Įkraunama...
Įkraunama...

Peršalimas nėštumo metu

QUOTE(knatalja @ 2008 10 23, 10:51)
Saugok save!  thumbup.gif
doh.gif Tiesa, masažuoti reikia tarp rodomojo piršto ir nykščio ax.gif

Oj, kaip nusišnekėjau! doh.gif Kažkas pasiūlė tai aš ir prirašiau.

!!! Masažuoti tarp rodomojo piršto ir nykščio nėščiosioms draudžiama! Gali iššaukti priešlaikinį gimdymą!!!

Yra kitokių taškų http://www.medmas.ru...aiskii/9_03.htm cool.gif
Atsakyti
Sveikutės jau beveik baigiu pasveikt, nežinau kaip paveiks kūdikį. Temperatūros neturėjau tik gerklės skausmas ir sloga. Mums tik aštuonios savaitės. gal žinot kokios gali būt pasekmės g.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2008 10 23, 11:38)
Sveikutės jau beveik baigiu pasveikt, nežinau kaip paveiks kūdikį. Temperatūros neturėjau tik gerklės skausmas ir sloga. Mums tik aštuonios savaitės. gal žinot kokios gali būt pasekmės g.gif

Visos ligos dėl nervų! Svarbiausia nepergyvenk, be to juk ilgai nesergi ir liga gyliau neįlindo. Neimk į galvą! mirksiukas.gif
Tik nepersistenk su kaitinimais! Jokių būdu nešildyk kojas kaštoje vonelėje, pati nelisk į karštą vonią. Tik šiltos kojinės ir šalykas! Aišku, gali dar druska pakaitinti gerklę, krūtinės viršų ir nosį. Daugiau ni-ni!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knatalja: 23 spalio 2008 - 10:53
QUOTE(labukas @ 2008 10 23, 12:38)

Ir pas mane tas pats, tai as naudoju homeopatinius vaistukus. Praeita nestuma, tik gal jo vidury, ziuriai skaudejo gerkle, teko gydytis rimtesniais vaistukais, aisku ne antibiotikais, tai jokiu pasekmiu nebuvo. Turiu guvia, sveika dukrele. Siaip manau jei negeri jokiu vaistu, kuriu negalima nesciai nepakenks nestumui. Tik nepergyvenk, nesciom daugumai nusilpsta imunitetas. Viskas gerai tavo leliukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2008 10 23, 11:50)
Ir pas mane tas pats, tai as naudoju homeopatinius vaistukus. Praeita nestuma, tik gal jo vidury, ziuriai skaudejo gerkle, teko gydytis rimtesniais vaistukais, aisku ne antibiotikais, tai jokiu pasekmiu nebuvo. Turiu guvia, sveika dukrele. Siaip manau jei negeri jokiu vaistu, kuriu negalima nesciai nepakenks nestumui. Tik nepergyvenk, nesciom daugumai nusilpsta imunitetas. Viskas gerai tavo leliukui smile.gif

Na, su homeopatiniais irgi negalima persistengti - ne visi jie tinka nėščiosioms, pvz. antiseptinas! Geriau pasitarkite su gydytoju-homeopatu! smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(knatalja @ 2008 10 23, 12:57)
Na, su homeopatiniais irgi negalima persistengti - ne visi jie tinka nėščiosioms, pvz. antiseptinas! Geriau pasitarkite su gydytoju-homeopatu!  smartass.gif

Bet kokiu negeriu. Tik pasitarus su gydytoja ax.gif
Atsakyti
Man gydytoja patarė tik liepžiedžių arbatą, medų, nosiai skalauti su jūros vandeniu ir dar vieną homeopatinį purškalą. Ačiū dievui nėra temperatūros. Šiaip išsekau, nes kai užėjo slogą tai ką suvalgydavau tą atgal į "tualetą", padėjo tik sriubytės. Vistiek pergyvenu, nes kai buvau pas gydytoją ji tik galva lingavo, kad negerai, kad susirgau tokiam ankstyvam nėštume verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2008 10 23, 15:21)
Man gydytoja patarė tik liepžiedžių arbatą, medų, nosiai skalauti su jūros vandeniu ir dar vieną homeopatinį purškalą. Ačiū dievui nėra temperatūros. Šiaip išsekau, nes kai užėjo slogą tai ką suvalgydavau tą atgal į "tualetą", padėjo tik sriubytės. Vistiek pergyvenu, nes kai buvau pas gydytoją ji tik galva lingavo, kad negerai, kad susirgau tokiam ankstyvam nėštume verysad.gif

Tik nestresuokit mamytes, ne viskas taip blogai.
Kai as savo pirmosios laukiausi pradzioj nestumo pradejo gripas kibti, issikvieciau gydytoja namo. Tai kai paklausiau kaip cia mano leliuka paveiks, ji pasiule nestuma nutraukti. Ta gluse paskutine, atsiprasant. bash.gif Pikta net prisiminti.
Zodziu, gydziausi naturaliom priemonem ir nieko baisaus neiviko, pasveikau. Po to per ta nestuma dar du kartus sirgau slapimo taku infecija, gydziausi antibiotikais (kai jau reikia, tai gydytojas parenka tinkamus nesciai). Ir nieko, dukryte gime sveikutele. thumbup.gif Dabar jai jau 12 metu. Sveika, druta.
Neimkit giliai i sirdi, saugokit save, gydykites naturaliom priemonem, o kai reikia, gerkit paskirtus gydytojo vaistukus. Bus sveiki musu leliukai. 4u.gif
Atsakyti
mane jau antra diena kamuoja gerkles skausmas ir sloga verysad.gif gerciau arbatos su medum,bet girdejau kad medaus negalima nestumo metu verysad.gif tai net nzn ka cia man daryt,visa laime kad bent temperaturos nera smile.gif
Atsakyti
šiandien jaučiuosi nekaip - ir kosulys kankina, pasimatavau temperatūrą - o dieve, 37,6 ohmy.gif vajetau, man tik kokios 8 savaitės, išgersiu pusė paracetamolio, gal nieko tokio? unsure.gif Ir arbatų, daug arbatų... Idomu kelintą dieną temp. yra nes nematavau prieš tai.. Kaip manot čia jau didelė ar dar nieko tokio? Man baisu..
Atsakyti
kiek zn,paracetamolis nekenkia,galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 10 25, 18:15)
šiandien jaučiuosi nekaip - ir kosulys kankina, pasimatavau temperatūrą - o dieve, 37,6  ohmy.gif  vajetau, man tik kokios 8 savaitės, išgersiu pusė paracetamolio, gal nieko tokio? unsure.gif Ir arbatų, daug arbatų... Idomu kelintą dieną temp. yra nes nematavau prieš tai.. Kaip manot čia jau didelė ar dar nieko tokio? Man baisu..

Visai nebaisu.O paracetamolis vienintelis vaistas, kurį nėštukėms rekomenduoja mirksiukas.gif Nors tokiai temperatūrai net paracetamolio dar nereiktų .Pailsėk, pagulėk.Ir pasisaugok, dabar tokie orai, kad greit gali pasijusti negerai.
Atsakyti