merginos, kaip gydyt slogą siaubas kažkoks česnako negaliu pernešt
QUOTE(*divvva* @ 2009 02 21, 09:15)
merginos, kaip gydyt slogą siaubas kažkoks česnako negaliu pernešt
perskiatyk visa temele ir skalauk su Humer ar vandenuku su druska plauki, turetu palengveti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 21, 09:29)
perskiatyk visa temele ir skalauk su Humer ar vandenuku su druska plauki, turetu palengveti
ačiū
QUOTE(Giedrai @ 2009 02 20, 10:15)
Resorbanu gali aplink nosi patepti, tai bus lengviau kvepuoti. Krutine tepti tai gal dar nera reikalo, jeigu nekosti. Bet siaip nesciosioms galima. O gerkle tai butinai druska skalauk. Tikrai padeda.
Aciukas uz atsakyma isties kvepavimas pagereja pasitepus, o nuo gerklytes tai dar pieno kaitinto su cesnaku isgeriau, man baisiai neskanu, bet jau siuo metu tai kad ir sss suvalgyciau, kad tik leliukui nepakenkciau
QUOTE(Inga_ba666 @ 2009 02 22, 11:04)
O mergaites kiek isbudavote bilioteni su persalimais?
del persalimo gali buti berods iki 2 sav. bet jeigu nori ilgiau, reikia paprasyti kad parasytu tau "komplikacija" bronchita ir toliau sedi. jeigu is ginekologines puses, tai ten ilgai gali buti, dar i ligonine galima atsigulti, tai visai iki dekreto i darba galima neiti. bet reikia gerai sutarti su gine. mano kai komplikuota buvo, tai be problemu. teko visas atostogas isnaudoti.
As lyg ir buvau persalusi. Palikusi temperatura, silpnumas, bet ekoseju ir slogos nera...nuejau pas daktara israse vaistuku, gydaus gydaus, bet...savijauta kaip ir gera, bet temperatura nekrenta...laikosi virs 37 ir nieko neina padaryti. Man jau baisu darosi. Ryt bus savaite kaip su temperatura, o mano nestumas 10 sav.
Ka manot?
Ka manot?
QUOTE(Cucumi @ 2009 02 26, 12:49)
As lyg ir buvau persalusi. Palikusi temperatura, silpnumas, bet ekoseju ir slogos nera...nuejau pas daktara israse vaistuku, gydaus gydaus, bet...savijauta kaip ir gera, bet temperatura nekrenta...laikosi virs 37 ir nieko neina padaryti. Man jau baisu darosi. Ryt bus savaite kaip su temperatura, o mano nestumas 10 sav.
Ka manot?
Ka manot?
nestukems temperatura virs 37 yra normalu. nesijaudink
o kodel mano seimos daktare to nezino?
QUOTE(Cucumi @ 2009 02 26, 12:10)
o kodel mano seimos daktare to nezino?
Tikrai normalu nėštukei temperatūra, man pradžioje ir buvo o kodėl nežino gydytoja tai neaišku jei neblogai jauties, negerk jokių vaistukų ir tiek, o temp praeis savaime