Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

labukas, norejau paklausi ar labai gali pakenkti persalismas vaisiui? man jau 5savaites, temperatura svyruoja 37-37,4 , truputi kosciu ir sloguoju. g.gif
Atsakyti
Sveikos, ką galima naudoti nestuke.gif slogai gydyti? Turbūt tų visų purškalų tikrai negalima? ax.gif
Atsakyti
na as tai patarciau pasikonsultuoti su gyditoju del temperaturos svyravimo, bet visko gali buti kad tai tavo organizmo reakcija i nestuma smile.gif sloga sako negydoma turi pati praeiti per savaite jei ne tada pasikonsultuok su vaiskininku ar kreipkis i gydytoja smile.gif bet pabandyk issigydyti pati gerk daug skysciu ir pades, man padejo irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wijurkele @ 2009 01 10, 13:01)
labukas, norejau paklausi ar labai gali pakenkti persalismas vaisiui? man jau 5savaites, temperatura svyruoja 37-37,4 , truputi kosciu ir sloguoju.    g.gif

Laba,

sveikinu smile.gif ir linkiu lengvo nešiojimo.
Žinok, tokia temperatūra yra nuo nėštumo i r tokia, truputį aukštesnė, bus, kol lauksi vaikelio.
Gerk daug arbatų (tik ne kofeininių, negerk čiobrelio, avieičų lapų arbatų - jos netinka nėščioms; tad geriau gerti vaisines, su citrina, su uogom) ir kt. skysčių, jokiu būdu nekaitink kojų!
Daugiau pailsėk, pamiegok.
Greit pasveiksi 4u.gif

p.s. nėščiosioms nuo slogos galima gerti Sedatif, bet patarčiau neskubėti. gGal užteks gerti arbatas, purkšti jūros vandenį ir daugiau ilsėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 10 sausio 2009 - 20:55
QUOTE(Sinuhas @ 2009 01 10, 15:54)
Sveikos, ką galima naudoti  nestuke.gif slogai gydyti? Turbūt tų visų purškalų tikrai negalima? ax.gif

aš pati neseniai turėjau slogą stiprią, tai man labai padėjo inhaliacijos su eukaliptu, kad būtų paprasčiau naktį prakvėpuot namie paskleisk eikaliptų eterinio aliejaus kvapą, naudok papildomai jūros vandenį purkšdama į nosį, be abejo gerk daug skysčių šiltų, tik kaip jau minėjo anksčiau, jokių aviečių bei čiobrelių arbatų. gali užsirišt gerklę įtrintą su spiritu arba eukalipto tepaliuku. slogą tokiom priemonėm pilnai išsigydžiau per savaitė, iš jų net tris dienas pragulėjau lovoj, man padėjo. biggrin.gif
tad gydykis, daug ilsėkis 4u.gif
Atsakyti
as irgi eukalipto tepaliuka naudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shagyby @ 2009 01 10, 23:13)
as irgi eukalipto tepaliuka naudojau smile.gif

geras dalykas thumbup.gif
pamiršau paminėt, jog ir krūtinės dalį išsitepliojau kasvakar su šiuo tepaliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2009 01 10, 16:54)
Sveikos, ką galima naudoti  nestuke.gif slogai gydyti? Turbūt tų visų purškalų tikrai negalima? ax.gif

reikia klausti gyd. kazkokius tikrai galima, pati naudojau
Atsakyti
QUOTE(Kristiniene @ 2009 01 14, 19:46)
reikia klausti gyd. kazkokius tikrai galima, pati naudojau

vaistinej irgi pataria, bet as ju nenaudoju net kai nebuvau nestuke.gif , nes tiek purskalai (isskyrus juros vandenis) pristabdo slogoj gyjima. geriau su juros vandens purskalu plaut ir eukaliptu issitept arba EA kaitint, kad kvapas leitu normaliau kvepuot. liaudiska, visiskai nestuke.gif nekenksminga, bet padeda.
nesirkit 4u.gif
Atsakyti
as nieko nenaudojau,bijojau kad nepakenktu,labai sunki sloga man buvo
Atsakyti
QUOTE(wijurkele @ 2009 01 10, 14:01)
labukas, norejau paklausi ar labai gali pakenkti persalismas vaisiui? man jau 5savaites, temperatura svyruoja 37-37,4 , truputi kosciu ir sloguoju.    g.gif

kazkur skaiciau kad tokios temperaturos ''musti'' nereikia, gerk arbatu, pieno su medum...koki vaikiska sirupa nuo kosulio nusipirk, turetu pageret mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane užpuolė baisusis gripas... verysad.gif Pirmas dienas vos neišprotėjau, bet dabar jau truputėli geriau, tik kad nežmoniškas kosulys kamuoja. Gal kas žinot, kaip jį gydyti? Kokius medikamentus galima gerti?
Atsakyti