Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

Man kitą savaitėlę pas gydytoją, tai dar luktelėsiu per savaitgalį, gal praeis tas kosulys, o jei ne, tai ir man reiks nuo to viruso gydytis. Aš ir girdėjau apie tuos antibiotikus, kur georgianai išrašė, jie tikrai neturėtų pakenkti, nes net kūdikiams jų duoda. Tik reiktų juos vartojant visvien papildus gerti, kad kuo mažiau gerųjų bakterijų žūtų.
Atsakyti
QUOTE(Marusia:) @ 2009 02 11, 19:38)
Man kitą savaitėlę pas gydytoją, tai dar luktelėsiu per savaitgalį, gal praeis tas kosulys, o jei ne, tai ir man reiks nuo to viruso gydytis. Aš ir girdėjau apie tuos antibiotikus, kur georgianai išrašė, jie tikrai neturėtų pakenkti, nes net kūdikiams jų duoda. Tik reiktų juos vartojant visvien papildus gerti, kad kuo mažiau gerųjų bakterijų žūtų.

na tai aciu dievui Marusia kad apie juos raso teigiama, o jau kapsuliu dydis:) vos prarijau prie to paties nusipirkau bifoval suaugusiems nera pigios 20 tab. 16.82 Lt.
tai va laikykis Marusia ziurek jei jauti kad nekas eik anksciau kaip ir as padariau nuejei i konsultacija ir sakau kiek jau tu moteru bus tiek, lauksiu juk jei sergi be taloneleio priima ir aplamai jei prisirasai pas gine ir laukiesi tai bet kada galima jei kyla kokiu abejoniu, bent jau pas mus poliklinikoj taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 11, 20:11)
na tai aciu dievui Marusia kad apie juos raso teigiama, o jau kapsuliu dydis:) vos prarijau prie to paties nusipirkau bifoval suaugusiems nera pigios 20 tab. 16.82 Lt.
tai va laikykis Marusia ziurek jei jauti kad nekas eik anksciau kaip ir as padariau nuejei i konsultacija ir sakau kiek jau tu moteru bus tiek, lauksiu juk jei sergi be taloneleio priima ir aplamai jei prisirasai pas gine ir laukiesi tai bet kada galima jei kyla kokiu abejoniu, bent jau pas mus poliklinikoj taip ax.gif

Tu taip pat laikykis ir greičiau sveik! smile.gif
Beje, visoms galiu patarti, kad kosulį ramina islandiškos kerpenos pastilės. Šiandien nusipirkau, tai tikrai visai padeda: nuramina, ne taip baisiai peršti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 11, 18:24)
o sakyk Mukaltinas nesukele dar didesnio kosulio nes as pvz. kosciu kartais lyg atsikosciu bet neuzsiciaupiu ir man skyre Mukaltina tik bijau kad jis dar man paastrins kosuli kad sedesiu ir tampysiuos nuo kosulio doh.gif

Didesnio kosulio tikrai nesukele schmoll.gif Man kaip tik aprimo kosulys, kai tik pradejau gerti tuos homeopatinius vaistus.
Atsakyti
antibiotikai, nesvarbu vaikams ar suaugusiems duodami, nėr geras dalykas smile.gif nuo kosulio galiu pasakyt, kad padeda: smulkiai pjaustytas svogūnas ant kurio medaus uždėta (paruošt ir palaikyt 6 val., kol medus virs skysčiu, tada kad 3 val. po šaukštą sugert) arba juodasis ridikas su medum (galim pjaustyt, galim išskobt vidų ir medaus pridėt), taip pat kosulį lengvina šalavijų arbata... tik skonis jos nekoks. sėkmės, nesirkit
Atsakyti
na jei tai butu tik paprasciausia sloga as per daug ir nesijaudinciau...
taciau dabar eina virusas ir jis gali i gimda ilisti, skaiciau apie tai cia viename skyrelyje, kaip merginai 7 men buvo bronhitas ir ji pagimde tikra to zodzio prasme seneli, nes vaikiukui sutriko oro gavimas ir jis taip persitvarke zarnyna,kad nepakenktu smegenims ir sirdziai, taciau kiti organai kentejo....
del to geriau pagerti antibiotiku negu paskui save kaltinti kad nepadarei visko ka reikejo... g.gif
pamastykit apie tai, del to man labai baisu....ir ziauriai bijojau susirgti.
Atsakyti
virdzexx gausi must, neskaityk ko nereikia negerai doh.gif nagi suoliuok pas gydytoja ir lauksim ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 12, 09:31)
virdzexx gausi must, neskaityk ko nereikia negerai doh.gif nagi suoliuok pas gydytoja ir lauksim ziniu mirksiukas.gif

na va, as jau po daktares smile.gif
pas mane gripo nerado, sake tik persalimas. nes temperaturos aukstos nera, gerkle irgi nera labai paraudusi. tai tik arbatelemis liepe gydytis ir sake, jei pabloges savijauta ateiti, israsys nedarbinguma ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 02 12, 14:29)
na va, as jau po daktares  smile.gif
pas mane gripo nerado, sake tik persalimas. nes temperaturos aukstos nera, gerkle irgi nera labai paraudusi. tai tik arbatelemis liepe gydytis ir sake, jei pabloges savijauta ateiti, israsys nedarbinguma  ax.gif  4u.gif

na va laikykis o kraujo tyrima CRB paeme jis parodo ar yra virusas ar ne pas mane tiek slapime bakterijos ir tiek kraujyje yra virusas pas mane o gerkle mano visai neraudona ir jos neskauda man zemiau nusileide, tas kosulys ir kai kosciu jauciu ranka pridejus prie krutines kad karkia; gal krauja reikejo paprasyti kad padarytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 12, 14:44)
na va laikykis o kraujo tyrima CRB paeme jis parodo ar yra virusas ar ne pas mane tiek slapime bakterijos ir tiek kraujyje yra virusas pas mane o gerkle mano visai neraudona ir jos neskauda man zemiau nusileide, tas kosulys ir kai kosciu jauciu ranka pridejus prie krutines kad karkia; gal krauja reikejo paprasyti kad padarytu ax.gif

sirdi klause, plaucius klause, nieko nesigirdi, viskas ten gerai.
o tyrimus darysiu kita savaite, nes pas dakate ir taip planuotas vizitas ktreciadieni, tai slapima iki tol reiks nesti.
tada ir suzinosim smile.gif
bet jauciu,kad viskas bus gerai. nes as is karto emiausi priemoniu, skalauju gerkle, geriu piena su medumi ir darau viska kad tik greiciau pasveikt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 02 12, 15:03)
sirdi klause, plaucius klause, nieko nesigirdi, viskas ten gerai.
o tyrimus darysiu kita savaite, nes pas dakate ir taip planuotas vizitas ktreciadieni, tai slapima iki tol reiks nesti.
tada ir suzinosim  smile.gif
bet jauciu,kad viskas bus gerai. nes as is karto emiausi priemoniu, skalauju gerkle, geriu piena su medumi ir darau viska kad tik  greiciau pasveikt.  4u.gif

na saunuole laikykis turi gi mums visoms buti gerai, kiek jau galima blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 02 12, 15:54)
na saunuole laikykis turi gi mums visoms buti gerai, kiek jau galima blush2.gif  4u.gif

jo, kiek gi galima sirgti doh.gif
mano vyras jau juokiasi is manes, na.... kas dabar.... lotuliukas.gif blush2.gif
o ka as.... nu.... blush2.gif
bet savaitgalis arteja, tikiuosi pasveiksiu thumbup.gif
ir jus visos sveikit ir gydykites bigsmile.gif
gerkit daug pieno su medumi ir skalukite gerkle su druska, padeda thumbup.gif
taip kad laikykites nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti