Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

Sveikutes,
gal kuri nors galetu rekomenduoti bendrosios praktikos gydytoja, pas kuri butu galima apsilankyti privaciai arba kaip pvz. Centro poliklinikoj sumokejus uz paslaugas? Mano daktare atostogauja, o pas bet ka nestumo metu nesinori eiti... O kad ir kaip butu keista, jokio forumo apie bendrosios praktikos gydytojus Supermamose neradau sad.gif
Atsakyti
Mano dazna problema gerkles skausmas, tai nu jo ciulpiu Islandijos kerpenos pastiles. jei bega nosis ciulpiu homeopatini Cinabsin bei lasinuosi Vibrocil. Na o neseniai liga buvo visai stioriai sugriebus, tai gydytoja prirase Bioparox purskala, Antiseptina ir Stodal sirupuka nuo kosulio.
Atsakyti
as jau 3 ia diena vaikstau su begancia nosimi. gydytoja sake, kad jei stipriai temperatura neuzkyla-sloga kudideliui nera labai jau blogai. liepe ciulpti homeopatines Influcid tabletes, daug arbatos. bet nelabai man jie padejo. tada isgeriau Sinupret 1 tablete-irgi raso, kad homeopatinis-super. jau daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
Mane persalimai nestuke.gif metu jau uzkniso doh.gif Nors ir kaip saugausi, grudinuosi, apranga taikau, vis tiek su abiem nestuke.gif : tai sloga, tai sinusitas, tai slapimo pusles uzdegimas, o dar blogiau, kad pastarasis paskui pereina i gimda. Bet pirmakart po gimdymo visi persalimai ir baigesi, daugiau tokiu cirku nebebuvo. Tikiuosi, kad tai laikini nemalonumai ax.gif
Atsakyti
Prieš porą savaičių buvau poas ginekologę, klausė ar neskauda gerklės, tądien neskaudėjo blink.gif o kitą dieną atsirado angina ir dar pūlinė verysad.gif negana to, kad pykino ir nuolat vėmiau, laikėsi t-ra ir lb skaudėjo gerklę.
Skalavau obuolių actu, čiulpiau islandinės kerpenos pastiles, nuo kurių sukildavo šleikštulys, purškiau tantumverde, bet niekas nepadėjo. Naktim beveik nemiegodavau, baisiausiai kosėdavau ir nuo gerklės liga kabinosi ant plaučių verysad.gif nuėjau pas gydytoją, ši prirašė amoxiciklino grupės antibiotikų, nes kitaip būtų buvę tik blogiau. Dabar jaučiuosi geriau, pasibuvau dar prei jūros, tai manu pagelbėjo ir druskingo vandens inhaliacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L.U. @ 2009 08 05, 16:23)
Dabar jaučiuosi geriau, pasibuvau dar prei jūros, tai manu pagelbėjo ir druskingo vandens inhaliacijos thumbup.gif

Saunu, L.U., kad jautiesi geriau thumbup.gif
Man tai perpute ausi ir dantis skauda toj pusej, pas gydytoja tik po poros dienu eisiu, tai geriu liepuku arbata su medum, tikiuosi pades.. g.gif
Atsakyti
man tik 5 savaites, o jau antra diena skauda gerkle ir sloga prikibo.... Geriu daug skysciu, skalauju gerkle druska ir labai bijau, kad kas negero neprikibtu.... Kaip manot, ar reikia man kreiptis i gydytoja, temperaturos tai neturiu.
Mano ginekologe atostogauja as pirmai apziurai pas ja eisiu tii kita savaite. Zodziu, gyvenu nezinioje.
Atsakyti
Mane taip pat uzpuolus tokia baisi sloga, kad isprotet baigiu. Lor pasake kad nestumo sloga ir galima tik su Sterimar skalauti. Nieko man jis neveikia. 3 savaites dar pakenciama buvo sloga, aisku uzgulus nosis, bet nors diena budavo geriau. Na vakar tai kad uzejo, ir varva ir uzgulta ir purskiu pastoviai. Geriau Claritine, Sinupreta, lasinau pinasol, Nasaleze, bet niekas negelbeja doh.gif Galvoju gal cia ne tik alergine, bet ir persalimo, tai gal bandyti vibrocil? ar dar kokiu galima nestumo metu, man 23 sav?
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2009 08 18, 08:20)
man tik 5 savaites, o jau antra diena skauda gerkle ir sloga prikibo.... Geriu daug skysciu, skalauju gerkle druska ir labai bijau, kad kas negero neprikibtu.... Kaip manot, ar reikia man kreiptis i gydytoja, temperaturos tai neturiu.
Mano ginekologe atostogauja as pirmai apziurai pas ja eisiu tii kita savaite. Zodziu, gyvenu nezinioje.

nesijaudink 4u.gif nieko negero neturėtų prikibt 4u.gif Man buvo labai panašiai irgi nuo pat neštumo pradžios pradėjo gerklę skaudėt, sloga, bet temperatūros nebuvo. Pas gdytoją nulėkiau, tai liepė liaudiškom priemonėm gydytis, nors buvau viską išbandžius ir niekas nepadėjo. Sloga aišku praėjo per septynias dienas, o gerklė niekaip schmoll.gif kadangi neštumas mažas, jokių vaistų neleido rimtesnių gerti, liepė tantum verde skaluat, bet ir šie negelbėjo, vis tą gerklę skaudėjo. siuntė pas LOr, nustatė lėtinį faringitą, kuris sakė net gali būti dėl padidėjusio skrandžio rūgštingumo unsure.gif tai vieninteliai vaistai, kurie gelbėjo mane nuo gerklės skausmo nėštumo metu buvo hexaspray. bet ir juos leido purkšti nuo dvyliktos neštumo savaitės.
Bet viskas gerai baigėsi, gimė sveika mergytė. Nors buvau skaičiusi ir gydytojai sakė, kad įtakos vaikeliui tikrai neturės, na bet vis tiek prisižliumbiau bile kiek doh.gif taip kad būsimos mamytės nesijaudinkit per daug 4u.gif
Atsakyti
As tai amzina bronchitininke.Net vasara uzpuola kas du menesius tai tikrai.Guledavau ir sanatorijose ir t.t. bet vistiek atsirasdavo man jis lyg niekur nieko.O dabar kai laukiuosi net baisu koseju kaip koks vyras.ir visiskai neatsikoseju sloga ir baisi bega.Mama dabar sako tu galvoji kas tavo vaikuciui bus po to..Bet ka as galiu padaryti..Jau i depresija pulsiu tuoj..lasinuosi ir lasiukus i nosi ir ciulpiu viska bet kosulio tai tikrai neapmazins be tableciu ...O ju gerti ir negalima..Nezinau net ka daryti..Jau pykstu ir ant mamos biggrin.gif nes cia atvaziavau jos aplankyti o mociute tokia stamboka vos pareina is kur langus visur atidaro skersvejis ..Kur as tau nesirgsiu..Jau turbut reiks pradeti gerti tableteles..nieko cia nebus.. schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2009 09 17, 08:19)
As tai amzina bronchitininke.Net vasara uzpuola kas du menesius tai tikrai.Guledavau ir sanatorijose ir t.t. bet vistiek atsirasdavo man jis lyg niekur nieko.O dabar kai laukiuosi net baisu koseju kaip koks vyras.ir visiskai neatsikoseju sloga ir baisi bega.Mama dabar sako tu galvoji kas tavo vaikuciui bus po to..Bet ka as galiu padaryti..Jau i depresija pulsiu tuoj..lasinuosi ir lasiukus i nosi ir ciulpiu viska bet kosulio tai tikrai neapmazins be tableciu ...O ju gerti ir negalima..Nezinau net ka daryti..Jau pykstu ir ant mamos biggrin.gif nes cia atvaziavau jos aplankyti o mociute tokia stamboka vos pareina is kur langus visur atidaro skersvejis ..Kur as tau nesirgsiu..Jau turbut reiks pradeti gerti tableteles..nieko cia nebus.. schmoll.gif  verysad.gif

O tu pabandyk vakarais, pries miega, painhaliuoti karsta bulve. Pavirk kelias bulves, tada virs to puodo,su bulvem viduj, apsigaubk ranksluosciu ir kokias 10-15 min pakvepuok. Aisku, nekvepuok virs ka tik nukaisto puodo, kad nenusisutintum. Tada silta pizama ir i lova. nepatingek sita procedura pakartoti kokias 3-4 dienas ir manau, kad viska iskosesi ir sveika busi. man visada padeda sitos inhaliacijos.
o ir as persalus dabar-kazkoks virusiukas. tai ir galva, ir nosis tarsi sinusitine. tai skalauju gerkle su druska, arbata litrais maukiu ir lovoj guliu.
ir man pikta, kad kuo labiau saugais, tuo labiau puola visokie... doh.gif
Atsakyti
Oi kaip aš jus suprantu mamukai 4u.gif man abu nėštumus buvo visko doh.gif antrojo metu užpuolė baisulinė sloga, buvo tik 7 savaitės, turėjau ir temperatūros doh.gif prisigalvojau visko doh.gif paskui ir pūslė, gale nėštumo gripas, gėriau antibiotikus unsure.gif su pirmąja ir panašiai buvo doh.gif aišku, labai mes jaudinamės dėl savo mažylių wub.gif
gydykitės liaudiškom priemonėm, kai jau visai blogai griebkitės vaistukų, mažai kuri išvaikšto visą nėštumą be ligelių ax.gif lašinau aš į nosytę ir vibrocil nestuke.gif pradžioj, o ką daryt, jei kitaip neprakvėpuoji doh.gif
turiu dvi pupytes, kol kas sveikos, tikiuosi tokios ir būsim ax.gif
sveikatytės jums visoms ir tik gerų minčių wub.gif 4u.gif

Atsakyti