nepersišaldo specialiai, o save graužt dėl to kad sergi-beprasmiška. Žinoma baisu, tik reikia stengtis, kad nedaeitų iki aukštos temperatūros ar antibiotikų vartojimo. Visais kartais gydžiausi arbatėlėm, spiritiniais kompresais ant gerklės, nosin purškiau jūros vandenuką. Nors šiaip tai jau mane ir tie peršalimai ir tie liaudiški gydymosi metodai užkniso negyvai, kaip sakoma. tai va kažkur mano imunitetas ir atsparumas iškeliavo toli toli, toks vaizdas kad nesiruošia grįžt. Ant lūpos tik tik nugijo pūslės, vakar vėl iškilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agotele @ 2006 04 20, 13:45)
sveikos nestukes,

as nestuke jau 5 sav. bet va kazkur persalau gerkle, tai kuo toliau tuo labiau ima deginti ir persteti, tai nezinau kaip ja nuraminti,slogos dar nera, bet turiu silpnus bronchus, vaistineje klausiau ka rekomenduotu, bet vaistininke patare pasikonsultuoti tu gydytoja... jau turejau 1 nestuma kuris baigesi nestumo nesivystymu, tai labai bijau del sito leliaus... verysad.gif patarkit ka daryti, ar verta panikuoti... labai aciu

Na pas mane panasi situacija buvo.
Man dabar jau 7ta savaite, bet mazdaug 5toje irgi buvau persalusi.
O ir turejau nestuma su apsigimimu, tad irgi baime nereali. Buvo uzdelsta iki 19 savaites ir pastebejo trukumus, tad dariausi abrazija. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 04 20, 14:35)
Na pas mane panasi situacija buvo.
Man dabar jau 7ta savaite, bet mazdaug 5toje irgi buvau persalusi.
O ir turejau nestuma su apsigimimu, tad irgi baime nereali. Buvo uzdelsta iki 19 savaites ir pastebejo trukumus, tad dariausi abrazija. unsure.gif  verysad.gif

Jei nepaslaptis ir jei gali pasakyti, kas per apsigimimas buvo? Ir tas apsigimimas nuo peršalimo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2006 04 20, 18:28)
Jei nepaslaptis ir jei gali pasakyti, kas per apsigimimas buvo? Ir tas apsigimimas nuo peršalimo?  unsure.gif

na as dariausi tyrimus genetikos centre ir buvau pas visokiausius daktarus, pas kuriuos siunte genetikas, bet atsakymo jokio. Visi rezultatai buvo geri. Is genetikos puses irgi viskas tvarkoje, tad isvadoje parase, kad nuo temperaturos, bet ir tai neaisku ar tai tikrai nuo to.
Kitos ir temperaturos turi ir gripuoja, bet pagimdo sveikus lelius.
Todel ir sita nestuma pergyvenu del kiekvieno kosulio verysad.gif
Manau reikes eiti pas psichologa, bo jau visai baigiu is proto iseiti verysad.gif
Atsakyti