Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

Aciu mergaites... thumbup.gif O as pergyvenau... Savaite be reikalo biliotenyje sedejau... blink.gif
Joooo... Ta klinika "superine"... Jau anksciau sudvejojau del jos...

O as galiu pasiimpti nesciosios kortele ir eiti i kita klinika?
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 02 26, 20:39)
Aciu mergaites... thumbup.gif O as pergyvenau... Savaite be reikalo biliotenyje sedejau...  blink.gif
Joooo... Ta klinika "superine"... Jau anksciau sudvejojau del jos...

O as galiu pasiimpti nesciosios kortele ir eiti i kita klinika?

O kokioje tu klinikoje? Kortelės tau negali duoti... Tai dokumentas...
Atsakyti
Kortele tau persius i ta kita klinika kur prisiregistruosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OtilijaK @ 2009 02 26, 21:29)

Klaipedoje Brozynu seimos klinika...

QUOTE(Inga_ba666 @ 2009 02 26, 21:31)
Kortele tau persius i ta kita klinika kur prisiregistruosi  4u.gif

Kazin kiek laiko sius?
Atsakyti
QUOTE(OtilijaK @ 2009 02 26, 21:29)

Korteles negali atiduoti, bet privalo atsviesti visus tyrimus. Taip kad nuvaziuok, paprasyk, kad atsviestu, ir eik kur sirdis geidzia smile.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės. patingėjau visą temą skaityti. tai trumpai pasidalinsiu savo patirtimi. sloga ir faringitai, laringitai mano nulatiniai palydovai. kai laukiausi dukros, buvo siaubingas ryklės uždegimas, bet kažkaip išsiverčiau be antib. gyd. patarė gerti pieną su negazuotu borjomi mineraliniu vandeniu (imti lygiom dalim , pvz. stiklinė pieno ir stiklinė borjomi, arba atitinkamai po pusę stiklinės, viską užvirinti ir dar karštą po truputį gerti). padėjo šitas birzgalas labai, o nuo temperatūros gėriau paracetamolį.
dabar gi visai neseniai buvo gripas pradėjęs kabintis ir sloga kankino, tai gėriau SINUPRET lašiukus ir plaudavau tris kartus su HUMERIU, nuo temperatūros - PARACETAMOLIS, dar VITAMINAS C ir daug daug žalios arbatos su imbieru ir citrina (dar ir nuo pykinimo labai gerai suveikė imbieras, po mėnesio šleikštulio staiga viskas dingo). nu dar česnako ripkes valgiau ir kambary buvo pilna jo pripjaustyta, dar nuolatinis vėdinimas, drėkinimas ir t.t. žodžiu, gripo išvengiau. laikykitės visos, nesirkit
Atsakyti
QUOTE(putlute @ 2009 02 27, 19:52)
sveikos, mergaitės. patingėjau visą temą skaityti. tai trumpai pasidalinsiu savo patirtimi. sloga ir faringitai, laringitai  mano nulatiniai palydovai. kai laukiausi dukros, buvo siaubingas ryklės uždegimas, bet kažkaip išsiverčiau be antib. gyd. patarė gerti pieną su negazuotu borjomi mineraliniu vandeniu (imti lygiom dalim , pvz. stiklinė pieno ir stiklinė borjomi, arba atitinkamai po pusę stiklinės, viską užvirinti ir dar karštą po truputį gerti). padėjo šitas birzgalas labai, o nuo temperatūros gėriau paracetamolį.
dabar gi visai neseniai buvo gripas pradėjęs kabintis ir sloga kankino, tai gėriau SINUPRET lašiukus ir plaudavau tris kartus su HUMERIU, nuo temperatūros - PARACETAMOLIS, dar VITAMINAS C ir daug daug žalios arbatos su imbieru ir citrina (dar ir nuo pykinimo labai gerai suveikė imbieras, po mėnesio šleikštulio staiga viskas dingo). nu dar česnako ripkes valgiau ir kambary buvo pilna jo pripjaustyta, dar nuolatinis vėdinimas, drėkinimas ir t.t. žodžiu, gripo išvengiau. laikykitės visos, nesirkit

aciu putlute uz informacija, tikrai del mineralinio ir pieno pirma karta girdziu 4u.gif kas del imbiero tikrai liuks padeda pas mane saldytuve du stiklainiukai padaryti stovi tai as vis i arbatele pilu:) oi kiap gerai kad ryt pavasaris gal pasitrauks nuo mus visi persalimai o jie laabaii letai traukiasi ax.gif
Atsakyti
Visa musu seimyna apsirgo ir as verysad.gif geriu OSCILLOCOCCINUM ii juoda arbata su daug citrinos.Norejau mamyciu paklausti ar galima man gerti Gripolis arbata, ar ji nepakenks leliukui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2009 03 06, 11:07)
Visa musu seimyna apsirgo ir as  verysad.gif geriu OSCILLOCOCCINUM ii juoda arbata su daug citrinos.Norejau mamyciu paklausti ar galima man gerti Gripolis arbata, ar ji nepakenks leliukui?  blush2.gif

as geriau gripolis 1. Vaistininke leido biggrin.gif
Nusipirk yra lasiukai heomopatiniai nuo gripo ir persalimo, man labai padejo. Ir gali live imuniteta stiprinanciu vitaminu nusipirkt smile.gif
Atsakyti
Mane ir buvo gripas apipuolęs,bet viskas ačiū Dievui apsėjau su arbatėlėmis su medumi karsta.gif karsta.gif Dabar labiau saugausi,kad neperšalčiau,nes pūlinė angina aplanko kiekvieną pavasarį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 03 06, 10:28)
as geriau gripolis 1. Vaistininke leido biggrin.gif
Nusipirk yra lasiukai heomopatiniai nuo gripo ir persalimo, man labai padejo. Ir gali live imuniteta stiprinanciu vitaminu nusipirkt smile.gif

aciu uz patarimus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2009 03 06, 15:47)
aciu uz patarimus  aciuks.gif

arbateliu gerk kiek tik gali kibirais ypac liepuku jei karsciuoji o gripolis tinka as kai blogai jauciausi geraiu Coldrex'a, plius dar cesnakelio smulkiai su duonyte ant medaus jeigu neesi alergiska.
Atsakyti