Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

sveikutes ligoniukes 4u.gif
ir mane taip pat uzpuole persalimo ligos...mums jau nestuke.gif 21 sav, tai tik dziugina, kad jau nebetoks mazas leliukas,,,,
taigi viskas prasidejo nuo gerkles perstejimo g.gif, paskui perejo begalini skausma , net seiles nuryt negalejau,,,labai padejo druskos tirpalas (skalauti gerkle) druska turi nebetirpti siltame vandenyje ir kas valanda galgaliuoti + OROFAR postiles ciulp,,,, oi kaip apsidziauiau,bet neilgam dziaugsmai aplanke ,nakti pabudau, nes niekaip nebegalejau prasnopuot pro nosi doh.gif , ir vel skambutis daktarei ax.gif jos patarimas SINUPRET arba GELOMIRTOL+CORYZALIA tabletikes ir dar ne viskas purskalas i nosi EUPHORBIUM COMPOSITUM (visi hemeopatiniai vaistukai),
dabar lyg ir geriau , bet visa mano liga nukeliavo i krutine ir dabar oi ten kaip syla,,,,bandysiu det kompresiukus pakaitintos druskos, pedau tamponelius ir garstyciu lapelius , gal pades.... 4u.gif
ir zinoma geriu daug daug skysciu...
PS nenaudokit daug medaus, nes jis alergizuoja, ir vaistazoles (arbatytes)taip pat turi poveiki neigiama... smile.gif
laukiu patarimu ir is jusu,,,gal ka naujo.... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(urba @ 2005 01 10, 20:17)
Dekui jums merginos uz patarimus rolleyes.gif ! vakar man  vaistinej pasiule "sinupret",sake galima nestuke.gif ,nes  jie yra augaliniai. Ka jus manot apie juos doh.gif ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuciukas: 12 vasario 2009 - 20:34
QUOTE(agnuciukas @ 2009 02 12, 21:32)
sveikutes ligoniukes 4u.gif
ir mane taip pat uzpuole persalimo ligos...mums jau  nestuke.gif 21 sav, tai tik dziugina, kad jau nebetoks mazas leliukas,,,,
taigi viskas prasidejo nuo gerkles perstejimo g.gif, paskui perejo begalini skausma , net seiles nuryt negalejau,,,labai padejo druskos tirpalas (skalauti gerkle) druska turi nebetirpti siltame vandenyje ir kas valanda galgaliuoti + OROFAR postiles ciulp,,,, oi kaip apsidziauiau,bet neilgam dziaugsmai aplanke ,nakti pabudau, nes niekaip nebegalejau prasnopuot pro nosi doh.gif , ir vel skambutis daktarei ax.gif  jos patarimas SINUPRET arba GELOMIRTOL+CORYZALIA tabletikes ir dar ne viskas purskalas i nosi EUPHORBIUM COMPOSITUM (visi hemeopatiniai vaistukai),
dabar lyg ir geriau , bet visa mano liga nukeliavo i krutine ir dabar oi ten kaip syla,,,,bandysiu det kompresiukus pakaitintos druskos, pedau tamponelius ir garstyciu lapelius , gal pades.... 4u.gif
ir zinoma geriu daug daug skysciu...
PS nenaudokit daug medaus, nes jis alergizuoja, ir vaistazoles (arbatytes)taip pat turi poveiki neigiama...  smile.gif
laukiu patarimu ir is jusu,,,gal ka naujo.... 4u.gif

Papildyta:

keliauti pas gydytojas as irgi siatinejau patarimus dariau ta, ana liaudiskai taip sakant bet neisikentusi nejau pas gydytoja, ji paklause karkalu negirdeti bet pagal nupasakota bukle sako virusas pas tave, nes pridejus ranka momentais prie krutines jauciu karkima, o tuo metu pas gydytoja plauciuos cypimo nebuvo nes pries tai ryt liaudiskai sakant buvau isispjaudzius viska ko neeikia blush2.gif ji liepe palikti splapima ir krauja kas ir parode prastus tyrimus po kuriu skyre antibiotikus, kolkas siandien jau savaite bet pagerejimo nera skauda galva kamuoja kosulys, temperaturos 37.2
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 13, 09:52)
keliauti pas gydytojas as irgi siatinejau patarimus dariau ta, ana liaudiskai taip sakant  bet neisikentusi nejau pas gydytoja, ji paklause karkalu negirdeti bet pagal nupasakota bukle sako virusas pas tave, nes pridejus ranka momentais prie krutines jauciu karkima, o tuo metu pas gydytoja plauciuos cypimo nebuvo nes pries tai ryt liaudiskai sakant buvau isispjaudzius viska ko neeikia blush2.gif ji liepe palikti splapima ir krauja kas ir parode prastus tyrimus po kuriu skyre antibiotikus, kolkas siandien jau savaite bet pagerejimo nera skauda galva kamuoja kosulys, temperaturos 37.2

temperatura 37.2 yra normali nescios moters temperatura, man sake gydytoja kai ligoninej gulejau, tai tau temperaturos must nebereikia, reikia tik persalima gydyti, o karklai, po nakties susikaupia, o ryte issikosai ir ju nebelieka, nes realiai jei butu plauciau uzdegimas, tai jie butu ten visa laika.
o tyrimus nesiu antradieni, ziuresim, gal praeis iki tol, vis del to 3 laisvos dienos bus.
georgiana tu namie, ant biuletenio ane? ar dirbi?
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 02 13, 10:10)
temperatura 37.2 yra normali nescios moters temperatura, man sake gydytoja kai ligoninej gulejau, tai tau temperaturos must nebereikia, reikia tik persalima gydyti, o karklai, po nakties susikaupia, o ryte issikosai ir ju nebelieka, nes realiai jei butu plauciau uzdegimas, tai jie butu ten visa laika.
o tyrimus nesiu antradieni, ziuresim, gal praeis iki tol, vis del to 3 laisvos dienos bus.
georgiana tu namie, ant biuletenio ane? ar dirbi?

as namie nedirbu nes esu bedarbe patapusi tai ir aciu die kad namie nes dirbciau tai nepaeiciau, jau bjauru tai bjauri sis virusas niekaip neissikosciu tu bjaurybiu, aisku gerai kad valosi bet tiek laiko ir dar nepraeina galvoju pasidairyti kokiu vitaminu gerti naturalesniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 13, 10:57)
as namie nedirbu nes esu bedarbe patapusi tai ir aciu die kad namie nes dirbciau tai nepaeiciau, jau bjauru tai bjauri sis virusas niekaip neissikosciu tu bjaurybiu, aisku gerai kad valosi bet tiek laiko ir dar nepraeina galvoju pasidairyti kokiu vitaminu gerti naturalesniu g.gif

o kaip tu gerkle gydai? ka vartoji? kuom skalauji? nes jei daug karklau, tai galima ir dazniau ja skalauti. gerk karsta piena ir gulek, nebijok suprakaituoti, nes kitaip bacila ir nepabegs.
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 02 13, 12:03)
o kaip tu gerkle gydai? ka vartoji? kuom skalauji? nes jei daug karklau, tai galima ir dazniau ja skalauti. gerk karsta piena ir gulek, nebijok suprakaituoti, nes kitaip bacila ir nepabegs.

pirmiausiai miusas man na negaliu i piena ziureti vemt vercia, o geriu Gripolio arbatas, turiu liepu, salpusnio ir raktelio prisidziovinus geriu arbatas, garuoju po puodu su eukaliptu ir vakare dedu karstas virtas bulves ant krutines, ciulpiu pastiles Efisol ir Trachisan, bet dar beda isitaisiau jauvciu kad maudzia ausi gal galit patarti koku lasiuku i ausi lasinti galima jau mano gine nebedirba o arteja savaitgalis ka reiks daryti kazkoks kosmaras mane uzpuoles jau visai suskysteti baigiu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
tu maziau nervuokis, nervai irgio daro savo g.gif
geriau galvok apie teigimaus dalykus, svajok, skaityk, gulek rolleyes.gif
ir nekisk kojos is lovos, tik i tulika ir atgal, tegul vyras atnesa karstos arbatos, labai daug skysciu gerk, per juos ir pasisalins tavo negalavimai. o tie gripoliai man nepadedavo nei anksciau nei dabar. tad nematau reikalo juos vartoti schmoll.gif
jie net simptomu normaliai neblokuoja.
tai vat, pirmiausia - nusiramink, nes nervai tau tik trugdo sveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 02 13, 17:04)
tu maziau nervuokis, nervai irgio daro savo  g.gif
geriau galvok apie teigimaus dalykus, svajok, skaityk, gulek rolleyes.gif
ir nekisk kojos is lovos, tik i tulika ir atgal, tegul vyras atnesa karstos arbatos, labai daug skysciu gerk, per juos ir pasisalins tavo negalavimai. o tie gripoliai man nepadedavo nei anksciau nei dabar. tad nematau reikalo juos vartoti  schmoll.gif
jie net simptomu normaliai neblokuoja.
tai vat, pirmiausia - nusiramink, nes nervai tau tik trugdo sveikti  smile.gif

aciu virdzexx uz palaikyma paskaiciau 100-metej vaisitnej kad yra laisukai ausims su glicerinu vadinasi Otipax paprasiau kad vyras nupirktu vaistinej o dabar lekiu arbatos kaist ir jogurtu valgyti nes anksciau ju nevalgiau dabar po puse litro sukertu ir vaisiu suvalgau Pamela visa viena suvalgau, manau cia daugiau tokiu mamyciu valganciu kiek kitaip nei anksciau:)
beje mano sunaus gydytoja sake toki liaudiska recepta zodziu imasi krienai ir medus ir valgai po sauksta ryte, per pietus ir vakare. Bet reikia krienu is turgaus tu naminiu nes pirktiniai netiks. Teks sekmadieni turgu vyra sisuti kad nupirktu unsure.gif
Atsakyti
o vaistuku ausiai neradome musu miestelio vaistineje, tai ieskau kokios informacijos koki laiudiska kompesiuka butu galima nt skaudancios ausies uzdeti g.gif skaiciau kad tiktu spirito kompresas bet as gryno neturiu tik salicilo siprita kazin ar jis tinkams g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Turiu klausima, o ka daryti,kad yra islikes kosulys retkartinis tik ryte ir atsigulus su skreplem, bet nedaug ir balsas prikimes niekaip nepraeina.
Atsakyti
as ir truputi persalau,vakar sugalvojau atsigerti bealkoholinio alaus(jo isgeriu,nes nebaisu kad pakenksiu leliukams),toks saltas,skanus,bet siandien gerkle pradejo skaudeti,ir sloga uzpuole,ot nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2009 02 14, 20:50)
as ir truputi persalau,vakar sugalvojau atsigerti bealkoholinio alaus(jo isgeriu,nes nebaisu kad pakenksiu leliukams),toks saltas,skanus,bet siandien gerkle pradejo skaudeti,ir sloga uzpuole,ot nestuke.gif

sveik ir paskaitinek anksciau rasytus postus ten rasi daug patarimu naudingu 4u.gif
Atsakyti