QUOTE(Marusia:) @ 2009 02 10, 12:06)
Prieš porą dienų temperatūra net iki 38.8 buvo užkilusi, bet dabar jau 37.5 daugmaž būna. Jei kyla daugiau, tai gydytoja liepė po pusė tabletytės paracetamolio iš karto gerti. O kosulys, tai bjaurus labai, toks sausas ir erzinantis, kai pradedu kosėti(o ypač naktį), tai atrodo niekad nesibaigs jis
O šianakt tai savo kosuliu savo leliu taip užknisau, kad jis net pirmą kart baladotis pilvelį pradėjo.
Vargšeliui tikriausiai atrodo, kad koks žemės drebėjimas nuolatos vyksta
Ačiū jums už palaikymą, tikiuosi greit pasveikti
man irgi tas kosulys nepraeina, kosciu istisa diena lyg ir atsikosciu bet ir labai erzina norisi koseti ir koseti, isgeriu dar pertusino; bet bijausi nes mano mazasis sunus neseniai susirgo mikolazmine infekcija kuri ir pasireiskia temperatura, po to ji mazeja ir kosuliu grynai kaip per persalimo virusa o norint suzinoti ar tikrai ji reikia atlikti kraujo tyrima kur nustato virusas ar mikoplazma, maniskis kosejo 2 savaites o po to pagulde kaune 2 ligonine kur paeme krauja ir nustate tai as tiek bijausi kad man tas pats nebutu laukiu kolkas kosuliuoju tik trecia diena jei nepraeis ziuresiu kaip toliau pasielgti
Papildyta:
QUOTE(jutu @ 2009 02 10, 10:46)
Aš irgi labai kosėjau, kai laukiausi (buvo maždaug 12 sav.). Kosulys kamavo ir nepraėjo apie 3 sav. Stengiausi gerti kuo daugiau arbatų, medaus su citrina ir kitaip stiprinti imunitetą. Gydytoja patarė daugiau nieko nesiimti.
Linkiu visoms sveikatėlės ir geros nuotaikos.
jutu kuo tu stiprinai imuniteta? o tau daktare nesake pasidaryti mikoplazmos tyrima, o tau kosulys savaime praejo
o temperaturos turejei