QUOTE(slyfka @ 2008 12 31, 09:10)
Sveikos
Na aš lyg ir pasveikau, irgi 3dienas nepakilau iš lovos, daug arbatos gėriau aviečių, vit C.
Dar labai gerai yra kojas labai karštam vandeny su stambia druska palaikyt kokias 15min, pastoviai dapilant karšto vandenuko, taip, kad per kojas prakaitukas kiltų per visą kūną, tada vilnones kojines ir į lovytę, labai padeda nuo temperatūros ir kvėpavimo takams.
Ačiū Dievui leliui viskas gerai, buvau pas daktarę užvakar.
Sėkmės mergytės ir daug daug sveikatytės
Sveikos,
merginos su žolelių arbatom būdamos
būkit itin atsargios, pvz aviečių arbatos nerekomenduojama naudoti nėštumo pradžioj, pridesu intern puslapį kur galit paskaityt apie kai kurieus augalus ir žoleles:
http://www.e-vaistin...-augalai/aviete
be to, manau gydytoja jum sakė, jog vengti pirčių, tad kojų kaitinimas taip pat negalimas, nebent nusiplaut po karįtu(bet ne verdančiu)vandeniu, į vilnones ir į lovą. o jei yra aukšta temperatūra ir visa labai karščiuojat tikrai užsidėkit ant pilvo rankšluostį sušlapinta vėsoku vandeniu. jei
didesnis, tai tik tada jaučiami judesiukai. tad linkiu nesirgt ir atsargiai gydykitės
aš pati jau pakilau iš lovos, nors jaučiu, jog sloga ilgiau pasiliks, jei sunku kvėpuot darykit inhaliacijas arba namus kvepinkite su eukaliptų eteriniu aliejum