Kol kas duok dieve taip ir toliau, išsigydžiau nuo peršalimo ir kosulio, kaip rašiau anksčiau:
QUOTE(knatalja @ 2008 10 23, 09:50)
...Balsą atstačiau karštu pienu su Boržomi lygiom dalym. Dar kosuliui palengvinti - į stiklinę (puoduką) šilto pieno arbatinis šaukštelis medaus, truputį sviesto ir sodos ant peilio galiuko. Tik prisiminkit medus praranda savo geras savybes kai įdedi į verdantį pieną ar vandenį (arbatą)! Bet deja, kosulys nepraėjo- kosėjau net pilvukas skaudėjo. ...
Vyras ... padarė man savo vaistų nuo peršalimo ir kosulio - lygiom dalim medaus, citrinos sulčių, išspaustų česnakų (...kiti kiek girdėjau vietoj česnakų deda imbierio). Medus turi ištirpti sultyse! Aišku, medus, citrina nėščiom nepatariami, bet tai tik po didelį šaukštą nakčiai ir ryte. Naktį dar išgerdavau pertusino, kai kosulis visai neleisdavo užmigti, pačiulpdavau Isla Moon pastiles. (Atsargiai neužmikit su pastilėm, galit paspringti, nors jos prilimpa prie dantienų ). Kokias tris dienas taip gydžiausi ir šiandien nors išsimiegojau, šianakt kosulis nepažadino. ...
Vyras ... padarė man savo vaistų nuo peršalimo ir kosulio - lygiom dalim medaus, citrinos sulčių, išspaustų česnakų (...kiti kiek girdėjau vietoj česnakų deda imbierio). Medus turi ištirpti sultyse! Aišku, medus, citrina nėščiom nepatariami, bet tai tik po didelį šaukštą nakčiai ir ryte. Naktį dar išgerdavau pertusino, kai kosulis visai neleisdavo užmigti, pačiulpdavau Isla Moon pastiles. (Atsargiai neužmikit su pastilėm, galit paspringti, nors jos prilimpa prie dantienų ). Kokias tris dienas taip gydžiausi ir šiandien nors išsimiegojau, šianakt kosulis nepažadino. ...
Nepatingėkit pasidarykit tą mišinuką, juk viskas iš prieinamų naturalių produktų! Ir dar padeda! Dabar tėvukai ir sesuo geria antibiotikus kosi, o man... tfu tfu tfu Kiek siūlau - tingi, o rezultatas kaip kosijo taip ir kosi Mama nors kuri laiką pagėrė šį mišinį su imbieriumi, tai greičiau atsigavo . Bet aš galvoju geriau su česnakais. Na, biški pasmirdėsi , bet tikrai atsigausi! Ir nepamirškit kojinės ir šalykėlis dieną naktį!
Jei vėl užpultų, tai pasidaryčiau ir vėl tą mikstūrą