Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

QUOTE(asta29 @ 2009 04 28, 09:25)
Ačiū labai už palaikymą aciuks.gif
Jau neatlaikė nervai, buvau pas daktarėlį savo nulėkusi. Gal ir kvailokai atrodžiau, bet gavau žodžiu informacijos, kuriai leidau save įtikinti  lotuliukas.gif Tai dabar jau gerokai ramiau jaučiuosi, nes jau stogas važiavo.
Laikikyties ir Jūs  4u.gif

tai papasakok ir cia ta informacija, kad ir kitoms maziau stogas vaziuotu biggrin.gif
Atsakyti
Nėra čia daug ir ką pasakoti smile.gif.

Mano atveju temperatūra laikėsi kažkur pusę paros, paskui nukrito, o antrą kartą išsisukau be karščiavimo tik kaulus laužė ir gerklę skaudėjo, tai vaistų išskyrus namines priemones gerti neteko. Tai gydytojas pasakė, kad tai buvo pernelyg trumpas reiškinys, ir mano nėštumas jo net nepajuto, todėl ir nervintis nėra ko. Tik liepė išsigulėti kaip reikalas ir tiek. Gal ir ne visa teisybė jo žodžiuose buvo, bet noriu tikėti tuo, kad jo nuomonė yra kvalifikuota ir patikima lotuliukas.gif čia save taip raminu ir stengiuosi nebesukti sau galvos. Bet palengvėjo be proto.
Atsakyti
Labukas visoms,. As ir va sergu per savo nestuma jau 2 karta. irgi vyras parsinese ligu maisa. Nu zodziu nosis uzgule, perejop i sinusita,kaip ir cia rasiusioms mergaitems. lasinuosi vibrocil,bet skauda man nosies ertme gerkles srityje. unsure.gif Tai jauciu reikes gerti sinupret,kad praeitu greiciau. doh.gif O del gerkles, jos tai neskauda tik pakosciu, sakot eukaliptu pakvepuot, bandysiu ir as. Nes mano daktare irgi dabar serga o pas kita nenoriu eiti,gydisuos pati kaip reikia nescioms ir tikiuosi greitai prasirgsiu. nestuke.gif To linkiu ir visoms kitoms, ir aciu uz patarimus ir uz jusu patirty. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveika, vat man irgi ta pati beda jau antra karta per nestumo pusmeti, pirma karta geriau antibus, o uzkrete MB; dabar vel tas pats sloga kaip sinusito ir ne kaip jauciuosi, nzn ka daryt blink.gif sakes
Atsakyti
Oi as ir nezinau, ka man daryt. Jau gal 2 savaites tokia baise sloga turiu, kad net nezinau, o ir gimdyt jau uz poros savaiteliu. Jei ta sloga nepraeis tai apsisnarglevus gimdyt turesiu unsure.gif . Svarbiausia, kad jokie vaistai nepadeda druska, svoguna, lasiukus, garais ir viska isbandziau ir vistiek snarglys iki keliu unsure.gif Gal kam yra taip buve? Nes as jau pradedu galvot, kad cia nepersalimas man, o gal kokia elergija g.gif Zinau kad tokia sloga buna nestumo metu, bet tikrai nepaciam gale nestuke.gif .
Atsakyti
[quote=langolf,2009 04 29, 20:36]
Oi as ir nezinau, ka man daryt. Jau gal 2 savaites tokia baise sloga turiu, kad net nezinau, o ir gimdyt jau uz poros savaiteliu. Jei ta sloga nepraeis tai apsisnarglevus gimdyt turesiu unsure.gif . Svarbiausia, kad jokie vaistai nepadeda druska, svoguna, lasiukus, garais ir viska isbandziau ir vistiek snarglys iki keliu unsure.gif Gal kam yra taip buve?

mano irgi organizmas buvo nusilpęs, bet taip ir praėjo tos slogos..
Gydytoja siūlė druskos vandenį purkšti.
Dabar, kai klausiau terapeutes, sake, kad nėščioms galima gerti Gelomyrtol - jis nuo sinusito ir bronchito.
Atsakyti
O tas gelomytrol su receptu ar be jo parsiduoda? Man manieji vaistai nepadeda nuo slogos, nakty net per burna kvepuoju,kaip neina per nosi prakvepuoti,nezinau jau ir ka daryt... Plius nuo vakar geriu sinupreta. doh.gif tos slogos tikras kosmaras.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera24crazy @ 2009 04 30, 10:38)
O tas gelomytrol su receptu ar be jo parsiduoda? Man manieji vaistai nepadeda nuo slogos, nakty net per burna kvepuoju,kaip neina per nosi prakvepuoti,nezinau jau ir ka daryt... Plius nuo vakar geriu sinupreta.  doh.gif  tos slogos tikras kosmaras.... unsure.gif

as jau seniai ji vartoju, jis man jau matyt susigyveno su organizmu kad neveikia visai schmoll.gif jis yra dvieju rusiu Gelomirtol ir Gelomirtol Forte, pirmaisi skiek tiek silpnesnis ir tinka vaikams o antrasis suaugusiems; ji parduoda bet kurioje Lietuvos vaistineje - pabandyk nes ten pagrindas zolinis Mirta, gal pades, laikykis ir sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(langolf @ 2009 04 29, 21:36)
Oi as ir nezinau, ka man daryt. Jau gal 2 savaites tokia baise sloga turiu, kad net nezinau, o ir gimdyt jau uz poros savaiteliu. Jei ta sloga nepraeis tai apsisnarglevus gimdyt turesiu unsure.gif . Svarbiausia, kad jokie vaistai nepadeda  druska, svoguna, lasiukus, garais ir viska isbandziau ir vistiek snarglys iki keliu unsure.gif Gal kam yra taip buve? Nes as jau pradedu galvot, kad cia nepersalimas man, o gal kokia elergija g.gif Zinau kad tokia sloga buna nestumo metu,  bet tikrai nepaciam gale  nestuke.gif .

tas glomertol... padeda tik pradineje stadijoje (tuolab jis pereina i piena tikrai, del placentos nezinau), tavo slogai manau sis vaistas neveiks.
sinupret lasiukai (yra tableciu, bet lasiukai susildo burnos ertme, isigeria ten kur reikia, homeopatiniai), vibrocilio lasai (vaikiskas, labai efektyvus), arba prasyk LORo recepto pagaminti sudetinius lasus i nosi su gentamicinu. bus vietiskai tik nosi veiks ir aplinkinius audinius, organizmas daug negaus tu vaistu, ir greitai pades nuo infekcijos. pries gimdyma galima ir antibiotiku (amoxiciklina) pavartoti. dabar svarbu tau pasveikti iki proceso, per placenta amoxi nepraeina, jo molekule perdidele mirksiukas.gif dabar vaikui nepaneksi vaistais, o infekcija igimta gali "padovanoti" gydykis 4u.gif
Atsakyti
na uzsirasiau gelomitrol. Kai vyras pareis is darbo nusiusiu,kad nupirktu. Nes man tai ziauri sloga, nakty neprakvepuoju, diena ausy uzgula ir lasinu vibrolcil, nepadeda,tik kai sislasinu isvalo nosi,o po valandos ji vel uzsikemsa, o dar i darba reikia. Net nezinau kas pas mane,sinusitas ar sunkios formos sloga. unsure.gif
o daktare manoji taip pat serga ir niekaip nenuseinu,pas svetima,nes nesinoris..... schmoll.gif Tikiuosi,tokias ankstyvam nestume,man vaistai nepakekns.... 2.gif
Atsakyti
pats persalimas ilgai traukesi, taciau sloga iki siol islikusi, nors sirgau dar ziema. manau sloga perejo i ta nesciuju sloga, kuris turetu baigtis pagimdzius.
Atsakyti
O man keistas vienas dalykas apie kurį net info neradau. Pastojus pirmą kartą kokius 3 mėn žiauriai šalta buvo, temperatūra pastoviai iki 37,5 kildavo. Na, tai dar normalu. Bet tas šaltis doh.gif Duše vos ne po verdančiu vandeniu reikia stovėti, kad nors kiek sušiltum. Miegojau su 2 kaldrom ir vis tiek drebėjau. net oda skaudėjo nuo šalčio.
Keista, kad į nėštumo galą buvo taip karšta, kad žiemą atsisegus vaikščiojau ir kitus šiurpinau smile.gif
Dabar antras nestuke.gif , ir vėl tas pats. Šaltis taip krėtė, kad gyvent nesinori, nebent vonioj kokioj. Čia kaip ir ne peršalimas, bet kas? g.gif Požymiai visi kaip peršalimo, bet tikiu, kad kokį 4-a mėn irgi baigsis.
Atsakyti