Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

sveikute,pasiskaitinejau anksciau rasytus patarimus,bet apie sloga neradau,tik apie kosuli
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2009 02 15, 20:53)
sveikute,pasiskaitinejau anksciau rasytus patarimus,bet apie sloga neradau,tik apie kosuli

pasiziurek temeleje apie gripa, siaip mamytes yra rekomdave tiesiog pasidaryti toki tirpaliuka is vandens ir druskos ir pakreipus galva o sona pilti po truputi i viena nosies landa po to i kita bet tau turetu kazkas padeti, paprayk vyro blink.gif man si procedura nelabai prie sirdies tai as purskiuosi labai daznai sunaus nuo slogos Humer toks yra jis irgi is juros vandens, ten yra druskos tai labai tankiai purskiu tik prisimenu ir pasipurskiu nes pas mane sloga net nezinau kaip ivardinti, na labai labai tirsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 16, 10:19)
pasiziurek temeleje apie gripa, siaip mamytes yra rekomdave tiesiog pasidaryti toki tirpaliuka is vandens ir druskos ir pakreipus galva o sona pilti po truputi i viena nosies landa po to i kita bet tau turetu kazkas padeti, paprayk vyro blink.gif man si procedura nelabai prie sirdies tai as purskiuosi labai daznai sunaus nuo slogos Humer toks yra jis irgi is juros vandens, ten yra druskos tai labai tankiai purskiu tik prisimenu ir pasipurskiu nes pas mane sloga net nezinau kaip ivardinti, na labai labai tirsta ax.gif

aciu,pabandysiu ,nes ta sloga labai mane vargina
Atsakyti
na o mano sloga jau traukiasi bigsmile.gif
nakti jau geriau miegu, ne taip gerkle skauda, o del uzsikimsusios nosies galiu patarti eukalipto tepala i nosi, jis isgrauzia ir turi toki kvapa kuris leidzia greiciau prakvepuoti ax.gif
o nuo gerkles, tai labai padeda karstas pienas su medumi ir gerkles sklavaimas su druska thumbup.gif
man labai padejo, jauciauosi zymiai geriau ir be jokiu vaistu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,mgal as cia biski ne i tema,mano vaikas susirgo rotavirusu,cia gana baisi infekcine lyga,kaip manot ar man reikia kreiptis pas daktare kad man padarytu tirimus ar nesu uzsikretus,nes sis virusas yra lengvai uzkreciamas???????
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 02 17, 20:43)
Sveiki,mgal as cia biski ne i tema,mano vaikas susirgo rotavirusu,cia gana baisi infekcine lyga,kaip manot ar man reikia kreiptis pas daktare kad man padarytu tirimus ar nesu uzsikretus,nes sis virusas yra lengvai uzkreciamas???????

labute yra info SP apie rotovirusa, jis uzkreciamas labai reikia plauti rankas ir butinai nueik pas gydytoja nes jo pozymiai pasireiskia ne iskarto ir kas svarbiausia temperatura ir viduriavimas
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 02 17, 19:43)

labas,

rotikas tau ir mazuliukui nepavojingas kaip liga, bet labai pavoingas viduriavimas: netenki skysciu, tirsteja kraujas, gali atsirasti trombu, krenta spaudimas.
jeigu tau atsiras ligos pozymiai, kviesk greitaja, kad tau suleistu cerukal i raumenys, jis stabdo vemima (nezinau ar tinka nestuke.gif ) ir tuomet Birute ir Vytautas po 2-3 buteliusi diena. visokios bakterijos linex, gefilus ir t.t. kito gydymo nera ir nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 02 18, 12:12)
labas,

rotikas tau ir mazuliukui nepavojingas kaip liga, bet labai pavoingas viduriavimas: netenki skysciu, tirsteja kraujas, gali atsirasti trombu, krenta spaudimas.
jeigu tau atsiras ligos pozymiai, kviesk greitaja, kad tau suleistu cerukal i raumenys, jis stabdo vemima (nezinau ar tinka  nestuke.gif ) ir tuomet Birute ir Vytautas po 2-3 buteliusi diena. visokios bakterijos linex, gefilus ir t.t. kito gydymo nera ir nereikia 4u.gif

cerukali galima nestumo metu isgerti, net nedideliam nestume , kai buna didele toksikoze, leidzia siuos vaistus i raumeni
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2009 02 18, 12:18)
cerukali galima nestumo metu isgerti, net nedideliam nestume , kai buna didele toksikoze, leidzia siuos vaistus i raumeni

cia merginukes apie persalima diskutuojam gal nauja temuke uzveskite nes labai jau nesiderina persalimas ir rotas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 18, 12:08)
cia merginukes apie persalima diskutuojam gal nauja temuke uzveskite nes labai jau nesiderina persalimas ir rotas verysad.gif

4u.gif ok, manau uzklausti galima, o atsakyti i az 4u.gif
nes po rotikus nesiosioms nekas specialiai tikrai nesilanko .
dekui uz pastaba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 02 18, 13:33)
4u.gif ok, manau uzklausti galima, o atsakyti i az 4u.gif
nes po rotikus nesiosioms nekas specialiai tikrai nesilanko .
dekui uz pastaba 4u.gif

nieko viskas gerai, tiesiog pasiuliau minti roto viruso temele uvesti, pamatysit prisijungs daugiau, ir Jums pades 4u.gif
Atsakyti
siuo metu namie yra apsirgusiu gripu,t ai bijau uzsikresti, jeigu ka - gersiu oscilo... rolleyes.gif
Atsakyti