QUOTE(virdzexx @ 2009 02 20, 12:37)
na o mano atveju, virusas lyg ir apmazejes buvo, bet va, mano vyras susirgo
, tai as irgi pradejau koseti ir vel ima gerkle skaudeti, bijau rimtesniu pasekmiu
georgiana na kiek gi galima sirgti
susiimk ir pasveik
eik i lauka pasivaiksciok gryname ore, vedink namus daug daug, skysciu daug gerk ir negulek
geriau apsirenk siltai siltai ir bent puse val pasivaisciok kur grynas oras
pirmiausiai aciu virdzexx uz palaikymus
as cia vienintele likau vis dar serganti:(siandien kaip tik buvau poliklinikoj tai sakiau gulsiu kryzium bet neiseisiu kol neras kas yra, pirma ko skaiua tai prasysiu kad duotu siuntima del mikoplazmu tyrimo, nes kaip esu rasisui mazasis mano yra prasiges neseniai, bet kai nuvaziavau tai viskas gavosi atvirksciai
taigi pirma paklause plaucius ir rado siek tiek karkalu, tai gine pasvarste kad mane reikia guldyti i skyriu ir i vena leisti penicilina, blin galvoju sakes apsizliumbti buvau gatava o dar savaitgalis, na berysio; as dar jos klustelejau apie antibiotikus kam ir kiek galima; taigi nesciosioms paprastai skiriama penicilinu grupe nes kitas grupes negalima naudoti, o kadangi pas mane nestumas 16 sav. ir 4 d. nera didelis tai jokiu budu negalima daryti plauciu nuotraukos; tai va po to ji nuejo psitarti su gydytoja kuri klause mane ir dar susilaike nuo guldymo, liepe pasidaryti krauja CRB ir matys link kur viskas krypsta; o del mikolpazmos tai sake paprastai mikolpazma kai yra tai nesigirdi plauciuose karkalu ir kosulys kamuoja sausas, o pas mane jis porduktyvus ir as atsikosciu, tuomet ji man liepe toliau gerti Gelomirtol Forte, ir mukaltino, as dar pertusino N nusipirkau ir zinoma daug arbatu, isskyrus RAUDONELI, ir liepe pasirodyti treciadieni; o del lauko aciu labai uz malonius plaaikymus tikrai:) i lauka iseinu tiksliau i kiemaapeinu kokius 5 ratus aplink nama ir vel namuciu trauke ko tai silna, bet gine sake kad mums ligos labaiu limpa ir ilgiau gydymas trunka, nes pvz., mes susirgom po to kai mazis apsirgo bet vyras jau geriau jauciasi o as vat kosciu ir neisivlo man kosulys, vadinasi tikrai iseitu taip kad mums ziema ligos ilgiau tesis, ech greiciau tas pavasaris ateitu, vis lengviau butu ir saulyte siltesne ir smagiau butu, taigis prirasiau visko