Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

QUOTE(LUUU @ 2006 01 04, 15:39)
o kaip merginos ibuprofenas, ar jis kenkia? as va penkias dienas nuo slogos su galvos skausmu kovoju, paracetamolis jau neveikia, nes visas tas dienas po dvi tabletes isgerdavau ir dabar nepadeda. tai isgeriau siandien puse tabletes ibuprofeno, man 28 sav. nestumo. dabar truputi grauziuosiu, kad nebuciau ko prisidariusi.

znokit, man labai nuo galvos skausmo padeda saltas ir slapias ranksluostis ant kaktos. mane siaip migreniniai skausmai kamuodavo ik nestumo. o po to, kazkaip labai retai (ptfu ptfu ptfu), tai jau kai vaistukais negali piktnaudziauti, tai isbandziau si naturalu metoda. ir super thumbup.gif skausmas praeina po valandos ramaus pagulejimo ir tv padebsojimo thumbup.gif thumbup.gif

o mes irgi sukarsciavome. ech. tai prirase Biosparoxa. o i nosyte lasinu homeopatinius Euphorbium Compositum. niu tai i trecia dienyte jau geriau darosi. pagaliau. bigsmile.gif o siaip inhaliatorius tikrai superinis dalykas!!! mes irgi eukalipto lasinam ir kvepuojam thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes! ir mus kankina kosulys. tai gydytoja israse Biospamox, toks purskalas i gerkle, kaip inhaliatorius. ir dar garinames. tikiuosi, kad viskas greit sustivarkys ax.gif
Atsakyti
Nuo slogos ir peršalimo:

1. karštą vonelę su garstyčiom kojoms [apie15min].
sausai nusišluostyti, vilnones kojines ir į lovą.

2.gert daug skysčių, t.p.vištos lieso sultinio.
mėsos ir riebalai-tabu[nosis sutins].

3.į kojines[prieš miegą] įberti garstyčių miltukų,
užsimauti ir pabūti 1.5-2 val.Nuplauti kojas šiltu
vandeniu, užsidėjus vilnones pavaikščioti apie 10min
ir gulti.
4.1 arb.š.medaus + 1 išspaustą česnako sk.+1/4citrinos sulčių + 1stiklinę stipraus mėtų nuoviro[šilto].
skalauti gerklę ir nuryti 3 k.dienoj.

5.Smulkiai supjaustyti svogūno galvą ir pašildyti
ant sausos keptuvės [kol išsiskirs sulčių], sudėti į
indelį, užpilti aliejum ir palikti šaldytuve per
naktį. Iš ryto nukošti, pašildyti ir lašinti į nosį po 6-8 lašus kas 2-3val.

6. 1/3 indelio nuo majonezo išspaustų česnakų užpilti aliejum. Naudoti po 4-5 dienų [vatos tamponai
pusvalandžiui į nosį]. P.s.uždarytas, šaldytuve išbus pusę metų.

7.į drobinį maišelį įpilti stambios druskos ir pašildyti ant sausos keptuvės. Šildyti tarpuakį [virš nosies].

8. 3-4 šaukštai sodos į 2 l.verdančio vandens, užsigobti galvą rankšluosčiu ir stengtis kvėpuoti garais pro nosį. Jokiu skersvejų!

9.įtraukti pro nosį šilto stipraus druskos tirpalo kelis kartus per diena

10.Šv.burokėlių sulčių [nevirtų] į kiekvieną šnervę po 5-6 lašus 3-4 k./dieną.

11.1 dalis morkų sulčių + 1 d.aliejaus + keli lašai išspaustų česnakų. Lašinti į nosį 3-4 *d.

12.Ant peilio galo sodos ištirpinti 0.5 v.šaukšto stiprios šiltos arbatos. lašinti.

13.Apelsino žievelę susukti vamzdeliu [vidine puse į išorę] ir įkišus į nosį laikyti 15-20 min.

14. 1 arb.š.medaus ištirpinti 1 arb.s.aliejaus+1 arb.š. išspausto alijošiaus.lašinti.

15. 1stiklinę pieno pašildyti su 1 arb.š.šalavijo, atvėsinti, dar pašildyt,i nukošti. Gerti karštą prieš miegą.

i sveikatą smile.gif
Papildyta:
va, dar :

Priemonė nuo kosulio

2 šaukštai sviesto
2 tryniai
1 arbatinis šaukštelis miltų
2 šaukšteliai medaus

Viską sumaišyti ir po 1 arbatinį šaukštelį sučiulpti kelis kartus per dieną.

Atsakyti
Sveikos, siandien nuejau i vaistine, kadandi pradejau sloguoti, skauda gerkle ir vaistininke pasiule i nosi purskala "Mar plus", o nuo gerkles skausmo hemeopatinius vaistus "Coryzalia". Ar kuri vartojote tokius vaistus, kokia nuomone apie vaistus. Aciu, ir stenkites nesirgti - o tai bereikalingi pergyvenimai. Beje, man 24 sav.
Atsakyti
Į nosį drąsiai gali lašinti Vibrocil, jis tinka net kūdikiams
Dėl peršalimų profilaktikos ir peršalimo metu galima kasdien nestuke.gif ir maitinančioms naudoti homeopatinį preparatą ENGYSTOL, net genetikė patarė.
Aš asmenišaki jį vartoju kasdien nuo rugsėjo ir virusinės infekcijos puola gerokai mažiau.
Atrodo kad homeopatiniai preparatai nestuke.gif tinka, tik nežinau ar visi
Atsakyti
Labas
man irgi uzejo kosulys,sloga.pradzioj nieko vaistuku negeriau,nes netycia pasidariau testa ir netycia jis teigiamas biggrin.gif
siandien buvau pas seimos gyd,tai israse vibrocil nuo slogos ir i gerkle purskalo tokio pat,bioparox ar koks ten.ir tonsilotren tableteliu.viskas tipo galima.nu namie patupesiu ir pasveiksiu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri vartojat Aflubiną (homeopatiniai lašai gripui ir peršalimo ligoms gydyti, profilaktikai), gyd sakė kad juos vartojant greičiau pasveiksti, bet lapelyje parašyta: "nėra jokių duomenų apie galimą pavojų, kurį Aflubin keltų nėštumo ar žindymo laikotarpiu. tačiau vaistą nėštumo ir žind laikotarpiu galima gerti tik tada kai gyd atidžiai įvertina jo keliamą pavojų". Visvien jį vartojant šiokia tokia rizika yra. tai net nžn ar čia pradėt man jį gert, juolab kad jau ir liga į pabaigą eina
Atsakyti
O apie Vibrocil stai ka radau
Vartojimas nėštumo ir maitinimo krūtimi metu. Dėl galimo sisteminio kraujagysles sutraukiančio poveikio vartoti Vibrocil nėštumo ir žindymo laikotarpiu nerekomenduojama. Tad bukit atsargios.
Atsakyti
Na šiuo metu taip pat turiu tokią bėdą gripą. Tai geriu hemeopatinius Influcid nuo peršalimo ir nuo gerklės Tera Flu čiulpiamas tabletes.
Daug arbatų tiek liepžiedžių tiek čiobrelių.
Na o šiaip tai labai pergyvenu del to kad liko tik dvi savaites iki mažiaus atėjimo į šį pasaulį tai neiškentus pradėjau gydytis su Apap kad greičiau pasveikčiau ir kad netektų į gimdymo namus vykti su temperatūra. Skambinau gydytojai tai sakė kad paracetamolį tokiame neštume jau galiu gerti bet bandyti pasveikti su hemeopatiniais, bet ......... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(city @ 2006 02 21, 18:53)
Tai geriu hemeopatinius Influcid nuo peršalimo ir nuo gerklės Tera Flu čiulpiamas tabletes.
Daug arbatų tiek liepžiedžių tiek čiobrelių.

Šiaip jau TheraFlu yra miltukai nuo peršalimo - sudėtiniai, su "arkliškomis" dozėmis ir nėščioms tikrai nepatartinais komponentais, bet turbūt ne taip pavadinimą nuskaitei smile.gif
O dėl čiobrelių dideliais kiekiais jau rašyta prie "Vaistažolių" temos : nestuke.gif irgi turėtų negerti kibirais, kad neišprovokuotų priešlaikinio gimdymo...
Atsakyti
user posted image

Sveikos mamytes ir nestukes,iki siol buvau pasyvus dalyvis ,tiesiog pasiskaitinedavau jusu plepaliukus... ax.gif bet kas liecia vaistukus smile.gif pamaniau juk tai mano sritis ,galiu pasakot iki pazaliavimo biggrin.gif Tai va mergaites voveraites biggrin.gif persalus mums nestuke.gif tinka:
1.Tabletes: Influcid(persalimas),Cinabsin(sloga),Tonzilotren(gerkle),Coryzalia(persalimas ir sloga),Gelomirtol(jei labai puola sinusitine sloga),Paracetamolis (tik nuo antro ketvircio,ne anksciau!!!!! ir tai jei tikrai reikia),Anginheel(gerkles uzdegimui),Engystol(priesuzdegiminis ir temperaturai musti)
2.Lasiukai i nosyte :Euforbium homeopatinis purskaliukas,Pinosol augaliniai lasai,Humerio aerozolis(juros vanduo nosiuko praplovimui),Dabar atsirades ir naujas Physiomer(nosiuko plovimams,t.p. juros vanduo)
3.Gerkles skausmui ciulpiamos tabletes : Efisol(ne augalines kilmes),Bioparox(purskaliukas rimtesniam uzdegimui,vartojamas po 4 ipurskimus 4 kart dienoje)
4.tepaliukais Resorban arba Eucabal,arba DR Theis eukalipto balzamu issitrinti padus ir krutine jei kosejate,nuo kosulio labai gerai padeda sirupelis Eucabal,zinoma jo sudety yra ciobrelio,bet...jis veiks blogai jei isgersit visa buteliuka is karto biggrin.gif .
5. Laaaaaabai gera ir mums tinkanti arbatele gripherba ir gripolis -2,pagardinkit medum kas galit ir gerkit 6-8 karts per diena.
Tai va kaip su tuo persalimu,nesirkit bukit sveikos biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit ką patarti? Man dabar 6 su trupučiu savaitės ir labai pradėjo skaudėti ausį..Gal žinot kaip nekenksmingai gydytis 4u.gif Skausmas nėra pastovus, tik prilietus ar paspaudus, bet jaučiu, kad nuo peršalimo, nes ir gerklė tokia jautroka g.gif
Atsakyti