Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

QUOTE(organizatore @ 2009 02 19, 11:09)
siuo metu namie yra apsirgusiu gripu,t ai bijau uzsikresti, jeigu ka - gersiu oscilo...  rolleyes.gif

psitikslinki geriau pas gydytoja kas bebutu na jeigu ka..nes jei virusas tai antibiotikai jo neveikia kaip kad man:( geriau bet nepraeina teks plaucius sviestis:( gal tada pasakys nes kosciu jau 2 savaites:( ir gripo pozymiai kiek kitokie
Atsakyti
bet nesciom neleidziama sviesti plauciu...
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2009 02 19, 13:29)
bet nesciom neleidziama sviesti plauciu...

vakar kaip tik perskaiciau zurnale kad galima, tik zinoma ne daznai
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 19, 14:41)
vakar kaip tik perskaiciau zurnale kad galima, tik zinoma ne daznai

as irgi skaiciau, kad galima, bet mano ginekologas sake, kad tik krastutiniu atveju, net po antibiotiku.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2009 02 19, 16:29)
as irgi skaiciau, kad galima, bet mano ginekologas sake, kad tik krastutiniu atveju, net po antibiotiku.

tai va ir nezinau ka daryti nes tyrimai rodo infekcija geriau Ospamox'a savaite laiko tai na pagerejo tik eigoje kad krutines taip nedrasko kaip anksciau, bet kosulys niekaip nepraeina, o apie paskaiciau kad jis yra produktyvus, atsikosciu, bet jis istisa diena mane kamuoja, buna 1 ar 2 val. pertrauka ir po kiek laiko vel; tad jau nezinau ko griebris speju antibiotikai netiko, nes jie juk turejo padeti kad sveikata pageretu, taciau poveikio nulis, tai ir svarstau kas ir kaip nes musu vietos poliklinikoj nezinau ar kazka ispeciu o tikiuosi gal is nuotraukos pamatys ar bronchitas stiprus ar paluciu uzdegimas:( jau nezinau ka galvoti siandien visa diena parinuosi verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
O as siandien astikeliau pikta kaip karas ant savo sesers bash.gif uzkrete mane kazkokiu persalimo virusu, nes gerkle dabar jau maudzia ir sloga prasidejo verysad.gif turiu tokio tepaliuko Resorban kazin gerai jei juo pasitepliosiu???
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 19, 16:53)
tai va ir nezinau ka daryti nes tyrimai rodo infekcija geriau Ospamox'a savaite laiko tai na pagerejo tik eigoje kad krutines taip nedrasko kaip anksciau, bet kosulys niekaip nepraeina, o apie paskaiciau kad jis yra produktyvus, atsikosciu, bet jis istisa diena mane kamuoja, buna 1 ar 2 val. pertrauka ir po kiek laiko vel; tad jau nezinau ko griebris speju antibiotikai netiko, nes jie juk turejo padeti kad sveikata pageretu, taciau poveikio nulis, tai ir svarstau kas ir kaip nes musu vietos poliklinikoj nezinau ar kazka ispeciu o tikiuosi gal is nuotraukos pamatys ar bronchitas stiprus ar paluciu uzdegimas:( jau nezinau ka galvoti siandien visa diena parinuosi verysad.gif  verysad.gif

Vargse sad.gif O chlamidiju mikoplazmu tyrimo tau nedare? Nes mano daktare sake, kad toks varginantis kosulys buna prie chlamidiju mikoplazmu.
Papildyta:
QUOTE(tesa20 @ 2009 02 20, 10:55)
O as siandien astikeliau pikta kaip karas ant savo sesers  bash.gif  uzkrete mane kazkokiu persalimo virusu, nes gerkle dabar jau maudzia ir sloga prasidejo  verysad.gif  turiu tokio tepaliuko Resorban kazin gerai jei juo pasitepliosiu???

Resorbanu gali aplink nosi patepti, tai bus lengviau kvepuoti. Krutine tepti tai gal dar nera reikalo, jeigu nekosti. Bet siaip nesciosioms galima. O gerkle tai butinai druska skalauk. Tikrai padeda.
Atsakyti
O gyslocio arbata galima nesciom? neradau,kad butu parasyta,kad negalima. man ji padejo kosint...
Atsakyti
na o mano atveju, virusas lyg ir apmazejes buvo, bet va, mano vyras susirgo schmoll.gif , tai as irgi pradejau koseti ir vel ima gerkle skaudeti, bijau rimtesniu pasekmiu verysad.gif
georgiana na kiek gi galima sirgti bigsmile.gif susiimk ir pasveik mirksiukas.gif 4u.gif
eik i lauka pasivaiksciok gryname ore, vedink namus daug daug, skysciu daug gerk ir negulek mirksiukas.gif tongue.gif geriau apsirenk siltai siltai ir bent puse val pasivaisciok kur grynas oras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 02 20, 12:37)
na o mano atveju, virusas lyg ir apmazejes buvo, bet va, mano vyras susirgo schmoll.gif , tai as irgi pradejau koseti ir vel ima gerkle skaudeti, bijau rimtesniu pasekmiu  verysad.gif
georgiana  na kiek gi galima sirgti  bigsmile.gif  susiimk ir pasveik  mirksiukas.gif  4u.gif
eik i lauka pasivaiksciok gryname ore, vedink namus daug daug, skysciu daug gerk ir negulek  mirksiukas.gif  tongue.gif  geriau apsirenk siltai siltai ir bent puse val pasivaisciok kur grynas oras  thumbup.gif

pirmiausiai aciu virdzexx uz palaikymus 4u.gif as cia vienintele likau vis dar serganti:(siandien kaip tik buvau poliklinikoj tai sakiau gulsiu kryzium bet neiseisiu kol neras kas yra, pirma ko skaiua tai prasysiu kad duotu siuntima del mikoplazmu tyrimo, nes kaip esu rasisui mazasis mano yra prasiges neseniai, bet kai nuvaziavau tai viskas gavosi atvirksciai doh.gif taigi pirma paklause plaucius ir rado siek tiek karkalu, tai gine pasvarste kad mane reikia guldyti i skyriu ir i vena leisti penicilina, blin galvoju sakes apsizliumbti buvau gatava o dar savaitgalis, na berysio; as dar jos klustelejau apie antibiotikus kam ir kiek galima; taigi nesciosioms paprastai skiriama penicilinu grupe nes kitas grupes negalima naudoti, o kadangi pas mane nestumas 16 sav. ir 4 d. nera didelis tai jokiu budu negalima daryti plauciu nuotraukos; tai va po to ji nuejo psitarti su gydytoja kuri klause mane ir dar susilaike nuo guldymo, liepe pasidaryti krauja CRB ir matys link kur viskas krypsta; o del mikolpazmos tai sake paprastai mikolpazma kai yra tai nesigirdi plauciuose karkalu ir kosulys kamuoja sausas, o pas mane jis porduktyvus ir as atsikosciu, tuomet ji man liepe toliau gerti Gelomirtol Forte, ir mukaltino, as dar pertusino N nusipirkau ir zinoma daug arbatu, isskyrus RAUDONELI, ir liepe pasirodyti treciadieni; o del lauko aciu labai uz malonius plaaikymus tikrai:) i lauka iseinu tiksliau i kiemaapeinu kokius 5 ratus aplink nama ir vel namuciu trauke ko tai silna, bet gine sake kad mums ligos labaiu limpa ir ilgiau gydymas trunka, nes pvz., mes susirgom po to kai mazis apsirgo bet vyras jau geriau jauciasi o as vat kosciu ir neisivlo man kosulys, vadinasi tikrai iseitu taip kad mums ziema ligos ilgiau tesis, ech greiciau tas pavasaris ateitu, vis lengviau butu ir saulyte siltesne ir smagiau butu, taigis prirasiau visko
Atsakyti
nu va sveikateles tau, o klausyk tu pirkai pertusina N, o ten matei parasyta tipo kazkokia medziaga turi kad nesiom negalima, as nusipirkau ale ir palikau stovet..nes gydyt sak epirkti pertusina, ir setau...
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2009 02 20, 18:15)
nu va sveikateles tau, o klausyk tu pirkai pertusina N, o ten matei parasyta tipo kazkokia medziaga turi kad nesiom negalima, as nusipirkau ale ir palikau stovet..nes gydyt sak epirkti pertusina, ir setau...

aciu labai uz palaikyma, cia taip smagu kad yra palaikanciu mamyciu mirksiukas.gif o pertusine skaiciau etanolis na kaip spirito skiedinys bet is tiesu juk ir man sake pirkti vadinais tas kiekis nera didelis, as net kai man buvo labai ne kas vyro prasiau kad nupirktu trejos devynerios su arbata isgeriau ir citrina isipaudziau aisku ne visa buteliuka is karto:)
Atsakyti