ir mane taip pat uzpuole persalimo ligos...mums jau 21 sav, tai tik dziugina, kad jau nebetoks mazas leliukas,,,,
taigi viskas prasidejo nuo gerkles perstejimo , paskui perejo begalini skausma , net seiles nuryt negalejau,,,labai padejo druskos tirpalas (skalauti gerkle) druska turi nebetirpti siltame vandenyje ir kas valanda galgaliuoti + OROFAR postiles ciulp,,,, oi kaip apsidziauiau,bet neilgam dziaugsmai aplanke ,nakti pabudau, nes niekaip nebegalejau prasnopuot pro nosi , ir vel skambutis daktarei jos patarimas SINUPRET arba GELOMIRTOL+CORYZALIA tabletikes ir dar ne viskas purskalas i nosi EUPHORBIUM COMPOSITUM (visi hemeopatiniai vaistukai),
dabar lyg ir geriau , bet visa mano liga nukeliavo i krutine ir dabar oi ten kaip syla,,,,bandysiu det kompresiukus pakaitintos druskos, pedau tamponelius ir garstyciu lapelius , gal pades....
ir zinoma geriu daug daug skysciu...
PS nenaudokit daug medaus, nes jis alergizuoja, ir vaistazoles (arbatytes)taip pat turi poveiki neigiama...
laukiu patarimu ir is jusu,,,gal ka naujo....
Papildyta:
QUOTE(urba @ 2005 01 10, 20:17)
Dekui jums merginos uz patarimus ! vakar man vaistinej pasiule "sinupret",sake galima ,nes jie yra augaliniai. Ka jus manot apie juos ?