Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

QUOTE(l-aura @ 2008 10 25, 17:15)
šiandien jaučiuosi nekaip - ir kosulys kankina, pasimatavau temperatūrą - o dieve, 37,6  ohmy.gif  vajetau, man tik kokios 8 savaitės, išgersiu pusė paracetamolio, gal nieko tokio? unsure.gif Ir arbatų, daug arbatų... Idomu kelintą dieną temp. yra nes nematavau prieš tai.. Kaip manot čia jau didelė ar dar nieko tokio? Man baisu..

Man buvo tas pats pradžioj nėštumo, temp ir tiek turėjau doh.gif buvau persigandus doh.gif paracetamolio dar nereiktų, nebent jau būtų 38 ir daugiau, o šiaip jei gerklę skauda tai pabandyk dėti druską, kur mes čia anam psl aprašėm ir labai labai daug arbatėlių, česnakiuko valgyk, tikrai pasveiksi ir viskas bus mūsų leliam gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 10 26, 10:50)
Man buvo tas pats pradžioj nėštumo, temp ir tiek turėjau  doh.gif buvau persigandus  doh.gif paracetamolio dar nereiktų, nebent jau būtų 38 ir daugiau, o šiaip jei gerklę skauda tai pabandyk dėti druską, kur mes čia anam psl aprašėm ir labai labai daug arbatėlių, česnakiuko valgyk, tikrai pasveiksi ir viskas bus mūsų leliam gerai  mirksiukas.gif

man gydytoja irgi sakė, kad jei teperatūra pakils ir pasieks 38 laisnius tada galima išgerti vieną paracetamolio tabletę. Šaip nuo slogos tikrai padeda purškiamas jūros vanduo, jis parduodamas vaistinėse. Man tai iškart palengvėjo. Aš pati persirgau, tai dabar stogas važiuoja kiekvieną rytą atsibudus vis tikrinu ar tebeskauda krūtinę, ar nepraėjo nėštumo požymiai. g.gif
Atsakyti
Nebeištvėriau ir nuėjau į privačią kliniką pasidaryti echoskopiją. Tai nusiraminau, mačiau plakančią širdelę bigsmile.gif . Gydytoja sakė, kad yra tikimybė po peršalimo gauti kokius apsigimimus, bet juos galima nustatyti tik vėliau atliekant įvairius tyrimus.
Atsakyti
Aš irgi peršalau jau kelios dienos. Tik šiandien nusupirkau jūros vandens. Ryte taip skaudėjo galva kad išgėriau ibumetino. Mačiau ant pakuotės parašyta kad galima gerti ir nėščiosioms. Bėda ta, kad ne Lietuvoje aš gyvenu. Skambinau mamai, kad ji pasitartų su gydytoju kaip man gydytis. Ir niekaip negalima gydytis. Geriu citriną su medum ir viskas. Susipurškiau vieną kartą to jūros vandens, tai išvis nepadėjo. Be to, kai per nosį nubėgo į gerklę stovėjau prie kriauklės kelias minutes ir žiaugčiojau. Siaubas.
Atsakyti
o mane kosulys ir sloga kamuoja... nakti negaliu miegoti ir MB neleidziu kaip koseju sad.gif kol kas tik kosejima lengvinancia azoleliu arbatele siurbiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 10 31, 10:12)
o mane kosulys ir sloga kamuoja... nakti negaliu miegoti ir MB neleidziu kaip koseju sad.gif kol kas tik kosejima lengvinancia azoleliu arbatele siurbiu  blink.gif

Ir man taip buvo. Tai sloga gydziau hemopatiniais lasiukais, o kosuly lengvinau gerdama kaip ir tu zoleles ir dar jomis kvepavau. Uzpilu verdanciu vandeniu ir pakvpuoju garais. Palengvejo po keliu dienu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pugute @ 2008 10 31, 02:22)
Aš irgi peršalau jau kelios dienos. Tik šiandien nusupirkau jūros vandens. Ryte taip skaudėjo galva kad išgėriau ibumetino. Mačiau ant pakuotės parašyta kad galima gerti ir nėščiosioms. Bėda ta, kad ne Lietuvoje aš gyvenu. Skambinau mamai, kad ji pasitartų su gydytoju kaip man gydytis. Ir niekaip negalima gydytis. Geriu citriną su medum ir viskas. Susipurškiau vieną kartą to jūros vandens, tai išvis nepadėjo. Be to, kai per nosį nubėgo į gerklę stovėjau prie kriauklės kelias minutes ir žiaugčiojau. Siaubas.

O pas jus ner homeopatiniu vaistu, juos galima vartot nestumo metu
Atsakyti
QUOTE(Pugute @ 2008 10 31, 01:22)

Matyt kažką ne taip su tuo vandeniu darei. Jo principas ir yra praplauti nosį, reikia pasipurkšti ir tada šnypšti nosį, taip ir valosi viskas. Turi iššnypšti visas bacilas. Aš irgi žiaugčiojau ir ne tik, kai buvo sloga, buvo taip, kad ką suvalgydavau tą iškart į tualetą. Bet manau, kad taip organizmas valosi nuo tų bacilų. Dar naudojau tokį homeopatinį "Euphorbium compositum". Gal tau jis padės. Dar galima kvėpuoti karštą vandenį su druska, uostyti svogūno ar česnako skiltelę. Nepasiduok viskas bus gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
oi mamytes,as irgi kai pasigavau sloga tai net baisu,visa nosis nusasejus verysad.gif jau visa savaite sitaip verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
O gal kas zino ir kas nors gydesi nuo pulingos anginos nestumo metu?
Man ji pastoviai atsiranda kai tik ciut persalu, bet gi dabar nebegaliu gerti vaistuku kuriuos anksciau gerdavau. g.gif
Bijau kad angina padides o tada jau bus nekas
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliusia @ 2008 11 01, 20:16)
Sveikos mamytes
O gal kas zino ir kas nors gydesi nuo pulingos anginos nestumo metu?
Man ji pastoviai atsiranda kai tik ciut persalu, bet gi dabar nebegaliu gerti vaistuku kuriuos anksciau gerdavau. g.gif
Bijau kad angina padides o tada jau bus nekas
Aciu uz patarimus  4u.gif

Kiek girdėjau anginą galima gydyti ledais, t.y. užšaldyti. Arba kažkaip šaldo poliklinikose, tik nežinau ar galima nėščiom g.gif
Atsakyti
QUOTE(in@ @ 2008 10 03, 19:50)
Ir as bijojau naudoti lasiukus slogai gydyti, bet neiškenčiau ir naudojau, kai jau labai labai prastai prakvepuoju, bent jaučiuosiu kaip žmogus. Mano gydytoja ramiai į tai regavo, sake tikrai nieko baisaus :-) Beje, lašinu Otriviną.

QUOTE(Vijolia @ 2008 10 15, 12:29)
Na ir susinervinau, kad OLYNTH 0,1 nosies purskalo  nestuke.gif negalima, o ypac pradzioj unsure.gif Turiu is LT atsivezus to purskalo ir purskiu jau 2ra diena  doh.gif  verysad.gif o man dar tik 6ta sav... cray.gif

Praėjusį nėštumą dažnai kankino sloga, tai konsultavausi su daug gydytojų, tai sakė, kad nosies lašus vartoti galima. Nes tai geriau negu kankintis neprakvėpuojant. O vaistai veikia vietiškai, tai nelabai patenka vaikeliui.
Dabar irgi žiauri sloga užpuolė, tai bandžiau vaduotis jūros vandeniu ir euforbium compositium, bet nepadėjo visiškai verysad.gif Vieną naktį prasikankinus nusipirkau vibrocil ir pagaliau galiu bent pamiegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 10 31, 09:12)
o mane kosulys ir sloga kamuoja... nakti negaliu miegoti ir MB neleidziu kaip koseju sad.gif kol kas tik kosejima lengvinancia azoleliu arbatele siurbiu  blink.gif

gal per velai parasysiu bet nors kitoms pravers.
yra tokie seni zoleliu vaistai nuo atsikosejimo - lengvina kosuli ir tikrai padeda. Mukaltinas vadinasi. pirkau pries kelias savaites eurovaistineje ir gydytoja sake kad sita vaista vartoti besilaukiant galima.
dar zinau kad seimos gydytoja leisdavo net 2menesiu kosinciam kudikiui ju duoti po maza dalele(p.s. turiu broli 8metu tai labai gerai prisimenu daug ka kas liecia kudikiu prieziura:))
Atsakyti