Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

QUOTE(varlius2007 @ 2009 04 17, 21:52)
as pries kelias savaites persirgau kazkokiu virusu, tai visdar yra islikes sausas kosulys ir niekaip nepraeina, tai man gydytoja kaip tik liepe inhaliuoti eukaliptu, bet as kazkaip niekad nesu to dariusi tai net nezinau koki ta eukalipta pirktis ir kaip ten ka tiksliai daryt blush2.gif

Vaistinėje yra pirkti eukalipto lapų, prie visų vaistažolių. Sumeti į puodą, lendi po rankšluosčiu ir kvėpuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
o nieko tokio, jei as slogos negydau? snarpslioju ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2009 04 17, 21:58)
Vaistinėje yra pirkti eukalipto lapų, prie visų vaistažolių. Sumeti į puodą, lendi po rankšluosčiu ir kvėpuoji  mirksiukas.gif

aciu uz patarima, reikes pakviepuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 04 19, 10:52)
aciu uz patarima, reikes pakviepuoti smile.gif

Man tikrai padėjo 4u.gif
Atsakyti
Pasigavau baisia sloga, gerkle skauda ir dar ausys perpustos... Siandien jau temperatura pakilo, kol kas nedidele 37,1, bet vis tiek nesamu, kad nepakenktu ir daugiau nekiltu... verysad.gif
Nezinau kaip gydytis, pas gydytoja nebuvau... geriu tik zoleliu arbatas, ir nosi skalauju juros vandeniu...
Gal dar kokiu metodu zinot?
Atsakyti
As irgi pries kelias dienas pasigavau sloga ir gerkle skaudeti pradejo. Sloga staigiai persiverte i sinusita ir dar koset pradejau doh.gif Na issigandau, kad kosulys peraugs i kai ka rimtesni, tad puoliau gerti vaistazoliu arbateles su medumi, taip pat vis pakramtydavau imbiero saknies gabaliukus ismirkytus citrinos sultyse, tad kosulys beveik ir praejo. o nuo sinusito tai sinupret geriu, jis taip pat ir sloga greiciau panaikina mirksiukas.gif Tad dar neissisveikau, bet jauciuosi zymiai geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2009 04 20, 15:57)
Pasigavau baisia sloga, gerkle skauda ir dar ausys perpustos... Siandien jau temperatura pakilo, kol kas nedidele 37,1, bet vis tiek nesamu, kad nepakenktu ir daugiau nekiltu...  verysad.gif
Nezinau kaip gydytis, pas gydytoja nebuvau... geriu tik zoleliu arbatas, ir nosi skalauju juros vandeniu...
Gal dar kokiu metodu zinot?

g.gif stebek savo busena, rysk skara, kepure ant ausu, degtines kompresai aplink ausi nakciai, bet geriau gyd pasirodyti, nes jeigu ten kas rimta, tai geriau normalus gydymas.

apskritai, geriau gerai issigyditi vaiskai greitai (kad ir antibais), negu nesigydyti visai, nes virusas neko gero, maziau deguones maziukas gauna ir t.t. nepulkite i krastutinumus as bendrai visom SM skaitytojoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 21 balandžio 2009 - 13:27
As kai buvau pasigavusi sloga,lasinausi Pinosol lasiukus ir nuo sinusito geriau Sinupret.Sie abu vaistai yra augaliniu pagrindu.O nuo temperaturos galima gerti Paracetamoli 500mg i diena.Nuo gerkles as dejausi degtines kompresus ir pastoviai laikiau siltai kakla.Dar arbatos su citrina ir imbieru nepamirskit gerti.
Man visa tai padejo,o ka daugiau galima net nezinau.
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
Siandien jauciuosi jau geriau (tfu.. tfu... tfu...) gerkle maziau skauda, ausis jau praejo - padejo kamparo aliejus, ir jau galiu atsikoseti, nes anksciau kosulys labai sausas buvo
Tikiuosi sukiekviena diena bus tik geriau 4u.gif
Galdar sinupreto pagersiu, kad greiciau sloga praeitu
Atsakyti
Na kažkoks košmaras,

su pirma dukra nei karto nesirgau, o dabar... Prieš mėnesį angina sukylo, tai temperatūra buvo 39, gėriau arbatas visokias, tai po paros nukrito, nervinausi nenormaliai, nes nėštumas tik 7 savaitės buvo. Ir dabar praėjus mėnesiui mažoji susirgo ir aš vėl pasigavau gripą ar peršalima, nežinau, sėdžių darbe ir jaučiu, kad temperatūra kyla. Gal kuri esat apsišvietusi labiau, kokios pasekmės visų šitų nesąmonių gali būti ir ką daryti, nes gyd. mukia ir normaliai nesišneka. Tai prisigalvoju visokių baisumų.
Atsakyti
QUOTE(asta29 @ 2009 04 22, 13:34)
Na kažkoks košmaras,

su pirma dukra nei karto nesirgau, o dabar... Prieš mėnesį angina sukylo, tai temperatūra buvo 39, gėriau arbatas visokias, tai po paros nukrito, nervinausi nenormaliai, nes nėštumas tik 7 savaitės buvo. Ir dabar praėjus mėnesiui mažoji susirgo ir aš vėl pasigavau gripą ar peršalima, nežinau, sėdžių darbe ir jaučiu, kad temperatūra kyla. Gal kuri esat apsišvietusi labiau, kokios pasekmės visų šitų nesąmonių gali būti ir ką daryti, nes gyd. mukia ir normaliai nesišneka. Tai prisigalvoju visokių baisumų.

nesiparink is esmes gydytoja turejo tau padaryt CRB tyrima kraujo kur matytu kas yra; o del pasekmiu gi nieko nebus, paskirs vaistus ir tiek blink.gif
as jau antra karta pr savo nestuma vel pasigavau kazkoki virusa nuo vyro tas is darbo vis parnnesa o dar 102 dienos iki gimdymo like schmoll.gif nusisauk kokia savijauta verysad.gif zinok blogiau nebuna,,,laikykis
Atsakyti
Ačiū labai už palaikymą aciuks.gif
Jau neatlaikė nervai, buvau pas daktarėlį savo nulėkusi. Gal ir kvailokai atrodžiau, bet gavau žodžiu informacijos, kuriai leidau save įtikinti lotuliukas.gif Tai dabar jau gerokai ramiau jaučiuosi, nes jau stogas važiavo.
Laikikyties ir Jūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta29: 28 balandžio 2009 - 09:26